Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

1185 Publikationen


2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12141
In-Line Particle Size Analysis of Sustained Release HPMC Matrix Granules to Study the Impact of Formulation and Process Parameters in Twin Screw Hot-Melt Granulation
P. Thipsay, G. Kutz, M. Repka, In-Line Particle Size Analysis of Sustained Release HPMC Matrix Granules to Study the Impact of Formulation and Process Parameters in Twin Screw Hot-Melt Granulation, 2017.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12142
Inline Particle Size Analysis to Monitor in Real Time Continuous Melt Extruded Pelletization
A. Vo, D. Kamke, D. Kim, S. Martin, M. Repka, G. Kutz, Inline Particle Size Analysis to Monitor in Real Time Continuous Melt Extruded Pelletization, 2017.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12143
Continuous Manufacturing of NSAID Delayed Release Pellets by Hot Melt Extrusion Technology: Application of QbD Space Design, Inline FT-NIR, and Inline Pellet Size Analysis
A. Vo, G. Kutz, H. He, J. Zang, D. Kim, S. Kim, M. Repka, Continuous Manufacturing of NSAID Delayed Release Pellets by Hot Melt Extrusion Technology: Application of QbD Space Design, Inline FT-NIR, and Inline Pellet Size Analysis, 2017.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12144
One formulation, four granulation techniques - Comparison of energy consumption
D. Kamke, B. Scherbaum, R. Daniels, G. Kutz, One Formulation, Four Granulation Techniques - Comparison of Energy Consumption, 2017.
ELSA
 

2017 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12975
A novel approach for the determination of freshness and identity of trouts by MALDI-TOF mass spectrometry
S. Ulrich, P. Beindorf, B. Biermaier, K. Schwaiger, M. Gareis, C. Gottschalk, Food Control 80 (2017) 281–289.
ELSA | DOI
 

2017 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12976
Direct identification of edible insects by MALDI-TOF mass spectrometry
S. Ulrich, U. Kühn, B. Biermaier, N. Piacenza, K. Schwaiger, C. Gottschalk, M. Gareis, Food Control 76 (2017) 96–101.
ELSA | DOI
 

2016 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12038
Performance qualification of an inline particle sizing probe
D. Kamke, G. Kutz, R. Daniels, S. Dietrich, Performance Qualification of an Inline Particle Sizing Probe, 2016.
ELSA | Dateien verfügbar
 

2016 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6181 ELSA
 

2016 | Monographie | ELSA-ID: 2379
Lebensmittelassoziierte Viren - Norovirus
B. Becker, J. Pfannebecker, Lebensmittelassoziierte Viren - Norovirus , 1st ed., Behr`s Verlag, 2016.
ELSA | Dateien verfügbar
 

2016 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2395
Advanced Process and Control Strategies for Bioreactors
R. Pörtner, O. Platas Barradas, B. Frahm, V.C. Hass, in: Current Developments in Biotechnology and Bioengineering: Bioprocesses, Bioreactors and Controls, Elsevier, Amsterdam, 2016, pp. 463–493.
ELSA | DOI
 

2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2437
Was ist erlaubt, was verboten? 12. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil2
M. Upmann, G. Weyland, Fleischwirtschaft 96 (2016) 32–35.
ELSA
 

2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2552
Was ist erlaubt. was verboten? 10. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost- Teil 2
G. Weyland, A. Stiebing, Fleischwirtschaft : Von Der Erzeugung Bis Zur Vermarktung von Lebensmitteln Tierischen Ursprungs 94 (2016) 70–73.
ELSA
 

2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2554
Was ist erlaubt, was verboten? : 10. Lemgoer Lebensmitte lrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil 1
G. Weyland, A. Stiebing, Fleischwirtschaft : Von Der Erzeugung Bis Zur Vermarktung von Lebensmitteln Tierischen Ursprungs 94 (2016) 45–48.
ELSA
 

2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2556
Was ist erlaubt, was verboten? 10. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil 3
G. Weyland, A. Stiebing, Fleischwirtschaft : Von Der Erzeugung Bis Zur Vermarktung von Lebensmitteln Tierischen Ursprungs 94 (2016) 57–61.
ELSA
 

2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2609 ELSA
 

2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2610 ELSA
 

2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2611 ELSA
 

2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2612
Verzehrs- und Verarbeitungseigenschaften von Eberfleisch
A. Stiebing, M. Upmann, R. Lautenschläger, in: 2016.
ELSA
 

2016 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 2613 ELSA
 

2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2614
Verarbeitung von geruchsabweichendem Eberfleisch. Möglichkeiten und Grenzen.
M. Upmann, M. Hölscher, T. Nolte, J. Zapp, R. Lautenschläger, A. Stiebing, in: 2016.
ELSA
 

Filter und Suchbegriffe

department=DEP4000

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Export / Einbettung