Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe

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Newsthemen

Publikationen

Near-infrared spectroscopy on food in glass containers - discrimination studies in the context of Industry 4.0
M. Zimmer, J. Schneider: GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie 2018

Industrie 4.0 und Maischen – Aufbau einer Pilotanlage zum closed loop controlled mashing
P. Wefing, F.P. Conradi: TWA der VLB Berlin e. V., Berlin, 15.10.2018

Inline monitoring of the ß-amylase rest progress in the mashing process (beer production) employing a near infrared probe
F.P. Conradi, P. Wefing, K. Pinkal, F. Zhang, O. Niggemann, J. Schneider: 47. Deutscher Lebensmittelchemikertag 2018, Berlin

Laboratory plant for a closed loop-controlled continuous (CLCC) mashing
P. Wefing, F.P. Conradi, L. Fuchs, J.W. Schoppmeier, K. Pinkal, O. Niggemann, J. Schneider: 13th Trends in Brewing 2018, Gent

Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe
F.P. Conradi, P. Wefing, K. Pinkal, F. Zhang, O. Niggemann, J. Schneider: 13th Trends in Brewing 2018, Gent

Echtzeit-Qualitätssicherung in der Lebensmittelproduktion -Forschungsansätze zur Nutzung virtueller Abbilder
J. Schneider, F.P. Conradi, K. Pinkal, P. Wefing, O. Niggemann:15. Fresenius-Fachtagung "Technologie und Abfüllung sensibler Getränke", 07.11. - 08.11.2017, Köln

Innovation in der Brauerei - Konzept einer kontinuierlichen Maischeanalge durch intelligente Vernetzung mit moderner Sensortechnik
F.P. Conradi, P. Wefing: Studierendenkongress Junge DLG, Hochschule Lemgo 07.06.17