8 Publikationen
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12286 |
Wittland, Sebastian ; Rohn, Sascha ; Sciurba, Elisabeth ; Begemann, Jens ; Sokolowsky, Martina ; Kanzler, Clemens ; Matthäus, Bertrand: Allulose as novel ingredient for improving freshness of yeast-made bakery products. In: LWT - Food Science and Technology Bd. 216. Amsterdam, Elsevier (2025)
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12876
Weishaupt, Imke ; Katsch, Linda ; Sokolowsky, Martina ; Schneider, Jan: Comparative study on the effect of mild temperature conditions in fractionated sterilization of carrot juice on microbiological stability and sensory properties. In: Brewing science : the scientific organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas laboratory in Zurich, of Doemens wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift für Brauwissenschaft Bd. 78. Nürnberg, Fachverlag Hans Carl GmbH (2025), Nr. 3/4, S. 17–26
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13084
Katsch, Linda ; Weishaupt, Imke ; Sokolowsky, Martina ; Gibson, Brian R. ; Schneider, Jan: Impact of equivalent sterilization processes with different time- temperature combinations on the chemical, physical and sensory properties of carrot juice. In: European Food Research and Technology. Berlin ; Heidelberg, Springer (2025), Nr. 251, S. 3649–3668
ELSA
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13271
Katsch, Linda ; Sokolowsky, Martina ; Gibson, Brian ; Schneider, Jan: Influence of different pasteurization conditions with equivalent pasteurization units on chemical, physical, and sensory properties of cloudy apple juice. In: Applied Food Research, Elsevier (2025)
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11860
Katsch, Linda ; Sokolowsky, Martina ; Schneider, Jan: Zeit-Temperatur-Optimierung in der Saftpasteurisation: Physikalische, chemische und sensorische Effekte auf Apfel- und Karottensaft, 2024
ELSA
2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12283
Wittland, Sebastian ; Kanzler, Clemens ; Rohn, Sascha ; Sciurba, Elisabeth ; Sokolowsky, Martina ; Matthäus, Bertrand: Charakterisierung des Einflusses von Allulose in Kombination mit verschiedenen Getreidesorten und Mehltypen auf die Frischhaltung bei Hefebackwaren. In: Lebensmittelchemie : Zeitschrift der Lebensmittelchemischen Gesellschaft, Fachgruppe in der Gesellschaft Deutscher Chemiker Bd. 78. Weinheim, Wiley (2024), Nr. S3, S. S3-111-S3-111
ELSA
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2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9197 |
Wittland, Sebastian ; Sokolowsky, Martina ; Kanzler, Clemens ; Rohn, Sascha ; Bertrand, Matthäus ; Sciurba, Elisabeth: Allulose in Backwaren - Charakterisierung des Einflusses von Allulose in Kombination mit verschiedenen Getreidearten und Mehltypen auf die Produktqualität von Feinen Backwaren. In: Lebensmittelchemie : Zeitschrift der Lebensmittelchemischen Gesellschaft, Fachgruppe in der Gesellschaft Deutscher Chemiker Bd. 76. Weinheim, Wiley-VCH (2022), Nr. S2, S. 229
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Wittland, Sebastian ; Rohn, Sascha ; Sciurba, Elisabeth ; Begemann, Jens ; Sokolowsky, Martina ; Kanzler, Clemens ; Matthäus, Bertrand: Allulose as novel ingredient for improving freshness of yeast-made bakery products. In: LWT - Food Science and Technology Bd. 216. Amsterdam, Elsevier (2025)
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Weishaupt, Imke ; Katsch, Linda ; Sokolowsky, Martina ; Schneider, Jan: Comparative study on the effect of mild temperature conditions in fractionated sterilization of carrot juice on microbiological stability and sensory properties. In: Brewing science : the scientific organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas laboratory in Zurich, of Doemens wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift für Brauwissenschaft Bd. 78. Nürnberg, Fachverlag Hans Carl GmbH (2025), Nr. 3/4, S. 17–26
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Katsch, Linda ; Weishaupt, Imke ; Sokolowsky, Martina ; Gibson, Brian R. ; Schneider, Jan: Impact of equivalent sterilization processes with different time- temperature combinations on the chemical, physical and sensory properties of carrot juice. In: European Food Research and Technology. Berlin ; Heidelberg, Springer (2025), Nr. 251, S. 3649–3668
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Katsch, Linda ; Sokolowsky, Martina ; Gibson, Brian ; Schneider, Jan: Influence of different pasteurization conditions with equivalent pasteurization units on chemical, physical, and sensory properties of cloudy apple juice. In: Applied Food Research, Elsevier (2025)
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11860
Katsch, Linda ; Sokolowsky, Martina ; Schneider, Jan: Zeit-Temperatur-Optimierung in der Saftpasteurisation: Physikalische, chemische und sensorische Effekte auf Apfel- und Karottensaft, 2024
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Wittland, Sebastian ; Kanzler, Clemens ; Rohn, Sascha ; Sciurba, Elisabeth ; Sokolowsky, Martina ; Matthäus, Bertrand: Charakterisierung des Einflusses von Allulose in Kombination mit verschiedenen Getreidesorten und Mehltypen auf die Frischhaltung bei Hefebackwaren. In: Lebensmittelchemie : Zeitschrift der Lebensmittelchemischen Gesellschaft, Fachgruppe in der Gesellschaft Deutscher Chemiker Bd. 78. Weinheim, Wiley (2024), Nr. S3, S. S3-111-S3-111
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2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9197 |
Wittland, Sebastian ; Sokolowsky, Martina ; Kanzler, Clemens ; Rohn, Sascha ; Bertrand, Matthäus ; Sciurba, Elisabeth: Allulose in Backwaren - Charakterisierung des Einflusses von Allulose in Kombination mit verschiedenen Getreidearten und Mehltypen auf die Produktqualität von Feinen Backwaren. In: Lebensmittelchemie : Zeitschrift der Lebensmittelchemischen Gesellschaft, Fachgruppe in der Gesellschaft Deutscher Chemiker Bd. 76. Weinheim, Wiley-VCH (2022), Nr. S2, S. 229
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