1 Publikation

[1]
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12286 | OA
Wittland S, Rohn S, Sciurba E, Begemann J, Sokolowsky M, Kanzler C, et al. Allulose as novel ingredient for improving freshness of yeast-made bakery products. LWT - Food Science and Technology. 2025;216.
ELSA | DOI | Download (ext.) | WoS
 

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Vancouver

Export / Einbettung

1 Publikation

[1]
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12286 | OA
Wittland S, Rohn S, Sciurba E, Begemann J, Sokolowsky M, Kanzler C, et al. Allulose as novel ingredient for improving freshness of yeast-made bakery products. LWT - Food Science and Technology. 2025;216.
ELSA | DOI | Download (ext.) | WoS
 

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Vancouver

Export / Einbettung