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175 Publikationen


2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5423
Kinetic studies of 5-(Hydroxymethyl)-furfural formation and change of the absorption at 420 nm in fruit juices for the improvement of pasteurization plants
L. Katsch, F.-J. Methner, J. Schneider, International Journal of Food Engineering 17 (2021) 703–713.
ELSA | DOI
 

2021 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6825
Rezyklaterkennung in PET-­Preforms
F. Conradi, in: 2021.
ELSA
 
 

2021 | Konferenzbeitrag | ELSA-ID: 6171 ELSA
 

2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5504
Potential für eine schonendere Pasteurisation
L. Katsch, J. Schneider, Brauwelt (2021) 340–343.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5428
Digitalisierung - Bierbrauen 4.0
J. Schneider, S. Beckhoff-Bumke, W. Ali, elektroniknet.de (2020).
ELSA | Dateien verfügbar
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer
I. Weishaupt, M. Zimmer, P. Neubauer, J. Schneider, Journal of Food Science 85 (2020) 2020–2031.
ELSA | DOI
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling, R. Schuster, A. Gossen, J. Schneider, Brauwelt (2020) 413–416.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5418
Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants
L. Katsch, F.-J. Methner, J. Schneider, BrewingScience 73 (2020) 85–94.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5420
Allulose als alternativer Zucker zur Kalorienreduktion in Nektaren
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, Flüssiges Obst (2020) 200–203.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Approach for modelling the extract formation in continuous conducted "beta-amylase rest" as part of the production of beer mash with targeted sugar content
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling, P. Neubauer, J. Schneider, Biochemical Engineering Journal 164 (2020).
ELSA | DOI
 

2020 | Sammelwerksbeitrag | ELSA-ID: 5421
Allulose - Alternativer Zucker zu Kalorienreduktion in Erfrischungsgetränken
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, in: Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021, 2020, pp. 97–108.
ELSA
 

2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426 ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5422
Allulose as alternative sugar for calorie reduction in nectars
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, Fruit Processing (2020) 222–225.
ELSA
 

2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427 ELSA
 

2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5435
Hardware-in-the-Loop simulation of an optimized energy management incorporating an experimental biocatalytic methanation reactor
J. Schneider, M. Griese, M. Hoffrath, T. Broeker, T. Schulte, Elsevier Energy 181 (2019) 77–90.
ELSA
 

2019 | Konferenzbeitrag | ELSA-ID: 5459 ELSA
 

2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5461 ELSA
 

2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5466 ELSA
 

2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5473
Beverage Classification Using Linear Discriminant Analysis with Covariance Matrix Shrinkage
B.G. Sürmeli, I. Weishaupt, K. Schwarzer, J. Schneider, in: 2019.
ELSA
 

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