26 Publikationen

Alle markieren

[26]
2023 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 10245
Wefing, Patrick ; Schneider, Jan: FAN measurement during mashing. In: Brauwelt international Bd. IV, Hans Carl Verlag (2023), S. 224–227
ELSA | Download (ext.)
 
[25]
2023 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9697 | OA
Wefing, Patrick ; Trilling, Marc ; Gossen, Arthur ; Neubauer, Peter ; Schneider, Jan: A continuous mashing plant controlled by mean residence time. In: Journal of The Institute of Brewing Bd. 129, Wiley (2023), Nr. 1, S. 1–23
ELSA | DOI | Download (ext.)
 
[24]
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8404
Wefing, Patrick ; Conradi, Florian ; Rämisch, Johannes ; Neubauer, Peter ; Schneider, Jan: Machine learning aided free amino nitrogen determination in beer mash with an inline NIR transflectance , 2022
ELSA
 
[23]
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8424
Katsch, Linda ; Conradi, Florian ; Wefing, Patrick ; Schneider, Jan: Determination and prediction of the final attenuation and quality parameters in beer with near-infrared spectroscopy : Curran Associates, Inc., 2022
ELSA
 
[22]
2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 7443
Wefing, Patrick ; Schneider, Jan: FAN-Messung während des Maischens. In: Brauwelt Bd. 12–13. Nürnberg, Fachverlag Hans Carl GmbH (2022), Nr. 22, S. 304–308
ELSA
 
[21]
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7444
Wefing, Patrick ; Conradi, Florian ; Rämisch, Johannes ; Neubauer, Peter ; Schneider, Jan: Machine learning aided free amino nitrogen determination in beer mash with an inline NIR transflectance  : Curran Associates, Inc., 2022
ELSA
 
[20]
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6689 | OA
Wefing, Patrick ; Conradi, Florian ; Rämisch, Johannes ; Neubauer, Peter ; Schneider, Jan: Determination of free amino nitrogen in beer mash with an inline NIR transflectance probe and data evaluation by machine learning algorithms. In: Brewing science Bd. 74, Carl (2021), Nr. 9/10, S. 107–121
ELSA | DOI | Download (ext.)
 
[19]
2020 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8405
Wefing, Patrick ; Conradi, Florian ; Beckhoff-Bumbke, Steffen: Closed Loop Systems Engineering, 2020
ELSA
 
[18]
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Wefing, Patrick ; Conradi, Florian ; Trilling-Haasler, Marc ; Neubauer, Peter ; Schneider, Jan: Approach for modelling the extract formation in continuous conducted „beta-amylase rest“ as part of the production of beer mash with targeted sugar content. In: Biochemical Engineering Journal Bd. 164 (2020)
ELSA | DOI
 
[17]
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
Wefing, Patrick ; Conradi, C. ; Beckhoff, St.-Bumke: Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage. In: , 2020
ELSA
 
[16]
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing, Patrick ; Conradi, Florian ; Trilling-Haasler, Marc ; Schuster, Rudolf ; Gossen, Arthur ; Schneider, Jan: Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage. In: Brauwelt, Carl Hanser Verlag (2020), Nr. 15–16, S. 413–416
ELSA
 
[15]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5443
Zhang, Fan ; Pinkal, K. ; Conradi, Florian ; Wefing, Patrick ; Schneider, Jan ; Niggemann, Oliver: Quality Control of Continuous Wort Production through Production Data Analysis in Latent Space. In: , 2019
ELSA
 
[14]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5444
Conradi, Florian ; Wefing, Patrick ; Schneider, Jan: Near infrared spectroscopy and mashing – a promising approach for real time inline quality control? In: , 2019
ELSA
 
[13]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5445
Wefing, Patrick ; Conradi, Florian ; Schneider, Jan: Laboratory plant for a Continuous Closed Loop controlled Mashing aided by digital technologies. In: , 2019
ELSA
 
[12]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5457
Schneider, Jan ; Wefing, Patrick ; Conradi, Florian: Industry 4.0 and Continuous Mashing. - Design of a „closed loop controlled mashing“ pilot plant . In: , 2019
ELSA
 
[11]
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5459
Wefing, Patrick ; Conradi, Florian ; Schneider, Jan: Industrie 4.0 in der Lebensmittelindustrie – Entwicklung einer „Closed Loop Controlled“ Maischeanlage. In: , 2019
ELSA
 
[10]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5466
Zimmer, Manuel ; Conradi, Florian ; Wefing, Patrick ; Schneider, Jan: Non-invasive on-line monitoring of the secondary bottle fermentation process using near infrared spectroscopy. In: , 2019
ELSA
 
[9]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5471
Conradi, Florian ; Wefing, Patrick ; Zhang, Fan ; Schneider, Jan: Echtzeitqualitätssicherung enzymkatalysierter technologischer Prozesse am Beispiel des Maischens im Rahmen der Bierherstellung. In: , Lebensmittelchemie. Bd. 73. Weinheim, WILEY‐VCH (2019), Nr. S1
ELSA | DOI
 
[8]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5474
Schneider, Jan ; Regtmeier, J. ; Conradi, Florian ; Wefing, Patrick: Das Labor in der Leitung – Smarte Qualitätskontrolle von Lebensmitteln durch innovative Sensortechnik. In: , 2019
ELSA
 
[7]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5475
Schneider, Jan ; Conradi, Florian ; Wefing, Patrick ; Weishaupt, Imke ; Zimmer, Manuel ; Schwarzer, Knut: Muss man die Aufheizzonen einer KZE in die PE-Berechnung einbeziehen? In: , 2019
ELSA
 
[6]
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5630
Conradi, F. P. ; Wefing, Patrick ; Pinkal, K. ; Zhang, Fan ; Niggemann, Oliver ; Schneider, Jan: Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe. In: , 2018
ELSA
 
[5]
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5631
Wefing, Patrick ; Conradi, F. P. ; Fuchs, Lara ; Schoppmeier, J. W. ; Pinkal, K. ; Niggemann, Oliver ; Schneider, Jan: Laboratory plant for a closed loop-controlled continuous (CLCC) mashing. In: , 2018
ELSA
 
[4]
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5633
Conradi, F. P. ; Wefing, Patrick ; Pinkal, K. ; Zhang, Fan ; Niggemann, Oliver ; Schneider, Jan: Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe. In: , 2018
ELSA
 
[3]
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5634
Wefing, Patrick ; Conradi, Florian: Industrie 4.0 und Maischen – Aufbau einer Pilotanlage zum closed loop controlled mashing. In: , 2018
ELSA
 
[2]
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5642
Wefing, Patrick ; Conradi, F. P.: Industrie 4.0 und Maischen – Aufbau einer Pilotanlage zum closed loop controlled mashing. In: , 2018
ELSA
 
[1]
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5581
Conradi, Florian ; Wefing, Patrick: Innovation in der Brauerei - Konzept einer kontinuierlichen Maischeanalge durch intelligente Vernetzung mit moderner Sensortechnik. In: , 2017
ELSA
 

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Din 1505-2

Export / Einbettung

26 Publikationen

Alle markieren

[26]
2023 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 10245
Wefing, Patrick ; Schneider, Jan: FAN measurement during mashing. In: Brauwelt international Bd. IV, Hans Carl Verlag (2023), S. 224–227
ELSA | Download (ext.)
 
[25]
2023 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9697 | OA
Wefing, Patrick ; Trilling, Marc ; Gossen, Arthur ; Neubauer, Peter ; Schneider, Jan: A continuous mashing plant controlled by mean residence time. In: Journal of The Institute of Brewing Bd. 129, Wiley (2023), Nr. 1, S. 1–23
ELSA | DOI | Download (ext.)
 
[24]
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8404
Wefing, Patrick ; Conradi, Florian ; Rämisch, Johannes ; Neubauer, Peter ; Schneider, Jan: Machine learning aided free amino nitrogen determination in beer mash with an inline NIR transflectance , 2022
ELSA
 
[23]
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8424
Katsch, Linda ; Conradi, Florian ; Wefing, Patrick ; Schneider, Jan: Determination and prediction of the final attenuation and quality parameters in beer with near-infrared spectroscopy : Curran Associates, Inc., 2022
ELSA
 
[22]
2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 7443
Wefing, Patrick ; Schneider, Jan: FAN-Messung während des Maischens. In: Brauwelt Bd. 12–13. Nürnberg, Fachverlag Hans Carl GmbH (2022), Nr. 22, S. 304–308
ELSA
 
[21]
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7444
Wefing, Patrick ; Conradi, Florian ; Rämisch, Johannes ; Neubauer, Peter ; Schneider, Jan: Machine learning aided free amino nitrogen determination in beer mash with an inline NIR transflectance  : Curran Associates, Inc., 2022
ELSA
 
[20]
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6689 | OA
Wefing, Patrick ; Conradi, Florian ; Rämisch, Johannes ; Neubauer, Peter ; Schneider, Jan: Determination of free amino nitrogen in beer mash with an inline NIR transflectance probe and data evaluation by machine learning algorithms. In: Brewing science Bd. 74, Carl (2021), Nr. 9/10, S. 107–121
ELSA | DOI | Download (ext.)
 
[19]
2020 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8405
Wefing, Patrick ; Conradi, Florian ; Beckhoff-Bumbke, Steffen: Closed Loop Systems Engineering, 2020
ELSA
 
[18]
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Wefing, Patrick ; Conradi, Florian ; Trilling-Haasler, Marc ; Neubauer, Peter ; Schneider, Jan: Approach for modelling the extract formation in continuous conducted „beta-amylase rest“ as part of the production of beer mash with targeted sugar content. In: Biochemical Engineering Journal Bd. 164 (2020)
ELSA | DOI
 
[17]
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
Wefing, Patrick ; Conradi, C. ; Beckhoff, St.-Bumke: Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage. In: , 2020
ELSA
 
[16]
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing, Patrick ; Conradi, Florian ; Trilling-Haasler, Marc ; Schuster, Rudolf ; Gossen, Arthur ; Schneider, Jan: Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage. In: Brauwelt, Carl Hanser Verlag (2020), Nr. 15–16, S. 413–416
ELSA
 
[15]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5443
Zhang, Fan ; Pinkal, K. ; Conradi, Florian ; Wefing, Patrick ; Schneider, Jan ; Niggemann, Oliver: Quality Control of Continuous Wort Production through Production Data Analysis in Latent Space. In: , 2019
ELSA
 
[14]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5444
Conradi, Florian ; Wefing, Patrick ; Schneider, Jan: Near infrared spectroscopy and mashing – a promising approach for real time inline quality control? In: , 2019
ELSA
 
[13]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5445
Wefing, Patrick ; Conradi, Florian ; Schneider, Jan: Laboratory plant for a Continuous Closed Loop controlled Mashing aided by digital technologies. In: , 2019
ELSA
 
[12]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5457
Schneider, Jan ; Wefing, Patrick ; Conradi, Florian: Industry 4.0 and Continuous Mashing. - Design of a „closed loop controlled mashing“ pilot plant . In: , 2019
ELSA
 
[11]
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5459
Wefing, Patrick ; Conradi, Florian ; Schneider, Jan: Industrie 4.0 in der Lebensmittelindustrie – Entwicklung einer „Closed Loop Controlled“ Maischeanlage. In: , 2019
ELSA
 
[10]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5466
Zimmer, Manuel ; Conradi, Florian ; Wefing, Patrick ; Schneider, Jan: Non-invasive on-line monitoring of the secondary bottle fermentation process using near infrared spectroscopy. In: , 2019
ELSA
 
[9]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5471
Conradi, Florian ; Wefing, Patrick ; Zhang, Fan ; Schneider, Jan: Echtzeitqualitätssicherung enzymkatalysierter technologischer Prozesse am Beispiel des Maischens im Rahmen der Bierherstellung. In: , Lebensmittelchemie. Bd. 73. Weinheim, WILEY‐VCH (2019), Nr. S1
ELSA | DOI
 
[8]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5474
Schneider, Jan ; Regtmeier, J. ; Conradi, Florian ; Wefing, Patrick: Das Labor in der Leitung – Smarte Qualitätskontrolle von Lebensmitteln durch innovative Sensortechnik. In: , 2019
ELSA
 
[7]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5475
Schneider, Jan ; Conradi, Florian ; Wefing, Patrick ; Weishaupt, Imke ; Zimmer, Manuel ; Schwarzer, Knut: Muss man die Aufheizzonen einer KZE in die PE-Berechnung einbeziehen? In: , 2019
ELSA
 
[6]
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5630
Conradi, F. P. ; Wefing, Patrick ; Pinkal, K. ; Zhang, Fan ; Niggemann, Oliver ; Schneider, Jan: Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe. In: , 2018
ELSA
 
[5]
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5631
Wefing, Patrick ; Conradi, F. P. ; Fuchs, Lara ; Schoppmeier, J. W. ; Pinkal, K. ; Niggemann, Oliver ; Schneider, Jan: Laboratory plant for a closed loop-controlled continuous (CLCC) mashing. In: , 2018
ELSA
 
[4]
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5633
Conradi, F. P. ; Wefing, Patrick ; Pinkal, K. ; Zhang, Fan ; Niggemann, Oliver ; Schneider, Jan: Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe. In: , 2018
ELSA
 
[3]
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5634
Wefing, Patrick ; Conradi, Florian: Industrie 4.0 und Maischen – Aufbau einer Pilotanlage zum closed loop controlled mashing. In: , 2018
ELSA
 
[2]
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5642
Wefing, Patrick ; Conradi, F. P.: Industrie 4.0 und Maischen – Aufbau einer Pilotanlage zum closed loop controlled mashing. In: , 2018
ELSA
 
[1]
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5581
Conradi, Florian ; Wefing, Patrick: Innovation in der Brauerei - Konzept einer kontinuierlichen Maischeanalge durch intelligente Vernetzung mit moderner Sensortechnik. In: , 2017
ELSA
 

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Din 1505-2

Export / Einbettung