9 Publikationen
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11978
Gossen, Arthur u. a.: FoodLifeTimeTracking: Datengetriebene dynamische Haltbarkeitsvorhersage von Erfrischungsgetränken, o. O. 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11981
Katsch, Linda u. a.: Shelf life prediction of beverage bases with multivariate accelerated shelf life testing, o. O. 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11994
Gossen, Arthur u. a.: FoodLifeTimeTracking: Use of multimodal information fusion for the realisation of a monitoring device and a life cycle simulator for the investigation and quantification of quality-determining parameters and the shelf life of food and its ingredients, o. O. 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12138
Gossen, Arthur/Katsch, Linda/Schneider, Jan: Assessment of turbidity in beverage emulsions using computer vision, o. O. 2024.
ELSA
2023 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9697 |

Wefing, Patrick u. a.: A continuous mashing plant controlled by mean residence time, in: Journal of The Institute of Brewing 129 (2023), H. 1, S. 1–23.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7917
Gossen, Arthur u. a.: Flash Pasteurization with product and process monitoring using inline near infrared spectroscopy, o. O. 2022.
ELSA
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8446
Gossen, Arthur u. a.: Smart Pasteurization Pilot Plant - a new approach with inline sensors towards a precise and gentle flash pasteurization, o. O. 2022.
ELSA
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8450
Schwarzer, Knut u. a.: Smart Pasteurization - Eine neuartige, autonome Regelung für eine Kurzzeiterhitzung, o. O. 2022.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing, Patrick u. a.: Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage, in: Brauwelt (2020), H. 15–16, S. 413–416.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11978
Gossen, Arthur u. a.: FoodLifeTimeTracking: Datengetriebene dynamische Haltbarkeitsvorhersage von Erfrischungsgetränken, o. O. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11981
Katsch, Linda u. a.: Shelf life prediction of beverage bases with multivariate accelerated shelf life testing, o. O. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11994
Gossen, Arthur u. a.: FoodLifeTimeTracking: Use of multimodal information fusion for the realisation of a monitoring device and a life cycle simulator for the investigation and quantification of quality-determining parameters and the shelf life of food and its ingredients, o. O. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12138
Gossen, Arthur/Katsch, Linda/Schneider, Jan: Assessment of turbidity in beverage emulsions using computer vision, o. O. 2024.
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2023 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9697 |

Wefing, Patrick u. a.: A continuous mashing plant controlled by mean residence time, in: Journal of The Institute of Brewing 129 (2023), H. 1, S. 1–23.
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2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7917
Gossen, Arthur u. a.: Flash Pasteurization with product and process monitoring using inline near infrared spectroscopy, o. O. 2022.
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2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8446
Gossen, Arthur u. a.: Smart Pasteurization Pilot Plant - a new approach with inline sensors towards a precise and gentle flash pasteurization, o. O. 2022.
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2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8450
Schwarzer, Knut u. a.: Smart Pasteurization - Eine neuartige, autonome Regelung für eine Kurzzeiterhitzung, o. O. 2022.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing, Patrick u. a.: Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage, in: Brauwelt (2020), H. 15–16, S. 413–416.
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