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54 Publikationen
2014 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12979
Dänicke, S., Meyer, U., Winkler, J., Schulz, K., Ulrich, S., Frahm, J., Kersten, S., Rehage, J., Breves, G., Häußler, S., Sauerwein, H., & Locher, L. (2014). Description of a bovine model for studying digestive and metabolic effects of a positive energy balance not biased by lactation or gravidity. Archives of Animal Nutrition, 68(6), 460–477. https://doi.org/10.1080/1745039x.2014.973243
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2014 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12984
Dabisch-Ruthe, M., Kuzaj, P., Götting, C., Knabbe, C., & Hendig, D. (2014). Pyrophosphates as a major inhibitor of matrix calcification in Pseudoxanthoma elasticum. Journal of Dermatological Science, 75(2), 109–120. https://doi.org/10.1016/j.jdermsci.2014.04.015
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2014 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12985
Dabisch-Ruthe, M., Brock, A., Kuzaj, P., Charbel Issa, P., Szliska, C., Knabbe, C., & Hendig, D. (2014). Variants in genes encoding pyrophosphate metabolizing enzymes are associated with Pseudoxanthoma elasticum. Clinical Biochemistry, 47(15), 60–67. https://doi.org/10.1016/j.clinbiochem.2014.07.003
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2014 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12986
Kuzaj, P., Kuhn, J., Dabisch-Ruthe, M., Faust, I., Götting, C., Knabbe, C., & Hendig, D. (2014). ABCC6- a new player in cellular cholesterol and lipoprotein metabolism? Lipids in Health and Disease, 13(1), Article 118. https://doi.org/10.1186/1476-511x-13-118
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2014 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12987
Kuzaj, P., Kuhn, J., Michalek, R. D., Karoly, E. D., Faust, I., Dabisch-Ruthe, M., Knabbe, C., & Hendig, D. (2014). Large-Scaled Metabolic Profiling of Human Dermal Fibroblasts Derived from Pseudoxanthoma Elasticum Patients and Healthy Controls. PLOS ONE / Public Library of Science , 9(9), Article e108336. https://doi.org/10.1371/journal.pone.0108336
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2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5348
Schwarzer, K., Schneider, J., Becker, B., & Müller, U. (2012). Entkeimungsauslegung mit der "Lemgo D- and z-value Database for Food. ProcessNet-Fachgruppe Lebensmittelverfahrenstechnik , Stuttgart - Hohenheim.
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2012 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12983
Dabisch-Ruthe, M., Vollmer, T., Adams, O., Knabbe, C., & Dreier, J. (2012). Comparison of three multiplex PCR assays for the detection of respiratory viral infections: evaluation of xTAG respiratory virus panel fast assay, RespiFinder 19 assay and RespiFinder SMART 22 assay. BMC Infectious Diseases, 12(1), Article 163. https://doi.org/10.1186/1471-2334-12-163
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2010 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2748
Schneider, J., Müller, U., Schwarzer, K., Becker, B., & Wilhelm, P. (2010). Lemgo Database for D- and z-values: useful for beverage spoilage microorgansim. Brauwelt International, 5, 252–256.
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2010 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2763
Schwarzer, K., Schneider, J., Müller, U., Becker, B., & Wilhelm, P. (2010). Lemgoer Datenbank für D- und z-Werte: Anwendung für getränkeschädliche Mikroorganismen. Brauwelt, 150(18), 540–544.
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2009 | Zeitungsartikel | ELSA-ID: 2361
Becker, B., Hildebrandt, G., Erol, I., Kleer, J., & Manopas, A. S. (2009). Von der Döner - Prüfung zum Döner - Heariing. Fleischwirtschaft , pp. 61–65.
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2009 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6128
Schwarzer, K., Becker, B., Schneider, J., & Müller, U. (2009). Die Lemgo D- and z-value Datebase for Food (LDzBase): Ein Werkzeug zur Einführung von minimal processing in der Entkeimung. ProcessNet Fachausschuss Lebensmittelverfahrenstechnik, Lausanne.
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2009 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6141
Schwarzer, K., Becker, B., Schneider, J., & Müller, U. (2009). Die Lemgo D- and z-value Datebase for Food (LDzBase): Ein Werkzeug zur Einführung von minimal processing in der Entkeimung. GDL-Kongress , Lemgo.
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2009 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12982
Mormann, S., Dabisch-Ruthe, M., & Becker, B. (2009). Effects of Technological Processes on the Tenacity and Inactivation of Norovirus Genogroup II in Experimentally Contaminated Foods. Applied and Environmental Microbiology / American Society for Microbiology, 76(2), 536–545. https://doi.org/10.1128/aem.01797-09
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2004 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2359
Becker, B. (2004). Lebensmittelassoziierte Viren - aktuelle Apekte. Presented at the Schnellmethoden und Automatisierung in der Lebensmitel Mikrobiologie.
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