19 Publikationen

Alle markieren

[19]
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6689
Determination of free amino nitrogen in beer mash with an inline NIR transflectance probe and data evaluation by machine learning algorithms
P. Wefing, F. Conradi, J. Rämisch, P. Neubauer, J. Schneider, Brewing Science : The Scientific Organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt Für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas Laboratory in Zurich, of Doemens Wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift Für Brauwissenschaft 74 (2021) 107–121.
ELSA | DOI
 
[18]
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling, R. Schuster, A. Gossen, J. Schneider, Brauwelt (2020) 413–416.
ELSA
 
[17]
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Approach for modelling the extract formation in continuous conducted "beta-amylase rest" as part of the production of beer mash with targeted sugar content
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling, P. Neubauer, J. Schneider, Biochemical Engineering Journal 164 (2020).
ELSA | DOI
 
[16]
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427 ELSA
 
[15]
2019 | Konferenzbeitrag | ELSA-ID: 5459 ELSA
 
[14]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5466 ELSA
 
[13]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5443
Quality Control of Continuous Wort Production through Production Data Analysis in Latent Space
F. Zhang, K. Pinkal, F. Conradi, P. Wefing, J. Schneider, O. Niggemann, in: 2019.
ELSA
 
[12]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5474 ELSA
 
[11]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5444 ELSA
 
[10]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5475
Muss man die Aufheizzonen einer KZE in die PE-Berechnung einbeziehen?
J. Schneider, F. Conradi, P. Wefing, I. Weishaupt, M. Zimmer, K. Schwarzer, in: 2019.
ELSA
 
[9]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5445 ELSA
 
[8]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5457 ELSA
 
[7]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5471 ELSA | DOI
 
[6]
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5633
Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe
F.P. Conradi, P. Wefing, K. Pinkal, F. Zhang, O. Niggemann, J. Schneider, in: 2018.
ELSA
 
[5]
2018 | Konferenzbeitrag | ELSA-ID: 5634 ELSA
 
[4]
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5630
Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe
F.P. Conradi, P. Wefing, K. Pinkal, F. Zhang, O. Niggemann, J. Schneider, in: 2018.
ELSA
 
[3]
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5642 ELSA
 
[2]
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5631
Laboratory plant for a closed loop-controlled continuous (CLCC) mashing
P. Wefing, F.P. Conradi, L. Fuchs, J.W. Schoppmeier, K. Pinkal, O. Niggemann, J. Schneider, in: 2018.
ELSA
 
 

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Default

Export / Einbettung

19 Publikationen

Alle markieren

[19]
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6689
Determination of free amino nitrogen in beer mash with an inline NIR transflectance probe and data evaluation by machine learning algorithms
P. Wefing, F. Conradi, J. Rämisch, P. Neubauer, J. Schneider, Brewing Science : The Scientific Organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt Für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas Laboratory in Zurich, of Doemens Wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift Für Brauwissenschaft 74 (2021) 107–121.
ELSA | DOI
 
[18]
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling, R. Schuster, A. Gossen, J. Schneider, Brauwelt (2020) 413–416.
ELSA
 
[17]
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Approach for modelling the extract formation in continuous conducted "beta-amylase rest" as part of the production of beer mash with targeted sugar content
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling, P. Neubauer, J. Schneider, Biochemical Engineering Journal 164 (2020).
ELSA | DOI
 
[16]
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427 ELSA
 
[15]
2019 | Konferenzbeitrag | ELSA-ID: 5459 ELSA
 
[14]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5466 ELSA
 
[13]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5443
Quality Control of Continuous Wort Production through Production Data Analysis in Latent Space
F. Zhang, K. Pinkal, F. Conradi, P. Wefing, J. Schneider, O. Niggemann, in: 2019.
ELSA
 
[12]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5474 ELSA
 
[11]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5444 ELSA
 
[10]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5475
Muss man die Aufheizzonen einer KZE in die PE-Berechnung einbeziehen?
J. Schneider, F. Conradi, P. Wefing, I. Weishaupt, M. Zimmer, K. Schwarzer, in: 2019.
ELSA
 
[9]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5445 ELSA
 
[8]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5457 ELSA
 
[7]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5471 ELSA | DOI
 
[6]
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5633
Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe
F.P. Conradi, P. Wefing, K. Pinkal, F. Zhang, O. Niggemann, J. Schneider, in: 2018.
ELSA
 
[5]
2018 | Konferenzbeitrag | ELSA-ID: 5634 ELSA
 
[4]
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5630
Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe
F.P. Conradi, P. Wefing, K. Pinkal, F. Zhang, O. Niggemann, J. Schneider, in: 2018.
ELSA
 
[3]
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5642 ELSA
 
[2]
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5631
Laboratory plant for a closed loop-controlled continuous (CLCC) mashing
P. Wefing, F.P. Conradi, L. Fuchs, J.W. Schoppmeier, K. Pinkal, O. Niggemann, J. Schneider, in: 2018.
ELSA
 
 

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Default

Export / Einbettung