Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

3 Publikationen


2023 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 10245
Wefing, Patrick und Jan Schneider. 2023. FAN measurement during mashing. Brauwelt international : journal for the brewing and beverage industry IV: 224–227.
ELSA | Download (ext.)
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 8425
Katsch, Linda und Jan Schneider. 2022. Potential for gentler pasteurization. Brauwelt international : special journal covering the brewing and beverage industries, Nr. 3: 182–185.
ELSA
 

2010 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2748
Schneider, Jan, Ulrich Müller, Knut Schwarzer, Barbara Becker und Patrick Wilhelm. 2010. Lemgo Database for D- and z-values: useful for beverage spoilage microorgansim. Brauwelt International, Nr. 5: 252–256.
ELSA
 

Filter und Suchbegriffe

issn=0934-9340

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Chicago (de)

Export / Einbettung