13 Publikationen

Alle markieren

[13]
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11978
Gossen, Arthur, Linda Katsch, Mandy Isabel Meyer, Manuel Zimmer, Martyna Bator, Masoumeh Darvishi, Christoph-Alexander Holst, Volker Lohweg und Jan Schneider. 2024. FoodLifeTimeTracking: Datengetriebene dynamische Haltbarkeitsvorhersage von Erfrischungsgetränken.
ELSA
 
[12]
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11994
Gossen, Arthur, Linda Katsch, Manuel Zimmer, Martyna Bator, Volker Lohweg und Jan Schneider. 2024. FoodLifeTimeTracking: Use of multimodal information fusion for the realisation of a monitoring device and a life cycle simulator for the investigation and quantification of quality-determining parameters and the shelf life of food and its ingredients.
ELSA
 
[11]
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
Weishaupt, Imke, Manuel Zimmer, Peter Neubauer und Jan Schneider. 2020. Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer. Journal of Food Science 85, Nr. 7: 2020–2031. doi:10.1111/1750-3841.15307, .
ELSA | DOI | WoS | PubMed | Europe PMC
 
[10]
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
Zimmer, Manuel und Jan Schneider. 2020. Thermal pasteurisationof food in glass containers –Near Infrared studies as groundwork for cyber-physical systems. In: .
ELSA
 
[9]
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5464
Zimmer, Manuel und Jan Schneider. 2019. Near-infrared diffuse reflectance spectroscopy for discriminating fruit and vegetable products preserved in glass containers. Croatian Journal of Food Science and Technology.
ELSA
 
[8]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5466
Zimmer, Manuel, Florian Conradi, Patrick Wefing und Jan Schneider. 2019. Non-invasive on-line monitoring of the secondary bottle fermentation process using near infrared spectroscopy. In: .
ELSA
 
[7]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5468
Zimmer, Manuel und Jan Schneider. 2019. Non-invasive diffuse reflectance near-infrared spectroscopy for on-line monitoring and characterisation of food and beverages in sealed glass containers. In: .
ELSA
 
[6]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5469
Weishaupt, Imke, Manuel Zimmer und Jan Schneider. 2019. Gentle Flash Pasteurization of Fruit Juices through Product Identification and Characterization using Near-Infrared Spectroscopy as Inline Analytical Method. In: .
ELSA
 
[5]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5475
Schneider, Jan, Florian Conradi, Patrick Wefing, Imke Weishaupt, Manuel Zimmer und Knut Schwarzer. 2019. Muss man die Aufheizzonen einer KZE in die PE-Berechnung einbeziehen? In: .
ELSA
 
[4]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5476
Schneider, Jan, Manuel Zimmer, Imke Weishaupt, Britta Schattenberg, Florian Conradi und Knut Schwarzer. 2019. Lebensmittelverschwendung – Welchen Beitrag kann die Digitalisierung leisten? . In: .
ELSA
 
[3]
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5635
Zimmer, Manuel und Jan Schneider. 2018. Near-infrared spectroscopy on food in glass containers - discrimination studies in the context of Industry 4.0. In: .
ELSA
 
[2]
2018 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5637
Zimmer, Manuel und Jan Schneider. 2018. Nahinfrarot-Spektroskopie - Schlüsseltechnologie für die Pasteurisation im Zeitalter von Industrie 4.0. FoodLab 2018, Nr. 4.
ELSA
 
[1]
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5643
Zimmer, Manuel und Jan Schneider. 2018. Near-infrared spectroscopy o n food in glass containers - discrimination studies in the context of Industry 4.0. In: .
ELSA
 

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Chicago (de)

Export / Einbettung

13 Publikationen

Alle markieren

[13]
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11978
Gossen, Arthur, Linda Katsch, Mandy Isabel Meyer, Manuel Zimmer, Martyna Bator, Masoumeh Darvishi, Christoph-Alexander Holst, Volker Lohweg und Jan Schneider. 2024. FoodLifeTimeTracking: Datengetriebene dynamische Haltbarkeitsvorhersage von Erfrischungsgetränken.
ELSA
 
[12]
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11994
Gossen, Arthur, Linda Katsch, Manuel Zimmer, Martyna Bator, Volker Lohweg und Jan Schneider. 2024. FoodLifeTimeTracking: Use of multimodal information fusion for the realisation of a monitoring device and a life cycle simulator for the investigation and quantification of quality-determining parameters and the shelf life of food and its ingredients.
ELSA
 
[11]
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
Weishaupt, Imke, Manuel Zimmer, Peter Neubauer und Jan Schneider. 2020. Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer. Journal of Food Science 85, Nr. 7: 2020–2031. doi:10.1111/1750-3841.15307, .
ELSA | DOI | WoS | PubMed | Europe PMC
 
[10]
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
Zimmer, Manuel und Jan Schneider. 2020. Thermal pasteurisationof food in glass containers –Near Infrared studies as groundwork for cyber-physical systems. In: .
ELSA
 
[9]
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5464
Zimmer, Manuel und Jan Schneider. 2019. Near-infrared diffuse reflectance spectroscopy for discriminating fruit and vegetable products preserved in glass containers. Croatian Journal of Food Science and Technology.
ELSA
 
[8]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5466
Zimmer, Manuel, Florian Conradi, Patrick Wefing und Jan Schneider. 2019. Non-invasive on-line monitoring of the secondary bottle fermentation process using near infrared spectroscopy. In: .
ELSA
 
[7]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5468
Zimmer, Manuel und Jan Schneider. 2019. Non-invasive diffuse reflectance near-infrared spectroscopy for on-line monitoring and characterisation of food and beverages in sealed glass containers. In: .
ELSA
 
[6]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5469
Weishaupt, Imke, Manuel Zimmer und Jan Schneider. 2019. Gentle Flash Pasteurization of Fruit Juices through Product Identification and Characterization using Near-Infrared Spectroscopy as Inline Analytical Method. In: .
ELSA
 
[5]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5475
Schneider, Jan, Florian Conradi, Patrick Wefing, Imke Weishaupt, Manuel Zimmer und Knut Schwarzer. 2019. Muss man die Aufheizzonen einer KZE in die PE-Berechnung einbeziehen? In: .
ELSA
 
[4]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5476
Schneider, Jan, Manuel Zimmer, Imke Weishaupt, Britta Schattenberg, Florian Conradi und Knut Schwarzer. 2019. Lebensmittelverschwendung – Welchen Beitrag kann die Digitalisierung leisten? . In: .
ELSA
 
[3]
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5635
Zimmer, Manuel und Jan Schneider. 2018. Near-infrared spectroscopy on food in glass containers - discrimination studies in the context of Industry 4.0. In: .
ELSA
 
[2]
2018 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5637
Zimmer, Manuel und Jan Schneider. 2018. Nahinfrarot-Spektroskopie - Schlüsseltechnologie für die Pasteurisation im Zeitalter von Industrie 4.0. FoodLab 2018, Nr. 4.
ELSA
 
[1]
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5643
Zimmer, Manuel und Jan Schneider. 2018. Near-infrared spectroscopy o n food in glass containers - discrimination studies in the context of Industry 4.0. In: .
ELSA
 

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Chicago (de)

Export / Einbettung