Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1547 Publikationen
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8450
Schwarzer K et al. (2022) Smart Pasteurization - Eine Neuartige, Autonome Regelung Für Eine Kurzzeiterhitzung. .
ELSA
2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 8457 |

Milovanovic A et al. (2022) Rehabilitation of Mass Housing as a Contribution to Social Equality: Insights from the East-West European Academic Dialogue. Sustainability / Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI) 14.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 8467
Schaffer M, Bollhöfer FC and Üpping J (2022) Load Shifting Potential of Electric Vehicles Using Management Systems for Increasing Renewable Energy Share in Smart Grids. International Journal of Energy Production and Management 7, 101–113.
ELSA
| DOI
2022 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 8989 |

Pottgiesser U (2022) Documentation and Conservation of Modern Movement Architecture in Education. In Tostões A (ed.), Modern Heritage Reuse. Renovation. Restoration, 1st ed. Basel, Berlin: Birkhäuser, pp. 40–45.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2022 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 9136 |

Puls S, Austermann J and Borcherding H (2022) Lebensdauerbeeinträchtigungen von Geräten Durch Ausgleichsströme Beim Betrieb Im Industriellen Offenen DC-Netz, Garbe H (ed.). Aachen: Apprimus Verlag.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2022 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 9193 |

Dragutinovic A, Pottgiesser U and Quist W (2022) Local Community Centre as Utilitarian, Governing and Social Space: The Case of New Belgrade CMZ. In Jordá Such C et al. (eds), Modern Design. Social Commitment and Quality of Life. Docomomo International, tirant lo blanch, pp. 329–337.
ELSA
| Download (ext.)
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9195
Trilling M, Katsch L and Schneider J (2022) Recyclat Transparency. .
ELSA
2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9197 |

Wittland S et al. (2022) Allulose in Backwaren - Charakterisierung des Einflusses von Allulose in Kombination mit verschiedenen Getreidearten und Mehltypen auf die Produktqualität von Feinen Backwaren. Lebensmittelchemie : Zeitschrift der Lebensmittelchemischen Gesellschaft, Fachgruppe in der Gesellschaft Deutscher Chemiker 76, 229.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9200
Wittland S (n.d.) Charakterisierung des Einflusses von Allulose in Kombination mit verschiedenen Getreidearten und Mehltypen auf die Produktqualität von Feinen Backwaren. .
ELSA
2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9203 |

Wu Y et al. (2022) The Guidance and Control of Urban Planning for Reuse of Industrial Heritage: A Study of Nanjing. Land : open access journal 11.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9256 |

Langer G and Klepp GH (2022) CFD Analysis of a Monorail Vehicle under the Influence of Crosswind and Oncoming Traffic. .
ELSA
| Download (ext.)
2022 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 9287
Stork D et al. (2022) MonoCab – Simulation-Based Development of a Running Gear Concept for Monorail Vehicles. SNCF.
ELSA
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9295
Cardinali M (2022) Wie wir glauben leben zu wollen und wie wir leben sollten : Gastvortrag an der Universität Bonn. Universität Bonn.
ELSA
| Dateien verfügbar
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9296 |

Cardinali M (2022) Städtebau als Lösung für gesellschaftliche Herausforderungen. .
ELSA
| Download (ext.)
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9297
Cardinali M (2022) Was ist eigentlich eine15-Minuten Stadt? : [Radiointerview]. Radio Hertz 87.9 (Lokalradio Bielefeld und Umgebung).
ELSA
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9298 |

Cardinali M (2022) Alles in 15 Minuten Erreichbar [Interview]. Die Zeit.
ELSA
| Download (ext.)
2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 7090 |

Weishaupt I, Neubauer P and Schneider J (2022) Approach to an Inline Monitoring of the Heat Impact in a High Temperature Short Time Treatment (HTST) of Juice with the Help of a Chemical Marker. Brewing science 75, 1–8.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
| WoS
2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 7443
Wefing P and Schneider J (2022) FAN-Messung während des Maischens. Brauwelt 12–13, 304–308.
ELSA
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7444
Wefing P et al. (2022) Machine Learning Aided Free Amino Nitrogen Determination in Beer Mash with an Inline NIR Transflectance . Curran Associates, Inc.
ELSA