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6441 Publikationen
2006 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2062
W. Dyck, J. Schaede, T. Türke, V. Lohweg, Information Fusion Application On Security Printing With Parametrical Fuzzy Classification, in: 2006 9th International Conference on Information Fusion, 9th International Conference on Information Fusion, 2006. ICIF ’06, 2006: pp. 1–8.
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2006 | Konferenzband | ELSA-ID: 2063
V. Lohweg, T. Türke, H. Willeke, eds., Application on Pattern Recognition for Banknotes, 14th European Signal Processing Conference, Florence, Italy, 2006.
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2006 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2064
V. Lohweg, Effektive Maschinenüberwachung mit Bildverarbeitung, in: OWL-Maschinenbau, 2006.
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2006 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2321
D. Materna, F.-J. Barthold, Relations between Structural Optimization and Configurational Mechanics with Applications to Mesh Optimization, in: J. Sienz, O. M. Querin, V. V. Toropov, P. D. Gosling (Eds.), Proc. of the 6th ASMO-UK/ISSMO Conf. on Engineering Design Optimization, St Edmund Hall, Oxford, UK, University of Leeds, UK, 2006: pp. 173–181.
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2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12059
G. Kutz, C. Bruns, V. Salzmann, Comparative studies on emulsion preparation using different processing facilities, 2006.
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2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12061
G. Kutz, C. Bruns, M. Enga, S. Hening, Current food ingredients in cosmetic formulations and their effects on relevant skin parameters, 2006.
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2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12062
G. Kutz, C. Bruns, S. Hennigs, M. Enga, Current ingredients in semi-solid formulations and their effects on skin hydration, transepidermal water loss and water resistance, 2006.
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2006 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12063
G. Kutz, Galenical Characterisation of Skin Care Products, 2006.
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2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12065
G. Kutz, V. Salzmann, C. Bruns, A. Lewandrowski, Comparative studies on processing facilities with special regard to the new Co-Twister System , 2006.
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2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12067
C. Bruns, R.H. Müller, D. Prinz, G. Kutz, Identification of topical excipients with high performance spreadabilit, 2006.
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2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2334
D. Materna, F.-J. Barthold, Coherence of Structural Optimization and Configurational Mechanics, Proceedings in Applied Mathematics and Mechanics. 6 (2006) 245–246.
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2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2425
M. Upmann, G. Klein, F. Reich, U. Peters, A. Nasser Al-Maasri, V. Atanassova, Detektive im Schlachthof: Auf der Spur von Campylobacter, Forschung fürs Leben. (2006) 15–18.
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2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2458
M. Upmann, J. Peters, J.-A. Lienau, G. Nähter, T. Alter, Resultate der ersten Phase des Nationalen Campylobacter-Masthähnchenmonitorings 2004-2005, Archiv für Lebensmittelhygiene. 57 (2006) 136–140.
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2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2460
M. Upmann, V. Delcenserie, K. Kopeinig, S. Pollinger, H. Beerens, F. Gavani, C. Bonaparte, Bifidobacterium Species Isolated from Animal Feces and from Beef and Pork Meat, Journal of Food Protection. 69 (2006) 871–877.
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2006 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2489
M. Upmann, Einführung in die histologische Lebensmitteluntersuchung, in: 2006.
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2006 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2490
M. Upmann, Histologischer Nachweis von Verdickungsmitteln, in: 2006.
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2006 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 2491
M. Upmann, J. Gethmann, M. Möller, B. Schlieper, R. Krapat, Reduzierung der Campylobacter-Belastung in der Lebensmittelkette, in: 2006.
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2006 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2492
M. Upmann, C. Visscher, P. Winter, J. Stratmann, M. Beyerbach, J. Kamphues, Effekte bestimmter Fütterungsmaßnahmen in Schweinebeständen zur Reduktion der Salmonellenprävalenz – Ergebnisse einer Feldstudie. , in: 2006.
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2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2518
A. Stiebing, G. Weyland, Was ist erlaubt, was verboten? : 1. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost 2005 - Teil 1, Fleischwirtschaft. 85 (2006) 23–26.
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2006 | Monographie | ELSA-ID: 2693
M. Kattenbusch, V. Kuhne, D. Noosten, H. Stiglocher, Grundlagen der Preisermittlung für Bauarbeiten : Plümecke light ; mit Programm zur Angebotskalkulation , Müller, Köln, 2006.
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