Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

6507 Publikationen


2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5295
A. Dragutinovic and U. Pottgiesser, “Mitigating mass housing obsolescence :  Reuse of common spaces as a tactic for revitalizing mass housing and increasing liveability,” presented at the 16 IDC International Docomomo Conference, Tokyo, Japan.
ELSA
 

2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5296
U. Pottgiesser and A. Ayon, “Heritage matters: Building Envelope Improvements. Intervention Strategies for Post-War Modern Facades,” presented at the Facade Tectonics 2020 World Congress , Los Angeles, USA, 2020.
ELSA | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschrift | ELSA-ID: 5312 | OA
O. Hall, J. J. Dorf, M. Cardinali, and Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe , Eds., urbanLab Magazin - Fachzeitschrift für Stadt- & Quartiersplanung, no. 6. 2020.
ELSA | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
L. Katsch, F.-J. Methner, and J. Schneider, “Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants,” BrewingScience, vol. 73, no. 7/8, pp. 85–94, 2020, doi: https://doi.org/10.23763/BrSc20-13katsch.
ELSA | Dateien verfügbar | DOI | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling-Haasler, P. Neubauer, and J. Schneider, “Approach for modelling the extract formation in continuous conducted ‘beta-amylase rest’ as part of the production of beer mash with targeted sugar content,” Biochemical Engineering Journal , vol. 164, Art. no. 107765, 2020, doi: 10.1016/j.bej.2020.107765.
ELSA | DOI
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5420
B. Schattenberg, K. Stake, and J. Schneider, “Allulose als alternativer Zucker zur Kalorienreduktion in Nektaren,” Flüssiges Obst, no. 6, pp. 200–203, 2020.
ELSA
 

2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5421
B. Schattenberg, K. Stake, and J. Schneider, “Allulose - Alternativer Zucker zu Kalorienreduktion in Erfrischungsgetränken,” in Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021, 2020, pp. 97–108.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5422
B. Schattenberg, K. Stake, and J. Schneider, “Allulose as alternative sugar for calorie reduction in nectars,” Fruit Processing, no. 7, pp. 222–225, 2020.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
I. Weishaupt, M. Zimmer, P. Neubauer, and J. Schneider, “Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer,” Journal of Food Science, vol. 85, no. 7, pp. 2020–2031, 2020, doi: 10.1111/1750-3841.15307.
ELSA | DOI | WoS | PubMed | Europe PMC
 

2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
M. Zimmer and J. Schneider, “Thermal pasteurisationof food in glass containers –Near Infrared studies as groundwork for cyber-physical systems,” presented at the BVAu Jahreskolloquium 2020  (online), Lemgo, 2020.
ELSA
 

2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
P. Wefing, C. Conradi, and St.-B. Beckhoff, “Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage,” presented at the 1. SFT Forum „ where food meets IT“ Mittelstand im Wandel: Digitale Lösungen für die Lebensmittelpraxis, 2020.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5428
J. Schneider, S. Beckhoff-Bumke, and W. Ali, “Digitalisierung - Bierbrauen 4.0,” elektroniknet.de, 2020.
ELSA | Dateien verfügbar
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling-Haasler, R. Schuster, A. Gossen, and J. Schneider, “Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage,” Brauwelt, no. 15–16, pp. 413–416, 2020.
ELSA
 

2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 5513 | OA
T. Schmohl and A. Iseke, Research-Based Learning in Digital Teams, vol. 10. Bologna: Libreriauniversitaria.it, 2020, pp. 68–72.
ELSA | Download (ext.)
 

2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 5671 | OA
D. Bokel, Die Verwendung von Motion Graphics als Strategie im Social-Media-Marketing - Chancen und Herausforderungen für Unternehmen -. Lemgo: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, 2020.
ELSA | Dateien verfügbar
 

2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 5710
T. Tiemann, Konzeption eines Campingmagazins. Lemgo: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, 2020.
ELSA | Dateien verfügbar
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5730 | OA
M. Cardinali and O. Hall, “Mehr als Provinz (Editorial),” urbanLab Magazin - Fachzeitschrift für Stadt- und Quartiersplanung, no. 6, p. 3, 2020.
ELSA | Dateien verfügbar | Download (ext.)
 

2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5738 | OA
M. Cardinali and O. Hall, “Forschung, Bildung und Transfer in der Kreativwirtschaft von Klein- und Mittelstädten,” in REAL CORP 2020: Shaping urban change - livable city regions for the 21st century: proceedings of the 25th International Conference on Urban Planning, Regional Development and Information Society : 15-18 September 2020, Aachen (digital), 2020, vol. 8, pp. 345–354.
ELSA | Download (ext.)
 

2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5760 | OA
A. Fillies, M. Pöttker, A. Häusler, D. Kranzmann, L. R. Bremenkamp, and F. Hoedt, “STEMPICOM – Geodatenkonzept für gemeinschaftsbasierte Lieferdienste in ländlichen Regionen ,” in Real Corp 2020: Shaping urban change livable city regions for the 21st century: proceedings of 25th International Conference on Urban Planning, Regional Development and Information Society : Tagungsband : 15-18 September 2020, virtual conference, Wien, 2020, pp. 811–820.
ELSA | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5778
J. Passlick, N. Guhr, B. Lebek, and M. H. Breitner, “Encouraging the Use of Self-Service Business Intelligence - An Examination of Employee-Related Influencing Factors,” Journal of Decision Systems, no. 29(1), pp. 1–26, 2020.
ELSA
 

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: IEEE

Export / Einbettung