Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
6404 Publikationen
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5592
PKI and User Access Rights Management for OPC UA based Applications
G. Karthikeyan, S. Heiss, in: 2018 IEEE 23rd International Conference on Emerging Technologies and Factory Automation (ETFA), 2018.
ELSA
| DOI
G. Karthikeyan, S. Heiss, in: 2018 IEEE 23rd International Conference on Emerging Technologies and Factory Automation (ETFA), 2018.
2018 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5593
Sichere Middleware-Lösungen für die Industrie 4.0 – Eine IT-Sicherheitsanalyse aktueller Kommunikationsansätze
M. Friesen, G. Karthikeyan, L. Wisniewski, S. Heiss, K. Steinke, K.-H. Niemann, in: Automation 2018, 2018.
ELSA
| DOI
M. Friesen, G. Karthikeyan, L. Wisniewski, S. Heiss, K. Steinke, K.-H. Niemann, in: Automation 2018, 2018.
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 560 |

Digitized Planning with Visualization for Warehouse Layouts
L. Schulze, L. Li, in: F.-J. Villmer, E. Padoano, Department of Production Engineering and Management (Eds.), Production Engineering and Management, Lemgo, 2018, pp. 233–242.
ELSA
| Dateien verfügbar
| Download (ext.)
L. Schulze, L. Li, in: F.-J. Villmer, E. Padoano, Department of Production Engineering and Management (Eds.), Production Engineering and Management, Lemgo, 2018, pp. 233–242.
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 561
Smart Production - A Paradigm-Shift in the Field of Maintenance
T. Glatzel, S. Tackenberg, in: F.-J. Villmer, E. Padoano, Department of Production Engineering and Management (Eds.), Production Engineering and Management, Lemgo, 2018, pp. 245–255.
ELSA
T. Glatzel, S. Tackenberg, in: F.-J. Villmer, E. Padoano, Department of Production Engineering and Management (Eds.), Production Engineering and Management, Lemgo, 2018, pp. 245–255.
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5617
Bringing it together: Three approaches to combine agile software development and human-centered design
M. Minge, A. Föhl, in: T. Ahram (Ed.), 1st International Conference on Human Systems Engineering and Design: Future Trends and Applications, 2018, pp. 21–27.
ELSA
M. Minge, A. Föhl, in: T. Ahram (Ed.), 1st International Conference on Human Systems Engineering and Design: Future Trends and Applications, 2018, pp. 21–27.
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5619
UUX-Praxis im Wandel: Usability und User Experience in Zeiten der Digitalisierung
M. Burmester, I. Benke, S. Dödelt, M. Minge, E. Stein, G. Stevens, in: R. Dachselt, G. Weber (Eds.), Mensch Und Computer 2018 – Workshopband, 2018, pp. 461–472.
ELSA
M. Burmester, I. Benke, S. Dödelt, M. Minge, E. Stein, G. Stevens, in: R. Dachselt, G. Weber (Eds.), Mensch Und Computer 2018 – Workshopband, 2018, pp. 461–472.
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5630
Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe
F.P. Conradi, P. Wefing, K. Pinkal, F. Zhang, O. Niggemann, J. Schneider, in: 2018.
ELSA
F.P. Conradi, P. Wefing, K. Pinkal, F. Zhang, O. Niggemann, J. Schneider, in: 2018.
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5631
Laboratory plant for a closed loop-controlled continuous (CLCC) mashing
P. Wefing, F.P. Conradi, L. Fuchs, J.W. Schoppmeier, K. Pinkal, O. Niggemann, J. Schneider, in: 2018.
ELSA
P. Wefing, F.P. Conradi, L. Fuchs, J.W. Schoppmeier, K. Pinkal, O. Niggemann, J. Schneider, in: 2018.
2018 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5632
Oxidativer Aufschluss von Biertreber
T. Broeker, J. Schneider, Brauwelt 2018 (2018) 530–532.
ELSA
T. Broeker, J. Schneider, Brauwelt 2018 (2018) 530–532.
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5633
Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe
F.P. Conradi, P. Wefing, K. Pinkal, F. Zhang, O. Niggemann, J. Schneider, in: 2018.
ELSA
F.P. Conradi, P. Wefing, K. Pinkal, F. Zhang, O. Niggemann, J. Schneider, in: 2018.
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5634
Industrie 4.0 und Maischen – Aufbau einer Pilotanlage zum closed loop controlled mashing
P. Wefing, F. Conradi, in: 2018.
ELSA
P. Wefing, F. Conradi, in: 2018.
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5635
Near-infrared spectroscopy on food in glass containers - discrimination studies in the context of Industry 4.0
M. Zimmer, J. Schneider, in: 2018.
ELSA
M. Zimmer, J. Schneider, in: 2018.
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5636
Implementierung eines bedarfsgerechten Power-to-Gas-Konzeptes in CO2 emittierende Fermentationsanlagen
T. Broeker, in: 2018.
ELSA
T. Broeker, in: 2018.
2018 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5637
Nahinfrarot-Spektroskopie - Schlüsseltechnologie für die Pasteurisation im Zeitalter von Industrie 4.0
M. Zimmer, J. Schneider, FoodLab 2018 (2018).
ELSA
M. Zimmer, J. Schneider, FoodLab 2018 (2018).
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5638
Microbial exopolysaccharides as an alternative for declarable thickeners
J. Huchtmann, S. Rossmann, V. Kindsvater, V. Eckel, F. Jakob, J. Schneider, in: 2018.
ELSA
J. Huchtmann, S. Rossmann, V. Kindsvater, V. Eckel, F. Jakob, J. Schneider, in: 2018.
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5639
Der Tod in der Aufheizzone - Welchen Anteil haben die Temperierzonen an der Gesamthitzeeinwirkung in einer KZE ?
K. Schwarzer, A. Dammann_, J. Schneider, in: 2018.
ELSA
K. Schwarzer, A. Dammann_, J. Schneider, in: 2018.
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5640
The Lemgo D- and z value Database for Food – An Instrument for the Dimensioning Pasteurization Process
K. Schwarzer, P. Wilhelm, J. Schneider, U. Müller, in: Uniwersytet Przyrodniczy, Wrocław , 2018.
ELSA
K. Schwarzer, P. Wilhelm, J. Schneider, U. Müller, in: Uniwersytet Przyrodniczy, Wrocław , 2018.
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5641
DIRECT HOMOGENIZATION OF BEVERAGE EMULSIONS WITH THE INNOVATIVE COUNTERFLOW INJECTION PROCESS
U. Müller, S. Rossmann, C. Merck, J. Schneider, in: 2018.
ELSA
U. Müller, S. Rossmann, C. Merck, J. Schneider, in: 2018.
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5642
Industrie 4.0 und Maischen – Aufbau einer Pilotanlage zum closed loop controlled mashing
P. Wefing, F.P. Conradi, in: 2018.
ELSA
P. Wefing, F.P. Conradi, in: 2018.
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5643
Near-infrared spectroscopy o n food in glass containers - discrimination studies in the context of Industry 4.0
M. Zimmer, J. Schneider, in: 2018.
ELSA
M. Zimmer, J. Schneider, in: 2018.