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6 Publikationen


2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12789
Huxol, A., & Villmer, F.-J. (2021). Experimental approach towards parameter evaluation in laser powder bed fusion of metals. International Journal of Computer Integrated Manufacturing, 35(4–5), 556–567. https://doi.org/10.1080/0951192x.2021.1901313
ELSA | DOI | WoS
 

2020 | Sammelwerk | ELSA-ID: 4851 | OA
Jasperneite, J., & Lohweg, V. (Eds.). (2020). Kommunikation und Bildverarbeitung in der Automation : Ausgewählte Beiträge der Jahreskolloquien KommA und BVAu 2018 (Vol. 12). Springer Vieweg. https://doi.org/10.1007/978-3-662-59895-5
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2019 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 12791
Huxol, A., & Villmer, F.-J. (2019). DoE Methods for Parameter Evaluation in Selective Laser Melting. In 13th International-Federation-of-Automatic-Control (IFAC) Workshop on Intelligent Manufacturing Systems (IMS) (Vol. 52, pp. 270–275). Elsevier BV. https://doi.org/10.1016/j.ifacol.2019.10.041
ELSA | DOI
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 570 | OA
Scheideler, E., Huxol, A., & Villmer, F.-J. (2017). Nondestructive Quality Check of Additive Manufactured Parts Using Empirical Models. In E. Padoano, F.-J. Villmer, & Department of Production Engineering and Management (Eds.), Production Engineeringand Management (pp. 89–100). Lemgo.
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2017 | Sammelwerk | ELSA-ID: 4506
Jasperneite, J., & Lohweg, V. (Eds.). (2017). Kommunikation und Bildverarbeitung in der Automation : Ausgewählte Beiträge der Jahreskolloquien KommA und BVAu 2016 zum 10jährigen Jubiläum des inIT - Institut für industrielle Informationstechnik (Vol. 7). Springer Vieweg. https://doi.org/10.1007/978-3-662-55232-2
ELSA | DOI
 

2017 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12975
Ulrich, S., Beindorf, P., Biermaier, B., Schwaiger, K., Gareis, M., & Gottschalk, C. (2017). A novel approach for the determination of freshness and identity of trouts by MALDI-TOF mass spectrometry. Food Control, 80(10), 281–289. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2017.05.005
ELSA | DOI
 

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