Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

298 Publikationen


2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5211
Betriebsorganisation
M. Schneider, C.M. Wilke, A. Iseke, in: G.W. Maier, E. Engels, E. Steffen (Eds.), Handbuch Gestaltung Digitaler Und Vernetzter Arbeitswelten, Springer, Berlin, Heidelberg, 2020, pp. 1–20.
ELSA | DOI
 
 

2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5296 ELSA | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschrift | ELSA-ID: 5312 | OA
urbanLab Magazin - Fachzeitschrift für Stadt- & Quartiersplanung
O. Hall, J.J. Dorf, M. Cardinali, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe , eds., urbanLab Magazin - Fachzeitschrift für Stadt- & Quartiersplanung, 2020.
ELSA | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants
L. Katsch, F.-J. Methner, J. Schneider, BrewingScience 73 (2020) 85–94.
ELSA | Dateien verfügbar | DOI | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Approach for modelling the extract formation in continuous conducted "beta-amylase rest" as part of the production of beer mash with targeted sugar content
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling-Haasler, P. Neubauer, J. Schneider, Biochemical Engineering Journal 164 (2020).
ELSA | DOI
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5420
Allulose als alternativer Zucker zur Kalorienreduktion in Nektaren
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, Flüssiges Obst (2020) 200–203.
ELSA
 

2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5421
Allulose - Alternativer Zucker zu Kalorienreduktion in Erfrischungsgetränken
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, in: Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021, 2020, pp. 97–108.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5422
Allulose as alternative sugar for calorie reduction in nectars
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, Fruit Processing (2020) 222–225.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer
I. Weishaupt, M. Zimmer, P. Neubauer, J. Schneider, Journal of Food Science 85 (2020) 2020–2031.
ELSA | DOI | WoS | PubMed | Europe PMC
 

2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426 ELSA
 

2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427 ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5428
Digitalisierung - Bierbrauen 4.0
J. Schneider, S. Beckhoff-Bumke, W. Ali, elektroniknet.de (2020).
ELSA | Dateien verfügbar
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling-Haasler, R. Schuster, A. Gossen, J. Schneider, Brauwelt (2020) 413–416.
ELSA
 

2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 5513 | OA
Research-Based Learning in Digital Teams
T. Schmohl, A. Iseke, Research-Based Learning in Digital Teams, Libreriauniversitaria.it, Bologna, 2020.
ELSA | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12231
Unravelling winter diatom blooms in temperate lakes using high frequency data and ecological modeling
X. Kong, M. Seewald, T. Dadi, K. Friese, C. Mi, B. Boehrer, M. Schultze, K. Rinke, T. Shatwell, Water Research : A Journal of the International Water Association 190 (2020).
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12233
Ensemble warming projections in Germany's largest drinking water reservoir and potential adaptation strategies
C. Mi, T. Shatwell, J. Ma, Y. Xu, F. Su, K. Rinke, The Science of the Total Environment : An International Journal for Scientific Research into the Environment and Its Relationship with Man 748 (2020).
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12234
Lunar illuminated fraction is a poor proxy for moonlight exposure
C.C.M. Kyba, J. Conrad, T. Shatwell, Nature Ecology & Evolution 4 (2020) 318–319.
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12235
The formation of a metalimnetic oxygen minimum exemplifies how ecosystem dynamics shape biogeochemical processes: A modelling study
C. Mi, T. Shatwell, J. Ma, V.C. Wentzky, B. Boehrer, Y. Xu, K. Rinke, Water Research : A Journal of the International Water Association 175 (2020).
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2020 | Dissertation | ELSA-ID: 12717
Auswirkungen von Komplexität auf die Performance von Produktionsgruppen
B. Latos, Auswirkungen von Komplexität auf die Performance von Produktionsgruppen, Shaker Verlag, Düren, 2020.
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

Filter und Suchbegriffe

year=2020

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Export / Einbettung