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6441 Publikationen
2006 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2062
Dyck, Walter, Johannes Schaede, Thomas Türke und Volker Lohweg. 2006. Information Fusion Application On Security Printing With Parametrical Fuzzy Classification. In: 2006 9th International Conference on Information Fusion, 1–8. 9th International Conference on Information Fusion, 2006. ICIF ’06. doi:10.1109/ICIF.2006.301779, .
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2006 | Konferenzband | ELSA-ID: 2063
Lohweg, Volker, Thomas Türke und Harald Willeke, Hrsg. 2006. Application on Pattern Recognition for Banknotes. 14th European Signal Processing Conference, Florence, Italy.
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2006 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2064
Lohweg, Volker. 2006. Effektive Maschinenüberwachung mit Bildverarbeitung. In: . OWL-Maschinenbau.
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2006 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2321
Materna, Daniel und Franz-Joseph Barthold. 2006. Relations between Structural Optimization and Configurational Mechanics with Applications to Mesh Optimization. In: Proc. of the 6th ASMO-UK/ISSMO Conf. on Engineering Design Optimization, St Edmund Hall, Oxford, UK, hg. von Johann Sienz, Osvaldo M. Querin, Vassili V. Toropov, und Peter D. Gosling, 173–181. University of Leeds, UK.
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2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12059
Kutz, Gerd, Christina Bruns und Volker Salzmann. 2006. Comparative studies on emulsion preparation using different processing facilities.
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2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12061
Kutz, Gerd, Christina Bruns, M. Enga und S. Hening. 2006. Current food ingredients in cosmetic formulations and their effects on relevant skin parameters.
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2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12062
Kutz, Gerd, Christina Bruns, Sören Hennigs und M. Enga. 2006. Current ingredients in semi-solid formulations and their effects on skin hydration, transepidermal water loss and water resistance.
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2006 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12063
Kutz, Gerd. 2006. Galenical Characterisation of Skin Care Products.
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2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12065
Kutz, Gerd, Volker Salzmann, Christina Bruns und A. Lewandrowski. 2006. Comparative studies on processing facilities with special regard to the new Co-Twister System .
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2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12067
Bruns, Christina, R. H. Müller, D. Prinz und Gerd Kutz. 2006. Identification of topical excipients with high performance spreadabilit.
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2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2334
Materna, Daniel und Franz-Joseph Barthold. 2006. Coherence of Structural Optimization and Configurational Mechanics. Proceedings in Applied Mathematics and Mechanics 6, Nr. 1: 245–246. doi:10.1002/pamm.200610103, .
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2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2425
Upmann, Matthias, Günter Klein, Felix Reich, Ulrike Peters, Abdul Nasser Al-Maasri und Viktoria Atanassova. 2006. Detektive im Schlachthof: Auf der Spur von Campylobacter. Forschung fürs Leben: 15–18.
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2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2458
Upmann, Matthias, Jan Peters, Jan-Alexander Lienau, Gritt Nähter und Thomas Alter. 2006. Resultate der ersten Phase des Nationalen Campylobacter-Masthähnchenmonitorings 2004-2005. Archiv für Lebensmittelhygiene 57, Nr. 9/10: 136–140.
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2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2460
Upmann, Matthias, V. Delcenserie, K. Kopeinig, S. Pollinger, H. Beerens, F. Gavani und C. Bonaparte. 2006. Bifidobacterium Species Isolated from Animal Feces and from Beef and Pork Meat. Journal of Food Protection 69, Nr. 4: 871–877.
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2006 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2489
Upmann, Matthias. 2006. Einführung in die histologische Lebensmitteluntersuchung. In: .
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2006 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2490
Upmann, Matthias. 2006. Histologischer Nachweis von Verdickungsmitteln. In: .
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2006 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 2491
Upmann, Matthias, J. Gethmann, M. Möller, B. Schlieper und R. Krapat. 2006. Reduzierung der Campylobacter-Belastung in der Lebensmittelkette. In: .
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2006 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2492
Upmann, Matthias, C. Visscher, P. Winter, J. Stratmann, M. Beyerbach und J. Kamphues. 2006. Effekte bestimmter Fütterungsmaßnahmen in Schweinebeständen zur Reduktion der Salmonellenprävalenz – Ergebnisse einer Feldstudie. . In: .
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2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2518
Stiebing, Achim und Gerd Weyland. 2006. Was ist erlaubt, was verboten? : 1. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost 2005 - Teil 1. Fleischwirtschaft 85, Nr. 11: 23–26.
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2006 | Monographie | ELSA-ID: 2693
Kattenbusch, Markus, Volker Kuhne, Dirk Noosten und Hans Stiglocher. 2006. Grundlagen der Preisermittlung für Bauarbeiten : Plümecke light ; mit Programm zur Angebotskalkulation . Köln: Müller.
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