Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

350 Publikationen


2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5617
Bringing it together: Three approaches to combine agile software development and human-centered design
M. Minge, A. Föhl, in: T. Ahram (Ed.), 1st International Conference on Human Systems Engineering and Design: Future Trends and Applications, 2018, pp. 21–27.
ELSA
 

2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5619
UUX-Praxis im Wandel: Usability und User Experience in Zeiten der Digitalisierung
M. Burmester, I. Benke, S. Dödelt, M. Minge, E. Stein, G. Stevens, in: R. Dachselt, G. Weber (Eds.), Mensch Und Computer 2018 – Workshopband, 2018, pp. 461–472.
ELSA
 

2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5630
Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe
F.P. Conradi, P. Wefing, K. Pinkal, F. Zhang, O. Niggemann, J. Schneider, in: 2018.
ELSA
 

2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5631
Laboratory plant for a closed loop-controlled continuous (CLCC) mashing
P. Wefing, F.P. Conradi, L. Fuchs, J.W. Schoppmeier, K. Pinkal, O. Niggemann, J. Schneider, in: 2018.
ELSA
 

2018 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5632
Oxidativer Aufschluss von Biertreber
T. Broeker, J. Schneider, Brauwelt 2018 (2018) 530–532.
ELSA
 

2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5633
Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe
F.P. Conradi, P. Wefing, K. Pinkal, F. Zhang, O. Niggemann, J. Schneider, in: 2018.
ELSA
 

2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5634 ELSA
 

2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5635 ELSA
 
 

2018 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5637 ELSA
 

2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5638
Microbial exopolysaccharides as an alternative for declarable thickeners
J. Huchtmann, S. Rossmann, V. Kindsvater, V. Eckel, F. Jakob, J. Schneider, in: 2018.
ELSA
 

2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5639 ELSA
 

2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5640
The Lemgo D- and z value Database for Food – An Instrument for the Dimensioning Pasteurization Process
K. Schwarzer, P. Wilhelm, J. Schneider, U. Müller, in: Uniwersytet Przyrodniczy, Wrocław , 2018.
ELSA
 

2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5641 ELSA
 

2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5642 ELSA
 

2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5643 ELSA
 
 

2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5645 ELSA
 

2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5646
Microbial exopolysaccharides as an alternative for declarable thickeners
J. Huchtmann, S. Rossmann, V. Kindsvater, V.P.L. Eckel, F. Jakob, J. Schneider, in: 2018.
ELSA
 

2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5647 ELSA
 

Filter und Suchbegriffe

year=2018

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Default

Export / Einbettung