Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
55 Publikationen
    2014 |  Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2403 
    
      Becker B et al. (2014) Einsatz Der Durchflusszytometrie Zum Nachweis Der Antimikrobiellen Wirkung von Phytoalexinen Und Pflanzenextrakten. SOFW-Journal : Home & personal care ingredients & formulations; Deutsche Ausgabe 140, 26–27, 30.
    
    
ELSA
  
  | Dateien verfügbar
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2012 |  Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5348 
    
      Schwarzer K et al. (2012) Entkeimungsauslegung mit der "Lemgo D- and z-value Database for Food.
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2012 |  Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12983 
    
      Dabisch-Ruthe M et al. (2012) Comparison of Three Multiplex PCR Assays for the Detection of Respiratory Viral Infections: Evaluation of XTAG Respiratory Virus Panel Fast Assay, RespiFinder 19 Assay and RespiFinder SMART 22 Assay. BMC Infectious Diseases 12.
    
    
ELSA
  
  
   | DOI
  
  
  
  
  
  
  
    2010 |  Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2748 
    
      Schneider J et al. (2010) Lemgo Database for D- and z-Values: Useful for Beverage Spoilage Microorgansim. Brauwelt International 252–256.
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2010 |  Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2763 
    
      Schwarzer K et al. (2010) Lemgoer Datenbank Für D- Und z-Werte: Anwendung Für Getränkeschädliche Mikroorganismen. Brauwelt 150, 540–544.
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2009 |  Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6128 
    
      Schwarzer K et al. (2009) Die Lemgo D- and z-Value Datebase for Food (LDzBase): Ein Werkzeug Zur Einführung von Minimal Processing in Der Entkeimung.
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2009 |  Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6141 
    
      Schwarzer K et al. (2009) Die Lemgo D- and z-Value Datebase for Food (LDzBase): Ein Werkzeug Zur Einführung von Minimal Processing in Der Entkeimung.
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2009 |  Zeitungsartikel | ELSA-ID: 2361 
    
      Becker B et al. (2009) Von Der Döner - Prüfung Zum Döner - Heariing. Fleischwirtschaft , 61–65.
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2009 |  Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12982 
    
      Mormann S, Dabisch-Ruthe M and Becker B (2009) Effects of Technological Processes on the Tenacity and Inactivation of Norovirus Genogroup II in Experimentally Contaminated Foods.   Applied and environmental microbiology / American Society for Microbiology 76, 536–545.
    
    
ELSA
  
  
   | DOI
  
  
  
  
  
  
  
    2004 |  Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2359 
    
      Becker B (2004) Lebensmittelassoziierte Viren - Aktuelle Apekte.
    
    
ELSA