Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
293 Publikationen
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5295
Dragutinovic, A., & Pottgiesser, U. (n.d.). Mitigating mass housing obsolescence : Reuse of common spaces as a tactic for revitalizing mass housing and increasing liveability. Presented at the 16 IDC International Docomomo Conference, Tokyo, Japan.
ELSA
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5296
Pottgiesser, U., & Ayon, A. (2020). Heritage matters: Building Envelope Improvements. Intervention Strategies for Post-War Modern Facades. Presented at the Facade Tectonics 2020 World Congress , Los Angeles, USA.
ELSA
| Download (ext.)
2020 | Zeitschrift | ELSA-ID: 5312 |

Hall, O., Dorf, J. J., Cardinali, M., & Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe (Eds.). (2020). urbanLab Magazin - Fachzeitschrift für Stadt- & Quartiersplanung. Mehr als Provinz - Besondere Stadtentwicklung in Klein- und Mittelstädten.
ELSA
| Download (ext.)
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
Katsch, L., Methner, F.-J., & Schneider, J. (2020). Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants. BrewingScience, 73(7/8), 85–94. https://doi.org/10.23763/BrSc20-13katsch
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
| Download (ext.)
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Wefing, P., Conradi, F., Trilling-Haasler, M., Neubauer, P., & Schneider, J. (2020). Approach for modelling the extract formation in continuous conducted “beta-amylase rest” as part of the production of beer mash with targeted sugar content. Biochemical Engineering Journal , 164, Article 107765. https://doi.org/10.1016/j.bej.2020.107765
ELSA
| DOI
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5420
Schattenberg, B., Stake, K., & Schneider, J. (2020). Allulose als alternativer Zucker zur Kalorienreduktion in Nektaren. Flüssiges Obst, 6, 200–203.
ELSA
2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5421
Schattenberg, B., Stake, K., & Schneider, J. (2020). Allulose - Alternativer Zucker zu Kalorienreduktion in Erfrischungsgetränken. In Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021 (pp. 97–108).
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5422
Schattenberg, B., Stake, K., & Schneider, J. (2020). Allulose as alternative sugar for calorie reduction in nectars. Fruit Processing, 7, 222–225.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
Weishaupt, I., Zimmer, M., Neubauer, P., & Schneider, J. (2020). Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer. Journal of Food Science, 85(7), 2020–2031. https://doi.org/10.1111/1750-3841.15307
ELSA
| DOI
| WoS
| PubMed | Europe PMC
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
Zimmer, M., & Schneider, J. (2020). Thermal pasteurisationof food in glass containers –Near Infrared studies as groundwork for cyber-physical systems. BVAu Jahreskolloquium 2020 (online), Lemgo.
ELSA
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
Wefing, P., Conradi, C., & Beckhoff, St.-B. (2020). Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage. 1. SFT Forum „ where food meets IT“ Mittelstand im Wandel: Digitale Lösungen für die Lebensmittelpraxis.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5428
Schneider, J., Beckhoff-Bumke, S., & Ali, W. (2020). Digitalisierung - Bierbrauen 4.0. elektroniknet.de.
ELSA
| Dateien verfügbar
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing, P., Conradi, F., Trilling-Haasler, M., Schuster, R., Gossen, A., & Schneider, J. (2020). Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage. Brauwelt, 15–16, 413–416.
ELSA
2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 5513 |

Schmohl, T., & Iseke, A. (2020). Research-Based Learning in Digital Teams. The Future of Education (Vol. 10, pp. 68–72). Bologna: Libreriauniversitaria.it.
ELSA
| Download (ext.)
2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 5671 |

Bokel, D. (2020). Die Verwendung von Motion Graphics als Strategie im Social-Media-Marketing - Chancen und Herausforderungen für Unternehmen -. Lemgo: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe.
ELSA
| Dateien verfügbar
2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 5710
Tiemann, T. (2020). Konzeption eines Campingmagazins. Lemgo: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe.
ELSA
| Dateien verfügbar
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5730 |

Cardinali, M., & Hall, O. (2020). Mehr als Provinz (Editorial). urbanLab Magazin - Fachzeitschrift für Stadt- und Quartiersplanung, (6), 3.
ELSA
| Dateien verfügbar
| Download (ext.)
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5738 |

Cardinali, M., & Hall, O. (2020). Forschung, Bildung und Transfer in der Kreativwirtschaft von Klein- und Mittelstädten. In REAL CORP (Ed.), REAL CORP 2020: Shaping urban change - livable city regions for the 21st century: proceedings of the 25th International Conference on Urban Planning, Regional Development and Information Society : 15-18 September 2020 (Vol. 8, pp. 345–354). Aachen: REALCORP.
ELSA
| Download (ext.)
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5760 |

Fillies, A., Pöttker, M., Häusler, A., Kranzmann, D., Bremenkamp, L. R., & Hoedt, F. (2020). STEMPICOM – Geodatenkonzept für gemeinschaftsbasierte Lieferdienste in ländlichen Regionen . In M. Schrenk, V. V. Popovich , P. Zeile, P. Elisei, C. Beyer, J. Ryser, C. Reicher, C. Çelik, & CORP – Competence Center of Urban and Regional Planning (Eds.), Real Corp 2020: Shaping urban change livable city regions for the 21st century: proceedings of 25th International Conference on Urban Planning, Regional Development and Information Society : Tagungsband : 15-18 September 2020, virtual conference (pp. 811–820). CORP - Competence Center of Urban and Regional Planning .
ELSA
| Download (ext.)
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5778
Passlick, J., Guhr, N., Lebek, B., & Breitner, M. H. (2020). Encouraging the Use of Self-Service Business Intelligence - An Examination of Employee-Related Influencing Factors. Journal of Decision Systems, (29(1)), 1–26.
ELSA