Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
6430 Publikationen
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3500
Tackenberg S et al. (2019) Digital Transformation of Companies: Experience gained in the Implementation of an IOT Check. In Padoano E and Villmer F-J (eds), Production Engineering and Management. Proceedings 9rd International Conference. Lemgo: OWL University of Applied Sciences and Arts, pp. 281–290.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 3547
Bochning S and Riedl U (2019) Das „Synthese-Modul 3 Umwelt und Freiraum“ (9122) im Bachelor-Studiengang Landschaftsarchitektur. In Schmohl T and Kieu-Anh T (eds), Hochschullehre als reflektierte Praxis. FachdidaktischeFallbeispiele mit Transferpotenzial, 2nd ed. Bielefeld: wbv, pp. 93–99.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 3548
Riedl U (2019) Unmittelbarkeit Als Lehrqualität Im Digitalen Zeitalter – Die Südfrankreich-Exkursionen Der Fachgruppe Landschaftsplanung / Naturschutz. In Schmohl T et al. (eds), Selbstorganisiertes Lernen an Hochschulen. Strategien, Formate Und Methoden. Bielefeld: wbv, pp. 143–154.
ELSA
2019 | Diskussionspapier | ELSA-ID: 3549
Biwer S et al. (2019) Wissen Im Fluss - Bildung in Auen. Eine Handreichung Zur Schulischen Und Außerschulischen Bildungsarbeit. Trägerverbund Burg Lenzen e.V., gefördert vom Bundesamt für Naturschutz mit Mitteln des BMU.
ELSA
2019 | Bericht | ELSA-ID: 3714
Austermann-Haun U and Witte H (2019) Untersuchung Der Möglichkeiten Und Potentiale Zur Interkommunalen Zusammenarbeit Im Bereich Der Abwasserentsorgung Der LEADER-Region Nordlippe (Kommunen Barntrup, Dörentrup, Kalletal, Extertal). Dörentrup: LAG Nordlippe.
ELSA
2019 | Bericht | ELSA-ID: 3779
Riedl U et al. (2019) Szenarien Für Den Ausbau Der Erneuerbaren Energien Aus Naturschutzsicht. Bonn: Bundesministerium für Umwelt, Naturschutz und nukleare Sicherheit.
ELSA
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2172
Meier P and Lohweg V (2019) Content Representation for Neural Style Transfer Algorithms Based on Structural Similarity (Best Paper Award). 29. Workshop Computational Intelligence VDI/VDE-Gesellschaft Mess- Und Automatisierungstechnik (GMA) KIT Scientific Publishing. Karlsruhe, Dortmund, .
ELSA
2019 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 2175
Niemann S (2019) Kommunikation durch reduzierte Bildmittel. Lemgo: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe.
ELSA
| Dateien verfügbar
2019 | Masterarbeit | ELSA-ID: 2179 |

Wermes K (2019) Musique Grotesque. Lemgo: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2183 |

Yuan H and Song J (2019) An Improved Calculation Model for the Prediction of the Wear of Coated Electrical Contacts. Technologies 7.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2264 |

Waichman I and von Blanckenburg K (2019) Is There No “I” in “Team”? Interindividual-Intergroup Discontinuity Effect in a Cournot Competition Experiment. Journal of Economic Psychology 77.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
| Download (ext.)
2019 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 2391 |

Hernández Rodriguez T et al. (2019) Predicting Industrial‐scale Cell Culture Seed Trains–A Bayesian Framework for Model Fitting and Parameter Estimation, Dealing with Uncertainty in Measurements and Model Parameters, Applied to a Nonlinear Kinetic Cell Culture Model, Using an MCMC Method. Biotechnology and Bioengineering 116, 2944–2959.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2646
Beneke B, Fechner T and Upmann M (2019) Bewertung von Knochenpartikeln in Produkten. In Horn D and Langen M (eds), Lebensmittelhistologie. Hamburg: Behr´s, pp. 264–273.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2648
Upmann M and Beneke B (2019) Zusammengefügte Produkte und Formfleisch. In Horn D and Langen N (eds), Lebensmittelhistologie. Hamburg: Behr´s, pp. 216–218.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2649
Beneke B and Upmann M (2019) Kochpökelerzeugnisse. In Horn D and Langen M (eds), Lebensmittelhistologie. Hamburg: Behr´s, pp. 213–216.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2650
Beneke B et al. (2019) Meat in Meat-Technologie. In Horn D and Langen M (eds), Lebensmittelhistologie. Hamburg: Behr´s, pp. 218–221.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2651
Upmann M (2019) Verdickungs- und Geliermittel. In Horn D and Langen M (eds), Lebensmittelhistologie. Hamburg: Behr´s, pp. 150–157.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2652
Grünewald T and Upmann M (2019) Pflanzliche Fasern. In Horn D and Langen M (eds), Lebensmittelhistologie. Hamburg: Behr´s, pp. 179–185.
ELSA