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6527 Publikationen
2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 4118 |
S. Klenke, Vorproduktion und Produktion eines Dokumentarfilms im Ausnahmezustand. Lemgo: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, 2020.
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2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 4284
S. Warkentin, J. Austermann, and H. Borcherding, Modulare Versuchsanlage für ein industrielles Gleichspannungsnetz mit gesteuerten elektrischen Antrieben. Berlin: VDE-Verlag, 2020, pp. 51–60.
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2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4305
S. Gaul et al., “Technology Acceptance as an Integrative Component of Product Developments in the Medical Technology Sector,” in Proceedings of the Third Ambient Assisted Living Conference (AAL’10), January 26 - 27, VDE Verlag, Berlin, Germany, CD-ROM, 2020.
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2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 4306 |
D. Staubesandt, Mensch sieh Dich um - Ein Blick auf Gesellschaftsspiele und ihren kulturellen Einfluss. Lemgo: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, 2020.
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2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 4340 |
K. Jasperneite, Vertikale Videos - Der Einfluss sozialer Medien auf Unternehmen und Filmemacher am Beispiel eines Imagefilms für ein Reitsportunternehmen. Lemgo: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, 2020.
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2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4512
C. Geng, N. Moriz, A. Bunte, and H. Trsek, “Concept for Rule-Based Information Aggregation in Modular Production Plants,” in KommA 2020 – Jahreskolloquium Kommunikation in der Automation, Lemgo, 2020.
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2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4513
A. Bunte, H. Ressler, and N. Moriz, “Automated Detection of Production Cycles in Production Plants using Machine Learning,” in 25th IEEE International Conference on Emerging Technologies and Factory Automation (ETFA) , Wien, 2020.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 4518
A. Fischbach et al., “CAAI -- A Cognitive Architecture to Introduce Artificial Intelligence in Cyber-Physical Production Systems,” The International Journal of Advanced Manufacturing Technology, vol. 111, no. 1/2, pp. 609–626, 2020, doi: 10.1007/s00170-020-06094-z.
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2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5295
A. Dragutinovic and U. Pottgiesser, “Mitigating mass housing obsolescence : Reuse of common spaces as a tactic for revitalizing mass housing and increasing liveability,” presented at the 16 IDC International Docomomo Conference, Tokyo, Japan.
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2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5296
U. Pottgiesser and A. Ayon, “Heritage matters: Building Envelope Improvements. Intervention Strategies for Post-War Modern Facades,” presented at the Facade Tectonics 2020 World Congress , Los Angeles, USA, 2020.
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2020 | Zeitschrift | ELSA-ID: 5312 |
O. Hall, J. J. Dorf, M. Cardinali, and Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe , Eds., urbanLab Magazin - Fachzeitschrift für Stadt- & Quartiersplanung, no. 6. 2020.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
L. Katsch, F.-J. Methner, and J. Schneider, “Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants,” BrewingScience, vol. 73, no. 7/8, pp. 85–94, 2020, doi: https://doi.org/10.23763/BrSc20-13katsch.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling-Haasler, P. Neubauer, and J. Schneider, “Approach for modelling the extract formation in continuous conducted ‘beta-amylase rest’ as part of the production of beer mash with targeted sugar content,” Biochemical Engineering Journal , vol. 164, Art. no. 107765, 2020, doi: 10.1016/j.bej.2020.107765.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5420
B. Schattenberg, K. Stake, and J. Schneider, “Allulose als alternativer Zucker zur Kalorienreduktion in Nektaren,” Flüssiges Obst, no. 6, pp. 200–203, 2020.
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2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5421
B. Schattenberg, K. Stake, and J. Schneider, “Allulose - Alternativer Zucker zu Kalorienreduktion in Erfrischungsgetränken,” in Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021, 2020, pp. 97–108.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5422
B. Schattenberg, K. Stake, and J. Schneider, “Allulose as alternative sugar for calorie reduction in nectars,” Fruit Processing, no. 7, pp. 222–225, 2020.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
I. Weishaupt, M. Zimmer, P. Neubauer, and J. Schneider, “Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer,” Journal of Food Science, vol. 85, no. 7, pp. 2020–2031, 2020, doi: 10.1111/1750-3841.15307.
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| WoS
| PubMed | Europe PMC
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
M. Zimmer and J. Schneider, “Thermal pasteurisationof food in glass containers –Near Infrared studies as groundwork for cyber-physical systems,” presented at the BVAu Jahreskolloquium 2020 (online), Lemgo, 2020.
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2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
P. Wefing, C. Conradi, and St.-B. Beckhoff, “Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage,” presented at the 1. SFT Forum „ where food meets IT“ Mittelstand im Wandel: Digitale Lösungen für die Lebensmittelpraxis, 2020.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5428
J. Schneider, S. Beckhoff-Bumke, and W. Ali, “Digitalisierung - Bierbrauen 4.0,” elektroniknet.de, 2020.
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