Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
343 Publikationen
2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12485
Luttmann, M., Blome, A., Jekle, M., Frahm, B., & Müller, U. (2023). Teig 4.0 - Promotionsthemen. smartFoodTechnologyOWL Fokustag „where food meets IT for sustainability“, Lemgo, Germany.
ELSA
2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11110
Blome, A., Luttmann, M., Segermann, J., Jekle, M., Frahm, B., & Müller, U. (2023). Vorstellung des Projektes „Teig 4.0“ - Prozessoptimierung im Bereich der industriellen Weizenteigverarbeitung. ProcessNet-Fachgruppen-Sitzung Lebensmittelverfahrenstechnik, Bochum.
ELSA
2023 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11546
Trilling-Haasler, M., Katsch, L., & Schneider, J. (2023). PETauthent. BGS-Professorentreff, Kaiserslautern.
ELSA