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315 Publikationen


2015 | Konferenzband | ELSA-ID: 335 | OA
Padoano, Elio, et al., editors. Production Engineering and Management. no. ., 2015, p. 418.
ELSA | Dateien verfügbar | Download (ext.)
 

2015 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5214
Pottgiesser, Uta. “Baukonstruktion - Innenausbau.” Entwurfs- und Konstruktionstafeln für Architekten , edited by K. Holschemacher, 7., aktualisierte Auflage, Beuth, 2015, p. Kapitel 2C: 2.49-2.82.
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2015 | Monographie | ELSA-ID: 5217
Pottgiesser, Uta, et al. Facade2015. Computational Optimisation: Proceedings. 2015.
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2015 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5218
Pottgiesser, Uta. “Innenausbau - Raumbildender Ausbau.” Baubetrieb Praxis kompakt , edited by Yaarob Al-Ghanem and Jörg Roßbach, 2015, pp. 13.1-13.59.
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2015 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5219
Pottgiesser, Uta. “Konzepte statt Prognosen.” Zukunftsstadt 2050 : Futury City 2050 , edited by Winfried Heusler, 2015.
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2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5292
Pottgiesser, Uta, and Christoph Kirch. “Improving Room Acoustics in Open-Plan Offices. Testing the Relationship of Acoustical and Visual Distraction at Workspaces with Sound-Masking Systems.” Conference: 31st International PLEA ConferenceAt: BolognaVolume: Proceedings of PLEA2015 Architecture in (R)Evolution - Book of Abstracts., [Ass. Building Green Futures], 2015.
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2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2597
Upmann, Matthias, and P. Lade. “Knochenpartikel im Verarbeitungsfleisch für die Wurstproduktion.” Fleischwirtschaft, vol. 95, no. 9, 2015, pp. 109–12.
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2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2598
Lautenschläger, Ralf, et al. Verarbeitungseigenschaften von Eberfleisch. 2015.
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2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2599
Upmann, Matthias. Workshop Lebensmittelhistologie: Hackfleisch - Zerkleinerung. 2015.
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2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2600
Weyland, Gerd, and Matthias Upmann. “Was ist erlaubt, was verboten? 11. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - Teil 2.” Fleischwirtschaft, vol. 95, no. 9, 2015, pp. 84–86.
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2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2601
Weyland, Gerd, and Matthias Upmann. “Was ist erlaubt, was verboten? 11. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - Teil 3.” Fleischwirtschaft, vol. 95, no. 10, 2015, pp. 60–63.
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2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2602
Weyland, Gerd, and Matthias Upmann. “Was ist erlaubt, was verboten? 11. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - Teil 4.” Fleischwirtschaft, vol. 95, no. 11, 2015, pp. 51–53.
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2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2603
Schulze, G., and Matthias Upmann. “Herkunftskennzeichnung von Fleisch.” Food & Recht Praxis, no. 4, 2015, pp. 9–11.
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2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2604
Upmann, Matthias, et al. Verzicht auf die Kastration durch Ebermast oder Immunokastration. Herausforderungen aus Sicht der Produktqualität. 2015.
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2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2605
Langen, M., et al. “Furculafleisch ist kein Separatorenfleisch.” Fleischwirtschaft, vol. 95, no. 12, 2015, pp. 61–63.
ELSA
 

2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11572
Ständer, Sonja, et al. “Facing the Challenges of Chronic Pruritus: A Report from a Multi-Disciplinary Medical Itch Centre in Germany.”   Acta Dermato-Venereologica : A Journal for Clinical and Experimental Research in the Field of Dermatology and Venereology, vol. 95, no. 3, 2015, pp. 266–71, https://doi.org/10.2340/00015555-1949 .
ELSA | DOI | PubMed | Europe PMC
 

2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11575
Bruland, Philipp, et al. “PIACS: A System for the Automatic Detection, Categorization and Comparison of Scratch-Related Skin Lesions in Dermatology.” Studies in Health Technology and Informatics, vol. 216, 2015, p. 1042.
ELSA | PubMed | Europe PMC
 

2015 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11583
Warlich, Benjamin, et al. “Health-Related Quality of Life in Chronic Pruritus: An Analysis Related to Disease Etiology, Clinical Skin Conditions and Itch Intensity.” Dermatology, vol. 231, no. 3, 2015, pp. 253–59, https://doi.org/10.1159/000437206.
ELSA | DOI
 

2015 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11584
Ständer, S., et al. “European EADV Network on Assessment of Severity and Burden of Pruritus (PruNet): First Meeting on Outcome Tools.” Journal of the European Academy of Dermatology and Venereology, vol. 30, no. 7, 2015, pp. 1144–47, https://doi.org/10.1111/jdv.13296.
ELSA | DOI
 

2015 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12244
Müller, F., et al. “Assessing Resilience in Long-Term Ecological Data Sets.”   Ecological Indicators : Integrating Monitoring, Assessment and Management, vol. 65, no. 6, 2015, pp. 10–43, https://doi.org/10.1016/j.ecolind.2015.10.066.
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

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