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6413 Publikationen
2024 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 12159
Laux M. Geschichte und Zukunft des Filmgenres Horror in der Bundesrepublik Deutschland. Detmold: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe; 2024. 494 p.
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2024 | Monographie | ELSA-ID: 12162
Müller G, Kirsch D, Minge M, Thüring M, Meincke M, Kühn M. Verkehrssicherheit von Kindertransport auf dem Fahrrad. Gesamtverband der Deutschen Versicherungswirtschaft e.V. , editor. Berlin: Gesamtverband der Deutschen Versicherungswirtschaft e.V. ; 2024. 176 p. (Gesamtverband der Deutschen Versicherungswirtschaft: Forschungsbericht; vol. 95).
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12207 |

La Fuente S, Jennings E, Lenters JD, Verburg P, Kirillin G, Shatwell T, et al. Increasing warm-season evaporation rates across European lakes under climate change. Climatic Change. 2024;177(12).
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12209
Cao Y, Scharfenberger U, Shatwell T, Adrian R, Agasild H, Angeler DG, et al. Predicting daily net ecosystem production in shallow lakes from dissolved oxygen saturation levels: a pan-European mesocosm experiment and modelling approach. Hydrobiologia : acta hydrobiologica, hydrographica, limnologica et protistologica . 2024;852(2):471–87.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12213
Determann M, Musolff A, Frassl MA, Rinke K, Shatwell T. Nutrient retention in a small reservoir under changed variability of inflow nutrient concentration. Inland waters : journal of the International Society of Limnology. 2024;13(4):560–75.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12254
Caraballo SM, Trültzsch S, Struck S, Rohm H. Dry fractionation of sunflower press cake as tool to improve its technofunctional properties. LWT - food science and technology : an official journal of the Swiss Society of Food Science and Technology (SGLWT/SOSSTA) and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST). 2024;214.
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