Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
502 Publikationen
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5104
Alston, M. E., Pottgiesser, U., & Knaack, U. (2019). Bio-inspired transparent microfluidic platform as transformable networks for solar modulation. Journal of Facade Design and Engineering, 7(1), 89–100.
ELSA
2019 | Monographie | ELSA-ID: 5106
Ayón, A., Pottgiesser, U., & Richards, N. (2019). Neue Fassaden im Bestand. Sanierungsstrategien für Klassiker der Moderne . Basel, Berlin, Boston : Birkhäuser .
ELSA
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5108
Kousa, C., & Pottgiesser, U. (2019). Post Syrian-war material recovery, reuse and transformation in the Old City of Aleppo. Journal of Cultural Heritage Management and Sustainable Development, 10(1), 90–103.
ELSA
2019 | Monographie | ELSA-ID: 5110
Ayón, A., Pottgiesser, U., & Richards, N. (2019). Reglazing Modernism. Intervention Strategies for 20th-Century Icons . Basel, Berlin, Boston : Birkhäuser .
ELSA
2019 | Zeitschrift | ELSA-ID: 5359 |

Hall, O., Cardinali, M., Krick, J., & Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe (Eds.). (2019). urbanLab Magazin - Fachzeitschrift für Stadt- & Quartiersplanung. Stadt Land Quartier - Zwischen Realität und Zukunftsvisionen.
ELSA
| Download (ext.)
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5437
Schwarzer, K., Katsch, L., Weishaupt, I., & Schneider, J. (2019). Cyberphysisches System zur thermischen Entkeimung von Getränken. Food Safety Forum, München.
ELSA
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5440
Meyer, A., Blome, A., & Müller, U. (2019). Von Industrie 4.0 zu Lebensmittel 4.0 – Vielfalt, Sinnhaftigkeit und die Mitwirkung von Lebensmitteltechnologen. Getreide Mehl und Brot , 01.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5443
Zhang, F., Pinkal, K., Conradi, F., Wefing, P., Schneider, J., & Niggemann, O. (2019). Quality Control of Continuous Wort Production through Production Data Analysis in Latent Space. IEEE-ICIT Feb 2019, Melbourne, Australia.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5444
Conradi, F., Wefing, P., & Schneider, J. (2019). Near infrared spectroscopy and mashing – a promising approach for real time inline quality control? 37th European Brewery Convention 2019, Antwerpen.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5445
Wefing, P., Conradi, F., & Schneider, J. (2019). Laboratory plant for a Continuous Closed Loop controlled Mashing aided by digital technologies. 37th European Brewery Convention 2019, Antwerpen.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5457
Schneider, J., Wefing, P., & Conradi, F. (2019). Industry 4.0 and Continuous Mashing. - Design of a „closed loop controlled mashing“ pilot plant . TWA VLB Berlin e. V im Rahmen der Internationale Maschinetechnische Arbeitstagung, Rust.
ELSA
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5459
Wefing, P., Conradi, F., & Schneider, J. (2019). Industrie 4.0 in der Lebensmittelindustrie – Entwicklung einer „Closed Loop Controlled“ Maischeanlage. IFF-Forum, Digitale Vernetzung der Lebens- und Futtermittelindustrie, Braunschweig.
ELSA
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5464
Zimmer, M., & Schneider, J. (2019). Near-infrared diffuse reflectance spectroscopy for discriminating fruit and vegetable products preserved in glass containers. Croatian Journal of Food Science and Technology.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5465
Schneider, J., Weishaupt, I., Schwarzer, K., & Katsch, L. (2019). Cyberphysisches System zur thermischen Entkeimung von Getränken. Food Safety Forum, München.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5466
Zimmer, M., Conradi, F., Wefing, P., & Schneider, J. (2019). Non-invasive on-line monitoring of the secondary bottle fermentation process using near infrared spectroscopy. 37th European Brewery Convention 2019, Antwerpen.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5468
Zimmer, M., & Schneider, J. (2019). Non-invasive diffuse reflectance near-infrared spectroscopy for on-line monitoring and characterisation of food and beverages in sealed glass containers. 2nd Food Chemistry Conference, Sevilla.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5469
Weishaupt, I., Zimmer, M., & Schneider, J. (2019). Gentle Flash Pasteurization of Fruit Juices through Product Identification and Characterization using Near-Infrared Spectroscopy as Inline Analytical Method. 2nd Food Chemistry Conference, Sevilla.
ELSA
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 5470
Katsch, L., & Schneider, J. (2019). Schonende Pasteurisation von Fruchtsäften: Nicht-Isotherme kinetische Untersuchung qualitätsbestimmender Inhaltsstoffe (Vol. 73, Issue S1). https://doi.org/ https://doi.org/10.1002/lemi.201951127
ELSA
| DOI
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5471
Conradi, F., Wefing, P., Zhang, F., & Schneider, J. (2019). Echtzeitqualitätssicherung enzymkatalysierter technologischer Prozesse am Beispiel des Maischens im Rahmen der Bierherstellung (Vol. 73, Issue S1, pp. S103–S103). WILEY‐VCH. https://doi.org/10.1002/lemi.201951103
ELSA
| DOI
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5473
Sürmeli, B. G., Weishaupt, I., Schwarzer, K., & Schneider, J. (2019). Beverage Classification Using Linear Discriminant Analysis with Covariance Matrix Shrinkage. Euroanalysis 2019 – Europe’s Analytical Chemistry Meeting.
ELSA