19 Publikationen

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[19]
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6689
Wefing, Patrick et. al. (2021): Determination of free amino nitrogen in beer mash with an inline NIR transflectance probe and data evaluation by machine learning algorithms, in: Brewing science : the scientific organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas laboratory in Zurich, of Doemens wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift für Brauwissenschaft 74 (September/Oktober), S. 107–121.
ELSA | DOI
 
[18]
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing, Patrick et. al. (2020): Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage, in: Brauwelt (1516), S. 413–416.
ELSA
 
[17]
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Wefing, Patrick et. al. (2020): Approach for modelling the extract formation in continuous conducted „beta-amylase rest“ as part of the production of beer mash with targeted sugar content, in: Biochemical Engineering Journal 164.
ELSA | DOI
 
[16]
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
Wefing, Patrick et. al. (2020): Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage, in: .
ELSA
 
[15]
2019 | Konferenzbeitrag | ELSA-ID: 5459
Wefing, Patrick et. al. (2019): Industrie 4.0 in der Lebensmittelindustrie – Entwicklung einer „Closed Loop Controlled“ Maischeanlage, in: .
ELSA
 
[14]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5466
Zimmer, Manuel et. al. (2019): Non-invasive on-line monitoring of the secondary bottle fermentation process using near infrared spectroscopy, in: .
ELSA
 
[13]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5443
Zhang, Fan et. al. (2019): Quality Control of Continuous Wort Production through Production Data Analysis in Latent Space, in: .
ELSA
 
[12]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5474
Schneider, Jan et. al. (2019): Das Labor in der Leitung – Smarte Qualitätskontrolle von Lebensmitteln durch innovative Sensortechnik, in: .
ELSA
 
[11]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5444
Conradi, Florian et. al. (2019): Near infrared spectroscopy and mashing – a promising approach for real time inline quality control?, in: .
ELSA
 
[10]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5475
Schneider, Jan et. al. (2019): Muss man die Aufheizzonen einer KZE in die PE-Berechnung einbeziehen?, in: .
ELSA
 
[9]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5445
Wefing, Patrick et. al. (2019): Laboratory plant for a Continuous Closed Loop controlled Mashing aided by digital technologies, in: .
ELSA
 
[8]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5457
Schneider, Jan et. al. (2019): Industry 4.0 and Continuous Mashing. - Design of a „closed loop controlled mashing“ pilot plant , in: .
ELSA
 
[7]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5471
Conradi, Florian et. al. (2019): Echtzeitqualitätssicherung enzymkatalysierter technologischer Prozesse am Beispiel des Maischens im Rahmen der Bierherstellung (=Lebensmittelchemie 73), Weinheim.
ELSA | DOI
 
[6]
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5633
Conradi, F. P. et. al. (2018): Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe, in: .
ELSA
 
[5]
2018 | Konferenzbeitrag | ELSA-ID: 5634
Wefing, Patrick/Conradi, Florian (2018): Industrie 4.0 und Maischen – Aufbau einer Pilotanlage zum closed loop controlled mashing, in: .
ELSA
 
[4]
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5630
Conradi, F. P. et. al. (2018): Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe, in: .
ELSA
 
[3]
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5642
Wefing, Patrick/Conradi, F. P. (2018): Industrie 4.0 und Maischen – Aufbau einer Pilotanlage zum closed loop controlled mashing, in: .
ELSA
 
[2]
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5631
Wefing, Patrick et. al. (2018): Laboratory plant for a closed loop-controlled continuous (CLCC) mashing, in: .
ELSA
 
[1]
2017 | Konferenzbeitrag | ELSA-ID: 5581
Conradi, Florian/Wefing, Patrick (2017): Innovation in der Brauerei - Konzept einer kontinuierlichen Maischeanalge durch intelligente Vernetzung mit moderner Sensortechnik, in: .
ELSA
 

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2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6689
Wefing, Patrick et. al. (2021): Determination of free amino nitrogen in beer mash with an inline NIR transflectance probe and data evaluation by machine learning algorithms, in: Brewing science : the scientific organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas laboratory in Zurich, of Doemens wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift für Brauwissenschaft 74 (September/Oktober), S. 107–121.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing, Patrick et. al. (2020): Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage, in: Brauwelt (1516), S. 413–416.
ELSA
 
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Wefing, Patrick et. al. (2020): Approach for modelling the extract formation in continuous conducted „beta-amylase rest“ as part of the production of beer mash with targeted sugar content, in: Biochemical Engineering Journal 164.
ELSA | DOI
 
[16]
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
Wefing, Patrick et. al. (2020): Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage, in: .
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2019 | Konferenzbeitrag | ELSA-ID: 5459
Wefing, Patrick et. al. (2019): Industrie 4.0 in der Lebensmittelindustrie – Entwicklung einer „Closed Loop Controlled“ Maischeanlage, in: .
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2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5466
Zimmer, Manuel et. al. (2019): Non-invasive on-line monitoring of the secondary bottle fermentation process using near infrared spectroscopy, in: .
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[13]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5443
Zhang, Fan et. al. (2019): Quality Control of Continuous Wort Production through Production Data Analysis in Latent Space, in: .
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2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5474
Schneider, Jan et. al. (2019): Das Labor in der Leitung – Smarte Qualitätskontrolle von Lebensmitteln durch innovative Sensortechnik, in: .
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2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5444
Conradi, Florian et. al. (2019): Near infrared spectroscopy and mashing – a promising approach for real time inline quality control?, in: .
ELSA
 
[10]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5475
Schneider, Jan et. al. (2019): Muss man die Aufheizzonen einer KZE in die PE-Berechnung einbeziehen?, in: .
ELSA
 
[9]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5445
Wefing, Patrick et. al. (2019): Laboratory plant for a Continuous Closed Loop controlled Mashing aided by digital technologies, in: .
ELSA
 
[8]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5457
Schneider, Jan et. al. (2019): Industry 4.0 and Continuous Mashing. - Design of a „closed loop controlled mashing“ pilot plant , in: .
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2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5471
Conradi, Florian et. al. (2019): Echtzeitqualitätssicherung enzymkatalysierter technologischer Prozesse am Beispiel des Maischens im Rahmen der Bierherstellung (=Lebensmittelchemie 73), Weinheim.
ELSA | DOI
 
[6]
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5633
Conradi, F. P. et. al. (2018): Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe, in: .
ELSA
 
[5]
2018 | Konferenzbeitrag | ELSA-ID: 5634
Wefing, Patrick/Conradi, Florian (2018): Industrie 4.0 und Maischen – Aufbau einer Pilotanlage zum closed loop controlled mashing, in: .
ELSA
 
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5630
Conradi, F. P. et. al. (2018): Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe, in: .
ELSA
 
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5642
Wefing, Patrick/Conradi, F. P. (2018): Industrie 4.0 und Maischen – Aufbau einer Pilotanlage zum closed loop controlled mashing, in: .
ELSA
 
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5631
Wefing, Patrick et. al. (2018): Laboratory plant for a closed loop-controlled continuous (CLCC) mashing, in: .
ELSA
 
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2017 | Konferenzbeitrag | ELSA-ID: 5581
Conradi, Florian/Wefing, Patrick (2017): Innovation in der Brauerei - Konzept einer kontinuierlichen Maischeanalge durch intelligente Vernetzung mit moderner Sensortechnik, in: .
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