9 Publikationen

Alle markieren

[9]
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11978
A. Gossen, L. Katsch, M.I. Meyer, M. Zimmer, M. Bator, M. Darvishi, C.-A. Holst, V. Lohweg, J. Schneider, FoodLifeTimeTracking: Datengetriebene dynamische Haltbarkeitsvorhersage von Erfrischungsgetränken, 2024.
ELSA
 
[8]
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11981
L. Katsch, A. Gossen, M. Bator, J. Schneider, Shelf life prediction of beverage bases with multivariate accelerated shelf life testing, 2024.
ELSA
 
[7]
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11994
A. Gossen, L. Katsch, M. Zimmer, M. Bator, V. Lohweg, J. Schneider, FoodLifeTimeTracking: Use of multimodal information fusion for the realisation of a monitoring device and a life cycle simulator for the investigation and quantification of quality-determining parameters and the shelf life of food and its ingredients, 2024.
ELSA
 
[6]
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12138
A. Gossen, L. Katsch, J. Schneider, Assessment of turbidity in beverage emulsions using computer vision, 2024.
ELSA
 
[5]
2023 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9697 | OA
P. Wefing, M. Trilling, A. Gossen, P. Neubauer, J. Schneider, A continuous mashing plant controlled by mean residence time, Journal of The Institute of Brewing. 129 (2023) 1–23.
ELSA | DOI | Download (ext.)
 
[4]
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7917
A. Gossen, K. Schwarzer, I. Weishaupt, B.G. Sürmeli, J. Schneider, Flash Pasteurization with product and process monitoring using inline near infrared spectroscopy, 2022.
ELSA
 
[3]
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8446
A. Gossen, K. Schwarzer, B.G. Sürmeli, I. Weishaupt, J. Schneider, Smart Pasteurization Pilot Plant - a new approach with inline sensors towards a precise and gentle flash pasteurization, 2022.
ELSA
 
[2]
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8450
K. Schwarzer, I. Weishaupt, A. Gossen, B.G. Sürmeli, J. Schneider, Smart Pasteurization - Eine neuartige, autonome Regelung für eine Kurzzeiterhitzung, 2022.
ELSA
 
[1]
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling-Haasler, R. Schuster, A. Gossen, J. Schneider, Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage, Brauwelt. (2020) 413–416.
ELSA
 

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Elsevier Havard

Export / Einbettung

9 Publikationen

Alle markieren

[9]
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11978
A. Gossen, L. Katsch, M.I. Meyer, M. Zimmer, M. Bator, M. Darvishi, C.-A. Holst, V. Lohweg, J. Schneider, FoodLifeTimeTracking: Datengetriebene dynamische Haltbarkeitsvorhersage von Erfrischungsgetränken, 2024.
ELSA
 
[8]
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11981
L. Katsch, A. Gossen, M. Bator, J. Schneider, Shelf life prediction of beverage bases with multivariate accelerated shelf life testing, 2024.
ELSA
 
[7]
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11994
A. Gossen, L. Katsch, M. Zimmer, M. Bator, V. Lohweg, J. Schneider, FoodLifeTimeTracking: Use of multimodal information fusion for the realisation of a monitoring device and a life cycle simulator for the investigation and quantification of quality-determining parameters and the shelf life of food and its ingredients, 2024.
ELSA
 
[6]
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12138
A. Gossen, L. Katsch, J. Schneider, Assessment of turbidity in beverage emulsions using computer vision, 2024.
ELSA
 
[5]
2023 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9697 | OA
P. Wefing, M. Trilling, A. Gossen, P. Neubauer, J. Schneider, A continuous mashing plant controlled by mean residence time, Journal of The Institute of Brewing. 129 (2023) 1–23.
ELSA | DOI | Download (ext.)
 
[4]
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7917
A. Gossen, K. Schwarzer, I. Weishaupt, B.G. Sürmeli, J. Schneider, Flash Pasteurization with product and process monitoring using inline near infrared spectroscopy, 2022.
ELSA
 
[3]
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8446
A. Gossen, K. Schwarzer, B.G. Sürmeli, I. Weishaupt, J. Schneider, Smart Pasteurization Pilot Plant - a new approach with inline sensors towards a precise and gentle flash pasteurization, 2022.
ELSA
 
[2]
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8450
K. Schwarzer, I. Weishaupt, A. Gossen, B.G. Sürmeli, J. Schneider, Smart Pasteurization - Eine neuartige, autonome Regelung für eine Kurzzeiterhitzung, 2022.
ELSA
 
[1]
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling-Haasler, R. Schuster, A. Gossen, J. Schneider, Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage, Brauwelt. (2020) 413–416.
ELSA
 

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Elsevier Havard

Export / Einbettung