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1547 Publikationen


2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12286 | OA
S. Wittland et al., “Allulose as novel ingredient for improving freshness of yeast-made bakery products,” LWT - Food Science and Technology, vol. 216, Art. no. 117269, 2025, doi: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.117269.
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2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12404
S. Wittland, Untersuchung des Einflusses von Allulose und verschiedenen Getreidesorten sowie Mehltypen auf die Frischhaltung von Hefebackwaren. 2025.
ELSA
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12424
A. N. Shrotri, S. Preu, and O. Stübbe, “Achieving Transparency and Minimizing Losses of Rough Additively Manufactured Optical Components by a Dip-Coating Surface Finish,” Coatings : open access journal, vol. 15, no. 2, Art. no. 210, 2025, doi: 10.3390/coatings15020210.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12670 | OA
Y. Yu, A. A. Raed, Y. Peng, U. Pottgiesser, E. Verbree, and P. van Oosterom, “How digital technologies have been applied for architectural heritage risk management: a systemic literature review from 2014 to 2024,” npj Heritage Science, vol. 13, no. 1, Art. no. 45, 2025, doi: 10.1038/s40494-025-01558-5.
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2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
S. Struck, Pumpkin seed press cake a valuable source of protein. 2025.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12733 | OA
M. V. Dávalos Quevedo, A. Luna-Navarro, U. Pottgiesser, and U. Blum, “Methods and approaches for evaluating occupant satisfaction with office space design: a systematic review,” Ergonomics, pp. 1–21, 2025, doi: 10.1080/00140139.2025.2480271.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12781 | OA
N. Märkle, G. Warnke, and M. Pein-Hackelbusch, “An iterative process and mixture design approach for dry granulated ternary blends of filler-binders,” International Journal of Pharmaceutics: X, vol. 9, Art. no. 100331, 2025, doi: 10.1016/j.ijpx.2025.100331.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12871
H. Rohm et al., “Sensory Properties of Fermented Blends of Sunflower Press Cake and Whey,” Foods, vol. 14, no. 9, Art. no. 1489, 2025, doi: 10.3390/foods14091489.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 12876
I. Weishaupt, L. Katsch, M. Sokolowsky, and J. Schneider, “Comparative study on the effect of mild temperature conditions in fractionated sterilization of carrot juice on microbiological stability and sensory properties,” BrewingScience, vol. 78, pp. 17–26, 2025, doi: 10.23763/BrSc25-04weishaupt.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11180
R. Ibrahem, B. Barakat, E. A. Bekonda, K. Schwarzer, P. Wilhelm, and U. Müller, Messung des Öl-Drüsenschuppenaufschlusses von Thymian und Vergleich der Ergebnisse mit denen von Oregano. Verein für Arznei- und Gewürzpflanzen SALUPLANTA e.V. , 2024. doi: 10.5073/20240131-085854-0 .
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11181
R. Ibrahem, B. Barakat, E. A. Bekonda, K. Schwarzer, P. Wilhelm, and U. Müller, Messung des Öl-Drüsenschuppenaufschlusses von Thymian und Vergleich der Ergebnisse mit denen von Oregano. 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11182
M. Al Krad, D. Liphardt, K. Schwarzer, P. Wilhelm, and U. Müller, Feststellung von Ätherisch-Ölverlusten bei der Wasserdampfdestillation durch Adsorption an Apparatewandungen. 2024.
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2024 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 11229
A. M. Shahane, A. N. Shrotri, C. Wittenbröker, and O. Stübbe, Additively manufactured pressure sensor for embedding in 3D-printed below-knee orthosis, vol. 12876. SPIE, 2024. doi: 10.1117/12.2692220.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11283
M. Cardinali et al., “Examining green space characteristics for social cohesion and mental health outcomes: A sensitivity analysis in four European cities,”   Urban forestry & urban greening, vol. 93, Art. no. 128230, 2024, doi: 10.1016/j.ufug.2024.128230.
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2024 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 11286
A. N. Shrotri, A. k. Mukherjee, O. Stübbe, and S. Preu, THz-Characterization of Additively Manufactured Spiral Shaped Waveguides. New York, NY: IEEE, 2024. doi: 10.1109/apcap59480.2023.10469842.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11429
M. Lammersen, J. Lahl, and R. Rasche, Digitale Lebenslaufakte mit Distributed Ledger Technologie.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11493
M. Pein-Hackelbusch, “Hauptsache süß : Über die Geschmacksmaskierung in Antibiotika-Säften,” Deutsche Apotheker Zeitung, vol. 164, no. 14, pp. 38–42, 2024.
ELSA | Dateien verfügbar
 

2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11495 | OA
J. Kruse, J. Wörner, J. Schneider, H. Dörksen, and M. Pein-Hackelbusch, “Methods for Estimating the Detection and Quantification Limits of Key Substances in Beer Maturation with Electronic Noses ,” Sensors, vol. 24, no. 11, Art. no. 3520, 2024, doi: 10.3390/s24113520.
ELSA | DOI | Download (ext.) | WoS | PubMed | Europe PMC
 

2024 | Bericht (Forschung) | ELSA-ID: 11498 | OA
U. Nether et al., DiversityLab TH OWL. Lemgo: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, 2024.
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2024 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 11500
A. Häusler, “KI in der Stadtplanung: Wie finden technologische Innovationen die passenden Probleme?,” in Künstliche Intelligenz im Bauwesen, S. Haghsheno, G. Satzger, S. Lauble, and M. Vössing, Eds. Wiesbaden: Springer Vieweg, Wiesbaden, 2024, pp. 169–185. doi: https://doi.org/10.1007/978-3-658-42796-2_10.
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