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6404 Publikationen


2006 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3259
Austermann-Haun, Ute (2006): Technische Lösungen zum Schutz vor Überflutungsschäden, in: .
ELSA
 

2006 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3260
Austermann-Haun, Ute (2006): 1001 Nacht – der Zauber des Orients, in: .
ELSA
 

2006 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3261
Austermann-Haun, Ute (2006): Überblick über Kleinkläranlagensysteme oder „Die Katze im Sack“., in: .
ELSA
 

2006 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3262
Austermann-Haun, Ute (2006): Verfahrenstechnik von Kleinkläranlagen heute und morgen, in: .
ELSA
 

2006 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3263
Austermann-Haun, Ute (2006): Grundlagen, Einflussfaktoren und Einsatzbereiche von Anaerobverfahren, in: .
ELSA
 

2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5201
Kabst, Rüdiger et. al. (2006): Financial Participation in British, French and German Organizations: A                Neoinstitutionalist Perspective, in: Economic and Industrial Democracy Vol. 27 (4), S. 565–585.
ELSA | DOI
 

2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5399
Carbon, Claus-Christian et. al. (2006): Innovativeness in design investigated by eye movements and pupillometry, in: Psychology Science 48(2), S. 173–186.
ELSA
 

2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12059
Kutz, Gerd/Bruns, Christina/Salzmann, Volker: Comparative studies on emulsion preparation using different processing facilities, o. O. 2006.
ELSA
 

2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12061
Kutz, Gerd u. a.: Current food ingredients in cosmetic formulations and their effects on relevant skin parameters, o. O. 2006.
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2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12062
Kutz, Gerd u. a.: Current ingredients in semi-solid formulations and their effects on skin hydration, transepidermal water loss and water resistance, o. O. 2006.
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2006 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12063
Kutz, Gerd: Galenical Characterisation of Skin Care Products, o. O. 2006.
ELSA
 

2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12065
Kutz, Gerd u. a.: Comparative studies on processing facilities with special regard to the new Co-Twister System , o. O. 2006.
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2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12067
Bruns, Christina u. a.: Identification of topical excipients with high performance spreadabilit, o. O. 2006.
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2006 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2321
Materna, Daniel/Barthold, Franz-Joseph (2006): Relations between Structural Optimization and Configurational Mechanics with Applications to Mesh Optimization, in: Johann Sienz et. al. (Hgg.): Proc. of the 6th ASMO-UK/ISSMO Conf. on Engineering Design Optimization, St Edmund Hall, Oxford, UK, S. 173–181.
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2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2334
Materna, Daniel/Barthold, Franz-Joseph (2006): Coherence of Structural Optimization and Configurational Mechanics, in: Proceedings in Applied Mathematics and Mechanics 6 (1), S. 245–246.
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2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2425
Upmann, Matthias u. a.: Detektive im Schlachthof: Auf der Spur von Campylobacter, in: Forschung fürs Leben (2006),  S. 15–18.
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2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2458
Upmann, Matthias u. a.: Resultate der ersten Phase des Nationalen Campylobacter-Masthähnchenmonitorings 2004-2005, in: Archiv für Lebensmittelhygiene 57 (2006), H. 9/10,  S. 136–140.
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2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2460
Upmann, Matthias u. a.: Bifidobacterium Species Isolated from Animal Feces and from Beef and Pork Meat, in: Journal of Food Protection 69 (2006), H. 4,  S. 871–877.
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2006 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2489
Upmann, Matthias: Einführung in die histologische Lebensmitteluntersuchung, in: o. Hg.: o. O. 2006.
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2006 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2490
Upmann, Matthias: Histologischer Nachweis von Verdickungsmitteln, in: o. Hg.: o. O. 2006.
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