Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

6 Publikationen


2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12789
Huxol A, Villmer FJ. Experimental approach towards parameter evaluation in laser powder bed fusion of metals. International Journal of Computer Integrated Manufacturing. 2021;35(4–5):556–67.
ELSA | DOI | WoS
 

2020 | Sammelwerk | ELSA-ID: 4851 | OA
Jasperneite J, Lohweg V, editors. Kommunikation und Bildverarbeitung in der Automation : Ausgewählte Beiträge der Jahreskolloquien KommA und BVAu 2018. Berlin, Heidelberg: Springer Vieweg; 2020. 364 p. ( Technologien für die intelligente Automation; vol. 12).
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2019 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 12791
Huxol A, Villmer FJ. DoE Methods for Parameter Evaluation in Selective Laser Melting. 13th International-Federation-of-Automatic-Control (IFAC) Workshop on Intelligent Manufacturing Systems (IMS). Amsterdam [u.a.]: Elsevier BV; 2019. (IFAC-PapersOnLine; vol. 52).
ELSA | DOI
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 570 | OA
Scheideler E, Huxol A, Villmer F-J. Nondestructive Quality Check of Additive Manufactured Parts Using Empirical Models. In: Padoano E, Villmer F-J, Department of Production Engineering and Management, editors. Production Engineeringand Management. Lemgo; 2017. p. 89–100. (Publication series in direct digital manufacturing ).
ELSA | Dateien verfügbar | Download (ext.)
 

2017 | Sammelwerk | ELSA-ID: 4506
Jasperneite J, Lohweg V, editors. Kommunikation und Bildverarbeitung in der Automation : Ausgewählte Beiträge der Jahreskolloquien KommA und BVAu 2016 zum 10jährigen Jubiläum des inIT - Institut für industrielle Informationstechnik. Berlin: Springer Vieweg; 2017. 295 p. (Technologien für die intelligente Automation ; vol. 7).
ELSA | DOI
 

2017 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12975
Ulrich S, Beindorf P, Biermaier B, Schwaiger K, Gareis M, Gottschalk C. A novel approach for the determination of freshness and identity of trouts by MALDI-TOF mass spectrometry. Food Control. 2017;80(10):281–9.
ELSA | DOI
 

Filter und Suchbegriffe

keyword="quality control"

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Vancouver

Export / Einbettung