Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
54 Publikationen
2014 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12979
Dänicke S, Meyer U, Winkler J, Schulz K, Ulrich S, Frahm J, et al. Description of a bovine model for studying digestive and metabolic effects of a positive energy balance not biased by lactation or gravidity. Archives of Animal Nutrition. 2014;68(6):460–77.
ELSA
| DOI
2014 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12987
Kuzaj P, Kuhn J, Michalek RD, Karoly ED, Faust I, Dabisch-Ruthe M, et al. Large-Scaled Metabolic Profiling of Human Dermal Fibroblasts Derived from Pseudoxanthoma Elasticum Patients and Healthy Controls. PLOS ONE / Public Library of Science . 2014;9(9).
ELSA
| DOI
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5348
Schwarzer K, Schneider J, Becker B, Müller U. Entkeimungsauslegung mit der "Lemgo D- and z-value Database for Food. In 2012.
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12983
Dabisch-Ruthe M, Vollmer T, Adams O, Knabbe C, Dreier J. Comparison of three multiplex PCR assays for the detection of respiratory viral infections: evaluation of xTAG respiratory virus panel fast assay, RespiFinder 19 assay and RespiFinder SMART 22 assay. BMC Infectious Diseases. 2012;12(1).
ELSA
| DOI
2010 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2748
Schneider J, Müller U, Schwarzer K, Becker B, Wilhelm P. Lemgo Database for D- and z-values: useful for beverage spoilage microorgansim. Brauwelt International. 2010;(5):252–6.
ELSA
2010 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2763
Schwarzer K, Schneider J, Müller U, Becker B, Wilhelm P. Lemgoer Datenbank für D- und z-Werte: Anwendung für getränkeschädliche Mikroorganismen. Brauwelt. 2010;150(18):540–4.
ELSA
2009 | Zeitungsartikel | ELSA-ID: 2361
Becker B, Hildebrandt G, Erol I, Kleer J, Manopas AS. Von der Döner - Prüfung zum Döner - Heariing. Fleischwirtschaft . 2009;61–5.
ELSA
2009 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6128
Schwarzer K, Becker B, Schneider J, Müller U. Die Lemgo D- and z-value Datebase for Food (LDzBase): Ein Werkzeug zur Einführung von minimal processing in der Entkeimung. In 2009.
ELSA
2009 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6141
Schwarzer K, Becker B, Schneider J, Müller U. Die Lemgo D- and z-value Datebase for Food (LDzBase): Ein Werkzeug zur Einführung von minimal processing in der Entkeimung. In 2009.
ELSA
2009 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12982
Mormann S, Dabisch-Ruthe M, Becker B. Effects of Technological Processes on the Tenacity and Inactivation of Norovirus Genogroup II in Experimentally Contaminated Foods. Applied and environmental microbiology / American Society for Microbiology. 2009;76(2):536–45.
ELSA
| DOI
2004 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2359
Becker B. Lebensmittelassoziierte Viren - aktuelle Apekte. In 2004.
ELSA