4 Publikationen

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[4]
2023 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 9672
P. Wunderlich et al., “Enhancing Shelf Life Prediction of Fresh Pizza with Regression Models and Low Cost Sensors,” Foods, vol. 12, no. 6, Art. no. 1347, 2023, doi: 10.3390/foods12061347.
ELSA | DOI | WoS | PubMed | Europe PMC
 
[3]
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8429
D. Pauli and M. Neumaier, On the way to intelligent shelf life prediction. DLG, 2022.
ELSA
 
[2]
2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6734
D. Pauli and M. Neumaier, “Einsatz von technischer Sensorik im Projekt DproFood ,” presented at the Proteina, Magdeburg, 2021.
ELSA
 
[1]
2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6842
D. Pauli, M. Neumaier, M. Scharf, and C. Funke, “Von der offline zur online Qualitätskontrolle mittels Echtzeit- und Fingerprint-Analytik,” presented at the Fokustag where food meets IT, Online, 2021.
ELSA
 

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2023 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 9672
P. Wunderlich et al., “Enhancing Shelf Life Prediction of Fresh Pizza with Regression Models and Low Cost Sensors,” Foods, vol. 12, no. 6, Art. no. 1347, 2023, doi: 10.3390/foods12061347.
ELSA | DOI | WoS | PubMed | Europe PMC
 
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2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8429
D. Pauli and M. Neumaier, On the way to intelligent shelf life prediction. DLG, 2022.
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D. Pauli and M. Neumaier, “Einsatz von technischer Sensorik im Projekt DproFood ,” presented at the Proteina, Magdeburg, 2021.
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D. Pauli, M. Neumaier, M. Scharf, and C. Funke, “Von der offline zur online Qualitätskontrolle mittels Echtzeit- und Fingerprint-Analytik,” presented at the Fokustag where food meets IT, Online, 2021.
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