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305 Publikationen


2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12254
Caraballo, S. M., Trültzsch, S., Struck, S., & Rohm, H. (2024). Dry fractionation of sunflower press cake as tool to improve its technofunctional properties.   LWT - Food Science and Technology : An Official Journal of the Swiss Society of Food Science and Technology (SGLWT/SOSSTA) and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST), 214, Article 117148. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.117148
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2024 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 12256
Ruhoff, J. (2024). Spendenmotivation durch emotionale Anreize - Konzept und Gestaltung einer Vereinsapp. Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe.
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2024 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 12263 | OA
Lau, E. (2024). Das Zusammenspiel von Form und Farbe im Creature Design von stilisierten Games. Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 12272 | OA
Baumann, K., & Lohr, M. (2024). Leucorrhinia pectoralis und Coenagrion hastulatum (Odonata) in niedersächsischen Mittelgebirgen - zwei Arten mit syntopen Vorkommen, aber gegenläufiger Entwicklung? Libellula Supplement 17 - Festschrift zum 75. Geburtstag von Reinhard Jödicke, 17, 87–107.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 12274
Lohr, M., & Haas, J. (2024). L’orchidée tridentée, Neotinea tridentata. . L’Orchidophile, 241, 139–148.
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2024 | Monographie | ELSA-ID: 12276 | OA
De Knijf, G., Billqvist, M., Van Grunsven, R., Allen, D., Assandri, G., Bellotto, V., Bruslund, S., Bedjanic, M., Conze, K.-J., Diaz Martinez, C., Lohr, M., & al., et. (2024). European Dragonflies: Moving from assessment to conservation planning. Apendix to the Status Assessment of European Dragonflies (Odonata). (International Union for Conservation of Nature and Natural Resources, Ed.).
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12281
Reustlen, S., & Stawinoga, M. (2024). Do internationally operating companies act in a socially sustainable manner? An empirical comparison of disclosure regarding employee matters and human rights matters. Sustainability Nexus Forum, 32(1), Article 22. https://doi.org/10.1007/s00550-024-00556-8
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12283
Wittland, S., Kanzler, C., Rohn, S., Sciurba, E., Sokolowsky, M., & Matthäus, B. (2024). Charakterisierung des Einflusses von Allulose in Kombination mit verschiedenen Getreidesorten und Mehltypen auf die Frischhaltung bei Hefebackwaren. Lebensmittelchemie : Zeitschrift der Lebensmittelchemischen Gesellschaft, Fachgruppe in der Gesellschaft Deutscher Chemiker , 78(S3), S3-111-S3-111. https://doi.org/10.1002/lemi.202459094
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2024 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 12284
Koch, J.-N., Otte, R., Stuckmann, T., Warkentin, S., & Borcherding, H. (2024). Investigation of Load Transitions Between Loaded and Load Free Conductor Segments in Industrial Conductor Systems. In Mesago Messe Frankfurt GmbH (Ed.), PCIM Europe 2024 International Exhibition and Conference for Power Electronics, Intelligent Motion, Renewable Energy and Energy Management (p. PP194). VDE Verlag. https://doi.org/10.30420/566262317
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12287
Wittland, S. (2024). Allulose in Backwaren: Untersuchung und Charakterisierung der techno-funktionellen und sensorischen Eigenschaften von Allulose in Backwaren. Grüne Woche 2024, Berlin.
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2024 | Konferenzband | ELSA-ID: 12291 | OA
Atzenbeck, C., Rubart, J., & ACM Press (Eds.). (2024). Proceedings of the 7th Workshop on Human Factors in Hypertext (HUMAN’24). ACM.
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2024 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 12292 | OA
Schneider, B., Meyer, K., & Claes, S. (2024). Haltung und Einstellung des betrieblichen Ausbildungspersonals zu Aus- und Weiterbildung als Ausgangspunkt für die Professionalisierung. In S. Bohlinger, I. Krause, J. Dienel, L. Kresse, & M. Niethammer (Eds.), Betriebliches Aus- und Weiterbildungspersonal im Fokus der Berufsbildungsforschung (1st ed., Vol. 80, pp. 73–88). wbv Publikation. https://doi.org/10.3278/9783763976362
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2024 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 12377 | OA
Dragutinovic, A., & Pottgiesser, U. (2024). Decline of department stores and the issue of ´third places´ in German inner-cities: decline, obsolescence and reuse potentials. In H. Torrent (Ed.), Modern Futures: Sustainable Development and Cultural Diversity. docomomo International. https://doi.org/10.25644/4kbv-p387
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2024 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 12383
Grimm, V., Rubart, J., & Söhlke, P. (2024). Conversational Data Stories. In C. Atzenbeck, J. Rubart, & ACM (Eds.), Proceedings of the 7th Workshop on Human Factors in Hypertext (HUMAN’24) (p. 6). ACM. https://doi.org/10.1145/3679058.3688631
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2024 | Masterarbeit | ELSA-ID: 12389 | OA
Steinkuhl, A. (n.d.). Entwicklung strategischer Handlungsempfehlungen für die Förderung der Kreislaufwirtschaft beim Rückbau öffentlicher Gebäude. Hochschule Bielefeld. https://doi.org/10.25644/rs7s-yc91
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12395
Müller, C., Alarinta, J., Frahm, B., & Wirtanen, G. (2024). Investigation of microbial spoilage in vegan foods. 10. GDL Kongress Lebensmitteltechnologie, Lemgo.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12396
Gassenmeier, V., Campolongo, G., & Frahm, B. (2024). Dissolved Carbon Dioxide in Addition to Dissolved Oxygen for In-situ Monitoring of Hybridoma Cell Culture. 28th Meeting of the European Society for Animal Cell Technology (ESACT): Application of Cell Technologies to Advance the Health and Wealth of Society, Edinburgh, UK.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12397
Blome, A., Luttmann, M., Segermann, J., Jekle, M., Frahm, B., & Müller, U. (2024). Process optimization in baked goods production using inline sensors and objective product evaluation. BioProcessingDays 2024, Recklinghausen, Germany.
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2024 | Preprint | ELSA-ID: 12400 | OA
Ramm, S., Odefey, U., Frahm, B., & Pein-Hackelbusch, M. (2024). Semi-automated vs. manual: Comparative study of cell culture counting methods using validation parameters. bioRxiv. https://doi.org/10.1101/2024.05.30.596619
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2024 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 12405 | OA
Bödeker, M. (2024). Konzeption und Gestaltung eines Corporate Designs für die Detmolder Design Woche 2025. Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe.
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