Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1553 Publikationen
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4331
M. Seetharama, V. Paelke, and C. Röcker, “SafetyPIN: Secure PIN Entry through Eye Tracking,” in Human Aspects of Information Security, Privacy, and Trust, Los Angeles, CA, USA, 2015, vol. 9190, pp. 426–435. doi: 10.1007/978-3-319-20376-8_38.
ELSA
| DOI
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4332
D. A. Plewe, R. A. Ong, and C. Röcker, “Ambient and Aesthetic Intelligence For High-End Hospitality,” in HCI in Business , Los Angeles, CA, USA, 2015, vol. 9191, pp. 739–747. doi: 10.1007/978-3-319-20895-4_69.
ELSA
| DOI
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4333 |

C. L. Kaiying, D. A. Plewe, and C. Röcker, “The Ambience of Ambient Intelligence: Will Cultural, Social and Environmental Differences Lead to Localised Ambient Systems? ,” in 6th International Conference on Applied Human Factors and Ergonomics (AHFE 2015) and the Affiliated Conferences, AHFE 2015, Las Vegas, USA, 2015, vol. 3, pp. 2155–2161.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4334 |

A. S. Rui, D. A. Plewe, and C. Röcker, “Themed Passenger Cabins in Rapid Transit Systems: Promoting Commuters’ Happiness through Ambient and Aesthetic Intelligence,” in Proceedings of the International Conference on Applied Human Factors and Ergonomics 2015 , Las Vegas, Nevada, USA, 2015, vol. 3, pp. 2103–2109.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2015 | Sammelwerk | ELSA-ID: 4336 |

A. Holzinger, C. Röcker, and M. Ziefle, Eds., Smart Health: Open Problems and Future Challenges, vol. 8700. Heidelberg: Springer, 2015.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2015 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 4337 |

N. Ukita, D. Kaulen, and C. Röcker, “A User-Centered Design Approach to Physical Motion Coaching Systems for Pervasive Health,” in Smart Health : Open Problems and Future Challenges, vol. 8700, A. Holzinger, C. Röcker, and M. Ziefle, Eds. Heidelberg: Springer, 2015, pp. 189–208.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2015 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 4338 |

A. Holzinger, C. Röcker, and M. Ziefle, “From Smart Health to Smart Hospitals,” in Smart Health : Open Problems and Future Challenges, vol. 8700, A. Holzinger, C. Röcker, and M. Ziefle, Eds. Heidelberg: Springer, 2015, pp. 1–20.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2747
A. Dammann, K. Schwarzer, U. Müller, and J. Schneider, “Evaluation of the Acidic Sucrose Hydrolysis as Time-Temperature Integrator in Flash Pasteurizers,” Brewing science, vol. 2014, no. Yearbook, pp. 10–17, 2015.
ELSA
2015 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5214
U. Pottgiesser, “Baukonstruktion - Innenausbau,” in Entwurfs- und Konstruktionstafeln für Architekten , 7., aktualisierte Auflage., K. Holschemacher, Ed. Berlin: Beuth, 2015, p. Kapitel 2C: 2.49-2.82.
ELSA
2015 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5219
U. Pottgiesser, “Konzepte statt Prognosen,” in Zukunftsstadt 2050 : Futury City 2050 , W. Heusler, Ed. München, 2015.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5292
U. Pottgiesser and C. Kirch, “Improving Room Acoustics in open-plan Offices. Testing the Relationship of acoustical and visual Distraction at Workspaces with sound-masking Systems,” in Conference: 31st International PLEA ConferenceAt: BolognaVolume: Proceedings of PLEA2015 Architecture in (R)Evolution - Book of Abstracts., Bologna, 2015.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2597
M. Upmann and P. Lade, “Knochenpartikel im Verarbeitungsfleisch für die Wurstproduktion,” Fleischwirtschaft, vol. 95, no. 9, pp. 109–112, 2015.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2598
R. Lautenschläger, A. Stiebing, and M. Upmann, “Verarbeitungseigenschaften von Eberfleisch,” presented at the Forum Fleischwirtschaft, Osnabrück, 2015.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2599
M. Upmann, “Workshop Lebensmittelhistologie: Hackfleisch - Zerkleinerung,” presented at the 56. Arbeitstagung des Arbeitsgebietes “Lebensmittelhygiene,” Garmisch-Partenkirchen, 2015.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2600
G. Weyland and M. Upmann, “Was ist erlaubt, was verboten? 11. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - Teil 2,” Fleischwirtschaft, vol. 95, no. 9, pp. 84–86, 2015.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2601
G. Weyland and M. Upmann, “Was ist erlaubt, was verboten? 11. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - Teil 3,” Fleischwirtschaft, vol. 95, no. 10, pp. 60–63, 2015.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2602
G. Weyland and M. Upmann, “Was ist erlaubt, was verboten? 11. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - Teil 4,” Fleischwirtschaft, vol. 95, no. 11, pp. 51–53, 2015.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2603
G. Schulze and M. Upmann, “Herkunftskennzeichnung von Fleisch,” Food & Recht Praxis, no. 4, pp. 9–11, 2015.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2604
M. Upmann, M. Hölscher, R. Lautenschläger, J. Zapp, and A. Stiebing, “Verzicht auf die Kastration durch Ebermast oder Immunokastration. Herausforderungen aus Sicht der Produktqualität,” presented at the Fachtagung Alternativen zur betäubungslosen Ferkelkastration, Herrsching, 2015.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2605
M. Langen, G. Klein, S. Schigulski, and M. Upmann, “Furculafleisch ist kein Separatorenfleisch,” Fleischwirtschaft, vol. 95, no. 12, pp. 61–63, 2015.
ELSA