Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
502 Publikationen
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 10773
Stosch, Martin: Nachhaltigkeit & Kreislaufwirtschaft – Herausforderungen für das Tischlerhandwerk., o. O. 2022.
ELSA
2022 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 10195
Blome, André u. a.: Process optimisation in the field of wheat dough processing using real-time recording of quality-relevant characteristics in raw materials, intermediates and final products, o. O. 2022.
ELSA
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 10196
Blome, André u. a.: Process optimisation in the field of wheat dough processing using real-time recording of quality-relevant characteristics in raw materials, intermediates and final products, o. O. 2022.
ELSA
2022 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 7739 |

Hinrichsen, Sven/Bläsing, Dominic: How to Design Assembly Instructions, Bd. 23, hg. von Ahram, Tareq/Taiar, Redha, o. O. 2022 (AHFE International).
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2022 | Konferenzband | ELSA-ID: 7797 |

Pottgiesser, Uta u. a.: MoMove Modern Movement and Industrial Heritage, Detmold 2022.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7917
Gossen, Arthur u. a.: Flash Pasteurization with product and process monitoring using inline near infrared spectroscopy, o. O. 2022.
ELSA
2022 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 8401 |

Frühwald-König, Katja/Faust, Benedikt: Evaluation of Elastic Constants of Oil Palm Wood using Ultrasonic Measurement, o. O. 2022.
ELSA
| Download (ext.)
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8404
Wefing, Patrick u. a.: Machine learning aided free amino nitrogen determination in beer mash with an inline NIR transflectance , o. O. 2022.
ELSA
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8424
Katsch, Linda u. a.: Determination and prediction of the final attenuation and quality parameters in beer with near-infrared spectroscopy, o. O. 2022.
ELSA
2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 8425
Katsch, Linda/Schneider, Jan: Potential for gentler pasteurization, in: Brauwelt international : special journal covering the brewing and beverage industries (2022), H. 3, S. 182–185.
ELSA
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8429
Pauli, Daniel/Neumaier, Michael: On the way to intelligent shelf life prediction, o. O. 2022.
ELSA
2022 | Bericht (Forschung) | ELSA-ID: 8440 |

Barbosa Jardim, Amanda u. a.: LivingLab Essigfabrik : Erforschung und Entwicklung eines digitalen Quartiers- und Kulturzentrums im Deutzer Hafen, Forschungsbericht 2019-2022, hg. von Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe , Institut für Designstrategien, Detmold 2022.
ELSA
| Dateien verfügbar
| Download (ext.)
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8446
Gossen, Arthur u. a.: Smart Pasteurization Pilot Plant - a new approach with inline sensors towards a precise and gentle flash pasteurization, o. O. 2022.
ELSA
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8447
Schwarzer, Knut/Müller, Ulrich/Schneider, Jan: Rethink Beer Pasteurization – Safety, Sustainability and Quality, o. O. 2022.
ELSA
| Dateien verfügbar
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8450
Schwarzer, Knut u. a.: Smart Pasteurization - Eine neuartige, autonome Regelung für eine Kurzzeiterhitzung, o. O. 2022.
ELSA
2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 7147 |

Herrmann, Jan-Phillip u. a.: Approaches of production planning and control under industry 4.0: A literature review, in: Journal of Industrial Engineering and Management 15 (2022), H. 1.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 7443
Wefing, Patrick/Schneider, Jan: FAN-Messung während des Maischens, in: Brauwelt 12–13 (2022), H. 22, S. 304–308.
ELSA
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7444
Wefing, Patrick u. a.: Machine learning aided free amino nitrogen determination in beer mash with an inline NIR transflectance , o. O. 2022.
ELSA
2022 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 8863
Lohr, Mathias u. a.: Rote Liste und Gesamtartenliste der Libellen (Odonata) Deutschlands, in: o. Hg.: Wirbellose Tiere (Teil 3) : Naturschutz und Biologische Vielfalt Heft 70/5 - Teil 3 , Bd. 5, o. O. 2022 (Rote Liste gefährdeter Tiere, Pflanzen und Pilze Deutschlands), S. 659–679.
ELSA
| Dateien verfügbar