2 Publikationen

Alle markieren

[2]
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing, Patrick et. al. (2020): Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage, in: Brauwelt (1516), S. 413–416.
ELSA
 
[1]
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Wefing, Patrick et. al. (2020): Approach for modelling the extract formation in continuous conducted „beta-amylase rest“ as part of the production of beer mash with targeted sugar content, in: Biochemical Engineering Journal 164.
ELSA | DOI
 

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Universität Freiburg

Export / Einbettung

2 Publikationen

Alle markieren

[2]
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing, Patrick et. al. (2020): Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage, in: Brauwelt (1516), S. 413–416.
ELSA
 
[1]
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Wefing, Patrick et. al. (2020): Approach for modelling the extract formation in continuous conducted „beta-amylase rest“ as part of the production of beer mash with targeted sugar content, in: Biochemical Engineering Journal 164.
ELSA | DOI
 

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Universität Freiburg

Export / Einbettung