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6343 Publikationen
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5092
Nolte, Ferry, The Journey towards Digital Work Empowerment - Conceptualizing IS-Induced Change on the Shop Floor. Proceedings of the 41st International Conference on Information Systems (ICIS) (). India, 2020
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2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5095
Guhr, Nadine, Ein Anreizsystem zur erfolgreichen Implementierung eines digitalen Studienassistenten. Proceedings of the 15th International Conference on Wirtschaftsinformatik (WI) (). Potsdam, 2020
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2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5096
König, Claudia Maria, Anforderungsanalyse und kritische Erfolgsfaktoren für einen digitalen Studienassistenten. Proceedings of the 15th International Conference on Wirtschaftsinformatik (WI) (). Potsdam, 2020
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2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5111 |

Kousa, C., Development Plan Strategies of Old Aleppo City and Sustainable Development Goals: Between Theory and Practice. LDE Heritage Conference on Heritage and the Sustainable Development Goals (). Netherlands, 2020
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2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5295
Dragutinovic, Anica, Mitigating mass housing obsolescence : Reuse of common spaces as a tactic for revitalizing mass housing and increasing liveability. (). , 2020
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2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5296
Pottgiesser, Uta, Heritage matters: Building Envelope Improvements. Intervention Strategies for Post-War Modern Facades. (). , 2020
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2020 | Zeitschrift | ELSA-ID: 5312 |

Hall, Oliver, urbanLab Magazin - Fachzeitschrift für Stadt- & Quartiersplanung. Mehr als Provinz - Besondere Stadtentwicklung in Klein- und Mittelstädten (6). , 2020
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2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
Katsch, Linda, Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants. BrewingScience 73 (7/8). Nürnberg, 2020
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5420
Schattenberg, Britta, Allulose als alternativer Zucker zur Kalorienreduktion in Nektaren. Flüssiges Obst (6). , 2020
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2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5421
Schattenberg, Britta, Allulose - Alternativer Zucker zu Kalorienreduktion in Erfrischungsgetränken. Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021 (). , 2020
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5422
Schattenberg, Britta, Allulose as alternative sugar for calorie reduction in nectars. Fruit Processing (7). , 2020
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
Weishaupt, Imke, Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer. Journal of Food Science 85 (7). , 2020
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| DOI
| WoS
| PubMed | Europe PMC
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
Zimmer, Manuel, Thermal pasteurisationof food in glass containers –Near Infrared studies as groundwork for cyber-physical systems. (). , 2020
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2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
Wefing, Patrick, Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage. (). , 2020
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