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104 Publikationen
2004 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 2345 |

Pörtner, Ralf, Jan-Oliver Schwabe und Björn Frahm. 2004. Evaluation of selected control strategies for fed-batch cultures of a hybridoma cell line. Biotechnology and Applied Biochemistry 40. doi:10.1042/ba20030168, .
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2004 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2359
Becker, Barbara. 2004. Lebensmittelassoziierte Viren - aktuelle Apekte. In: .
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2004 | Lexikoneintrag | ELSA-ID: 2409
Upmann, Matthias und G. Wellm. 2004. Quality management: Abattoirs and processing plants. In: Encyclopedia of meat sciences, hg. von Werner K. Jensen, 3:1119–1129. London: Elsevier .
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2004 | Lexikoneintrag | ELSA-ID: 2410
Upmann, Matthias und R. Stephan. 2004. Laboratory accreditation. In: Encyclopedia of meat sciences, hg. von Werner K. Jensen, 2:667–674. Amsterdam: Elsevier.
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