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202 Publikationen


2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
Zimmer, M., & Schneider, J. (2020). Thermal pasteurisationof food in glass containers –Near Infrared studies as groundwork for cyber-physical systems. BVAu Jahreskolloquium 2020  (online), Lemgo.
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2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
Wefing, P., Conradi, C., & Beckhoff, St.-B. (2020). Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage. 1. SFT Forum „ where food meets IT“ Mittelstand im Wandel: Digitale Lösungen für die Lebensmittelpraxis.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing, P., Conradi, F., Trilling-Haasler, M., Schuster, R., Gossen, A., & Schneider, J. (2020). Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage. Brauwelt, 15–16, 413–416.
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2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 1721 | OA
Hoffarth, M. P., Broeker, T., & Schneider, J. (2019). Effect of N2 on Biological Methanation in a Continuous Stirred-Tank Reactor with Methanothermobacter marburgensis. Fermentation, 5(3), Article 56. https://doi.org/10.3390/fermentation5030056
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5435
Griese, M., Hoffrath, M. P., Broeker, T., Schulte, T., & Schneider, J. (2019). Hardware-in-the-Loop simulation of an optimized energy management incorporating an experimental biocatalytic methanation reactor. Energy : The International Journal, 181, 77–90. https://doi.org/10.1016/j.energy.2019.05.092
ELSA | DOI | WoS
 

2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5436
Schneider, J., Broeker, T., & Hoffrath, M. (2019). Power-to-Gas und biokatalytische Methanisierung – eine Perspektive zu Nutzung von Gärungskohlensäure. IfGB-Forum Spirituosen und Brennerei .
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2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5437
Schwarzer, K., Katsch, L., Weishaupt, I., & Schneider, J. (2019). Cyberphysisches System zur thermischen Entkeimung von Getränken. Food Safety Forum, München.
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2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5444
Conradi, F., Wefing, P., & Schneider, J. (2019). Near infrared spectroscopy and mashing – a promising approach for real time inline quality control? 37th European Brewery Convention 2019, Antwerpen.
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2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5445
Wefing, P., Conradi, F., & Schneider, J. (2019). Laboratory plant for a Continuous Closed Loop controlled Mashing aided by digital technologies. 37th European Brewery Convention 2019, Antwerpen.
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2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5446 | OA
Wittland, S., Stake, K., Schattenberg, B., Rohrbeck, H., Hermenau, U., & Schneider, J. (2019). Neuartige Zucker - Kalorienreduktion in Lebensmitteln. Ernährung im Fokus, 4, 262–267.
ELSA | Download (ext.)
 

2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5457
Schneider, J., Wefing, P., & Conradi, F. (2019). Industry 4.0 and Continuous Mashing. - Design of a „closed loop controlled mashing“ pilot plant . TWA VLB Berlin e. V im Rahmen der Internationale Maschinetechnische Arbeitstagung, Rust.
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2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5459
Wefing, P., Conradi, F., & Schneider, J. (2019). Industrie 4.0 in der Lebensmittelindustrie – Entwicklung einer „Closed Loop Controlled“ Maischeanlage. IFF-Forum, Digitale Vernetzung der Lebens- und Futtermittelindustrie, Braunschweig.
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2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5461
Schwarzer, K. (2019). Das Wasser des Lebens - Whisky aus Lemgo. IWD-Montagsreihe.
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2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5463
Broeker, T. (2019). bioCO2nvert - using CO2 for renewable energy storage . 15th European Bioethanol and Bioconversion Technology Meeting, AGF e.V., Detmold.
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2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5464
Zimmer, M., & Schneider, J. (2019). Near-infrared diffuse reflectance spectroscopy for discriminating fruit and vegetable products preserved in glass containers. Croatian Journal of Food Science and Technology.
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2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5465
Schneider, J., Weishaupt, I., Schwarzer, K., & Katsch, L. (2019). Cyberphysisches System zur thermischen Entkeimung von Getränken. Food Safety Forum, München.
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2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5466
Zimmer, M., Conradi, F., Wefing, P., & Schneider, J. (2019). Non-invasive on-line monitoring of the secondary bottle fermentation process using near infrared spectroscopy. 37th European Brewery Convention 2019, Antwerpen.
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2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5467
Huchtmann, J., Rossmann, S., Kindsvater, V., Eckel, V. P., Jakob, F., & Schneider, J. (2019). Microbial exopolysaccharides as an alternative for declarable thickeners. 37th European Brewery Convention 2019, Antwerpen.
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2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5468
Zimmer, M., & Schneider, J. (2019). Non-invasive diffuse reflectance near-infrared spectroscopy for on-line monitoring and characterisation of food and beverages in sealed glass containers. 2nd Food Chemistry Conference, Sevilla.
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2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5469
Weishaupt, I., Zimmer, M., & Schneider, J. (2019). Gentle Flash Pasteurization of Fruit Juices through Product Identification and Characterization using Near-Infrared Spectroscopy as Inline Analytical Method. 2nd Food Chemistry Conference, Sevilla.
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