Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

293 Publikationen


2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5295
A. Dragutinovic, U. Pottgiesser, Mitigating mass housing obsolescence :  Reuse of common spaces as a tactic for revitalizing mass housing and increasing liveability, in: n.d.
ELSA
 

2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5296
U. Pottgiesser, A. Ayon, Heritage matters: Building Envelope Improvements. Intervention Strategies for Post-War Modern Facades, in: 2020.
ELSA | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschrift | ELSA-ID: 5312 | OA
O. Hall, J.J. Dorf, M. Cardinali, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe , eds., urbanLab Magazin - Fachzeitschrift für Stadt- & Quartiersplanung, 2020.
ELSA | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
L. Katsch, F.-J. Methner, J. Schneider, Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants, BrewingScience. 73 (2020) 85–94.
ELSA | Dateien verfügbar | DOI | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling-Haasler, P. Neubauer, J. Schneider, Approach for modelling the extract formation in continuous conducted “beta-amylase rest” as part of the production of beer mash with targeted sugar content, Biochemical Engineering Journal . 164 (2020).
ELSA | DOI
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5420
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, Allulose als alternativer Zucker zur Kalorienreduktion in Nektaren, Flüssiges Obst. (2020) 200–203.
ELSA
 

2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5421
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, Allulose - Alternativer Zucker zu Kalorienreduktion in Erfrischungsgetränken, in: Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021, 2020: pp. 97–108.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5422
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, Allulose as alternative sugar for calorie reduction in nectars, Fruit Processing. (2020) 222–225.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
I. Weishaupt, M. Zimmer, P. Neubauer, J. Schneider, Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer, Journal of Food Science. 85 (2020) 2020–2031.
ELSA | DOI | WoS | PubMed | Europe PMC
 

2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
M. Zimmer, J. Schneider, Thermal pasteurisationof food in glass containers –Near Infrared studies as groundwork for cyber-physical systems, in: 2020.
ELSA
 

2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
P. Wefing, C. Conradi, St.-B. Beckhoff, Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage, in: 2020.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5428
J. Schneider, S. Beckhoff-Bumke, W. Ali, Digitalisierung - Bierbrauen 4.0, elektroniknet.de. (2020).
ELSA | Dateien verfügbar
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling-Haasler, R. Schuster, A. Gossen, J. Schneider, Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage, Brauwelt. (2020) 413–416.
ELSA
 

2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 5513 | OA
T. Schmohl, A. Iseke, Research-Based Learning in Digital Teams, Libreriauniversitaria.it, Bologna, 2020.
ELSA | Download (ext.)
 

2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 5671 | OA
D. Bokel, Die Verwendung von Motion Graphics als Strategie im Social-Media-Marketing - Chancen und Herausforderungen für Unternehmen -, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Lemgo, 2020.
ELSA | Dateien verfügbar
 

2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 5710
T. Tiemann, Konzeption eines Campingmagazins, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Lemgo, 2020.
ELSA | Dateien verfügbar
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5730 | OA
M. Cardinali, O. Hall, Mehr als Provinz (Editorial), urbanLab Magazin - Fachzeitschrift für Stadt- und Quartiersplanung. (2020) 3.
ELSA | Dateien verfügbar | Download (ext.)
 

2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5738 | OA
M. Cardinali, O. Hall, Forschung, Bildung und Transfer in der Kreativwirtschaft von Klein- und Mittelstädten, in: REAL CORP (Ed.), REAL CORP 2020: Shaping urban change - livable city regions for the 21st century: proceedings of the 25th International Conference on Urban Planning, Regional Development and Information Society : 15-18 September 2020, REALCORP, Aachen, 2020: pp. 345–354.
ELSA | Download (ext.)
 

2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5760 | OA
A. Fillies, M. Pöttker, A. Häusler, D. Kranzmann, L.R. Bremenkamp, F. Hoedt, STEMPICOM – Geodatenkonzept für gemeinschaftsbasierte Lieferdienste in ländlichen Regionen , in: M. Schrenk, V.V. Popovich , P. Zeile, P. Elisei, C. Beyer, J. Ryser, C. Reicher, C. Çelik, CORP – Competence Center of Urban and Regional Planning (Eds.), Real Corp 2020: Shaping urban change livable city regions for the 21st century: proceedings of 25th International Conference on Urban Planning, Regional Development and Information Society : Tagungsband : 15-18 September 2020, virtual conference, CORP - Competence Center of Urban and Regional Planning , Schwechat, 2020: pp. 811–820.
ELSA | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5778
J. Passlick, N. Guhr, B. Lebek, M.H. Breitner, Encouraging the Use of Self-Service Business Intelligence - An Examination of Employee-Related Influencing Factors, Journal of Decision Systems. (2020) 1–26.
ELSA
 

Filter und Suchbegriffe

year=2020

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Elsevier Havard

Export / Einbettung