Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
54 Publikationen
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5348
Schwarzer K et al. (2012) Entkeimungsauslegung mit der "Lemgo D- and z-value Database for Food.
ELSA
2012 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12983
Dabisch-Ruthe M et al. (2012) Comparison of Three Multiplex PCR Assays for the Detection of Respiratory Viral Infections: Evaluation of XTAG Respiratory Virus Panel Fast Assay, RespiFinder 19 Assay and RespiFinder SMART 22 Assay. BMC Infectious Diseases 12.
ELSA
| DOI
2010 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2748
Schneider J et al. (2010) Lemgo Database for D- and z-Values: Useful for Beverage Spoilage Microorgansim. Brauwelt International 252–256.
ELSA
2010 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2763
Schwarzer K et al. (2010) Lemgoer Datenbank Für D- Und z-Werte: Anwendung Für Getränkeschädliche Mikroorganismen. Brauwelt 150, 540–544.
ELSA
2009 | Zeitungsartikel | ELSA-ID: 2361
Becker B et al. (2009) Von Der Döner - Prüfung Zum Döner - Heariing. Fleischwirtschaft , 61–65.
ELSA
2009 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6128
Schwarzer K et al. (2009) Die Lemgo D- and z-Value Datebase for Food (LDzBase): Ein Werkzeug Zur Einführung von Minimal Processing in Der Entkeimung.
ELSA
2009 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6141
Schwarzer K et al. (2009) Die Lemgo D- and z-Value Datebase for Food (LDzBase): Ein Werkzeug Zur Einführung von Minimal Processing in Der Entkeimung.
ELSA
2009 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12982
Mormann S, Dabisch-Ruthe M and Becker B (2009) Effects of Technological Processes on the Tenacity and Inactivation of Norovirus Genogroup II in Experimentally Contaminated Foods. Applied and environmental microbiology / American Society for Microbiology 76, 536–545.
ELSA
| DOI
2004 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2359
Becker B (2004) Lebensmittelassoziierte Viren - Aktuelle Apekte.
ELSA