9 Publikationen
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11978
Gossen, Arthur, Linda Katsch, Mandy Isabel Meyer, Manuel Zimmer, Martyna Bator, Masoumeh Darvishi, Christoph-Alexander Holst, Volker Lohweg und Jan Schneider. 2024. FoodLifeTimeTracking: Datengetriebene dynamische Haltbarkeitsvorhersage von Erfrischungsgetränken.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11981
Katsch, Linda, Arthur Gossen, Martyna Bator und Jan Schneider. 2024. Shelf life prediction of beverage bases with multivariate accelerated shelf life testing.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11994
Gossen, Arthur, Linda Katsch, Manuel Zimmer, Martyna Bator, Volker Lohweg und Jan Schneider. 2024. FoodLifeTimeTracking: Use of multimodal information fusion for the realisation of a monitoring device and a life cycle simulator for the investigation and quantification of quality-determining parameters and the shelf life of food and its ingredients.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12138
Gossen, Arthur, Linda Katsch und Jan Schneider. 2024. Assessment of turbidity in beverage emulsions using computer vision.
ELSA
2023 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9697 |

Wefing, Patrick, Marc Trilling, Arthur Gossen, Peter Neubauer und Jan Schneider. 2023. A continuous mashing plant controlled by mean residence time. Journal of The Institute of Brewing 129, Nr. 1: 1–23. doi:10.58430/jib.v129i1.7, .
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7917
Gossen, Arthur, Knut Schwarzer, Imke Weishaupt, Baris Gün Sürmeli und Jan Schneider. 2022. Flash Pasteurization with product and process monitoring using inline near infrared spectroscopy. Smarte Lösungen für eine nachhaltige Lebensmittelproduktion.
ELSA
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8446
Gossen, Arthur, Knut Schwarzer, Baris Gün Sürmeli, Imke Weishaupt und Jan Schneider. 2022. Smart Pasteurization Pilot Plant - a new approach with inline sensors towards a precise and gentle flash pasteurization.
ELSA
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8450
Schwarzer, Knut, Imke Weishaupt, Arthur Gossen, Baris Gün Sürmeli und Jan Schneider. 2022. Smart Pasteurization - Eine neuartige, autonome Regelung für eine Kurzzeiterhitzung.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing, Patrick, Florian Conradi, Marc Trilling-Haasler, Rudolf Schuster, Arthur Gossen und Jan Schneider. 2020. Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage. Brauwelt, Nr. 15–16: 413–416.
ELSA
Suche
Publikationen filtern
Darstellung / Sortierung
Export / Einbettung
9 Publikationen
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11978
Gossen, Arthur, Linda Katsch, Mandy Isabel Meyer, Manuel Zimmer, Martyna Bator, Masoumeh Darvishi, Christoph-Alexander Holst, Volker Lohweg und Jan Schneider. 2024. FoodLifeTimeTracking: Datengetriebene dynamische Haltbarkeitsvorhersage von Erfrischungsgetränken.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11981
Katsch, Linda, Arthur Gossen, Martyna Bator und Jan Schneider. 2024. Shelf life prediction of beverage bases with multivariate accelerated shelf life testing.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11994
Gossen, Arthur, Linda Katsch, Manuel Zimmer, Martyna Bator, Volker Lohweg und Jan Schneider. 2024. FoodLifeTimeTracking: Use of multimodal information fusion for the realisation of a monitoring device and a life cycle simulator for the investigation and quantification of quality-determining parameters and the shelf life of food and its ingredients.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12138
Gossen, Arthur, Linda Katsch und Jan Schneider. 2024. Assessment of turbidity in beverage emulsions using computer vision.
ELSA
2023 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9697 |

Wefing, Patrick, Marc Trilling, Arthur Gossen, Peter Neubauer und Jan Schneider. 2023. A continuous mashing plant controlled by mean residence time. Journal of The Institute of Brewing 129, Nr. 1: 1–23. doi:10.58430/jib.v129i1.7, .
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7917
Gossen, Arthur, Knut Schwarzer, Imke Weishaupt, Baris Gün Sürmeli und Jan Schneider. 2022. Flash Pasteurization with product and process monitoring using inline near infrared spectroscopy. Smarte Lösungen für eine nachhaltige Lebensmittelproduktion.
ELSA
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8446
Gossen, Arthur, Knut Schwarzer, Baris Gün Sürmeli, Imke Weishaupt und Jan Schneider. 2022. Smart Pasteurization Pilot Plant - a new approach with inline sensors towards a precise and gentle flash pasteurization.
ELSA
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8450
Schwarzer, Knut, Imke Weishaupt, Arthur Gossen, Baris Gün Sürmeli und Jan Schneider. 2022. Smart Pasteurization - Eine neuartige, autonome Regelung für eine Kurzzeiterhitzung.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing, Patrick, Florian Conradi, Marc Trilling-Haasler, Rudolf Schuster, Arthur Gossen und Jan Schneider. 2020. Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage. Brauwelt, Nr. 15–16: 413–416.
ELSA