Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
314 Publikationen
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 597 |

Scheideler E and Ahlemeyer-Stubbe A (2015) Data Mining: A Potential Detector to Find Failure in Complex Components. In Padoano E et al. (eds), Production Engineering and Management : Proceedings, 5th International Conference, October 1 and 2, 2015, Trieste, Italy. Lemgo: Hochschule Ostwestfalen-Lippe, pp. 163–174.
ELSA
| Dateien verfügbar
| Download (ext.)
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 598 |

Huxol A and Villmer F-J (2015) Hybrid Manufacturing Machines: Combining Additive and Subtractive Manufacturing Technologies. In Padoano E, Villmer F-J and Department of Production Engineering and Management (eds), Production Engineering and Management. Lemgo, pp. 207–218.
ELSA
| Dateien verfügbar
| Download (ext.)
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 599 |

Li L and Schulze L (2015) Improving the Productivity of a Man-to-Goods Order Picking System through Optimization of Order Batching. In Padoano E, Villmer F-J and Department of Production Engineering and Management (eds), Production Engineering and Management. Lemgo, pp. 319–326.
ELSA
| Dateien verfügbar
| Download (ext.)
2015 | Patent | ELSA-ID: 6156
Müller U and Ollesch K (2015) Verfahren Und Vorrichtung Zum Reinigen Eines Mischers.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6208
Pliske R, Müller U and Kohlus R (2015) Untersuchungen zur Steigerung der Trocknungsgeschwindigkeit der Gefriertrocknung. Ingenieur-Technik 87, 1006–1010.
ELSA
2015 | Monographie | ELSA-ID: 6211
Song J (2015) Elektronische und optische Verbindungstechnik 2015, Song J (ed.). Lemgo.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2439
Upmann M et al. (2015) Gewebliche Beschaffenheit von Kochpökelwaren : ALTS-Laborvergleichsuntersuchung zur histologischen Quantifizierung von Strukturzerstörungen. Fleischwirtschaft 93, 87–91.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2597
Upmann M and Lade P (2015) Knochenpartikel im Verarbeitungsfleisch für die Wurstproduktion. Fleischwirtschaft 95, 109–112.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2598
Lautenschläger R, Stiebing A and Upmann M (2015) Verarbeitungseigenschaften von Eberfleisch.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2599
Upmann M (2015) Workshop Lebensmittelhistologie: Hackfleisch - Zerkleinerung.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2600
Weyland G and Upmann M (2015) Was ist erlaubt, was verboten? 11. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - Teil 2. Fleischwirtschaft 95, 84–86.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2601
Weyland G and Upmann M (2015) Was ist erlaubt, was verboten? 11. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - Teil 3. Fleischwirtschaft 95, 60–63.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2602
Weyland G and Upmann M (2015) Was ist erlaubt, was verboten? 11. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - Teil 4. Fleischwirtschaft 95, 51–53.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2603
Schulze G and Upmann M (2015) Herkunftskennzeichnung von Fleisch. Food & Recht Praxis 9–11.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2604
Upmann M et al. (2015) Verzicht auf die Kastration durch Ebermast oder Immunokastration. Herausforderungen aus Sicht der Produktqualität.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2605
Langen M et al. (2015) Furculafleisch ist kein Separatorenfleisch. Fleischwirtschaft 95, 61–63.
ELSA
2015 | Monographie | ELSA-ID: 2684
Noosten D (2015) Ratgeber Immobilienauswahl : suchen - beurteilen - kaufen , 1st ed. Detmold: Noosten Verlag.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 271
Austermann J, Cepin S and Borcherding H (2015) Compact and Cost-Efficient Power Regeneration System for Voltage Source Converters. In PCIM Europe (ed.), PCIM Europe : International Exhibition and Conference for Power Electronics, Intelligent Motion, Renewable Energy and Energy Management, Nuremberg, 19-21 May 2015 : Proceedings / Organizer: Mesago PCIM GmbH, Stuttgart, Pcim-Europe.Com . Berlin ; Offenbach : VDE VERLAG GmbH , pp. 1519–1526.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2747
Dammann A et al. (2015) Evaluation of the Acidic Sucrose Hydrolysis as Time-Temperature Integrator in Flash Pasteurizers. Brewing science 2014, 10–17.
ELSA