8 Publikationen
    2020 |  Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12787 
    
      Becker B, Dabisch-Ruthe M and Pfannebecker J (2020) Inactivation of Murine Norovirus on Fruit and Vegetable Surfaces by Vapor Phase Hydrogen Peroxide.   Journal of food protection  83, 45–51.
    
    
ELSA
  
  
   | DOI
  
   | WoS
   | PubMed | Europe PMC
  
  
  
  
    2018 |  Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12989 | 
    
    
      Dabisch-Ruthe M et al. (2018) Usage of Cold Hydrogen Peroxide Vapour for Inactivation of Murine Norovirus on Fruit and Vegetable Surfaces. .
    
    
ELSA
  
  | Dateien verfügbar
  
  
   | DOI
   | Download (ext.)
  
  
  
  
  
  
    2018 |  Konferenz - Abstract | ELSA-ID: 12990 
    
      Dabisch-Ruthe M et al. (2018) Application of Cold Nebulized Hydrogen Peroxide for Inactivation of Murine Norovirus, Bacteria and Bacteria Spores on Surfaces in Food Production. Conventus Congressmanagement & Marketing GmbH .
    
    
ELSA
  
  | Dateien verfügbar
  
  
   | DOI
  
  
  
  
  
  
  
    2016 |  Monographie | ELSA-ID: 2379 
    
      Becker B and Pfannebecker J (2016) Lebensmittelassoziierte Viren - Norovirus , 1st ed. Behr`s Verlag.
    
    
ELSA
  
  | Dateien verfügbar
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2012 |  Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5350 
    
      Pfannebecker J and Becker B (2012) Comparison of a Molecular Detection System Prototype with the DIN EN ISO-Methods for the Detection of Listeria Monocytogenes and Salmonella Enteritidis.
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2011 |  Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5324 
    
      Pfannebecker J and Becker B (2011) Validierungsstudie eines kulturellen, mikrobiologischen Nachweissystems mit ausgewählten Rohstoffen  (Poster).   Fachsymposium Lebensmittelmikrobiologie, Damp (2011).
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2011 |  Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5340 
    
      Pfannebecker J and Becker B (2011) Validierungsstudie Eines Kulturellen, Mikrobiologischen Nachweissystems Mit Ausgewählten Rohstoffen.
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Suche
Publikationen filtern
Darstellung / Sortierung
Export / Einbettung
8 Publikationen
    2020 |  Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12787 
    
      Becker B, Dabisch-Ruthe M and Pfannebecker J (2020) Inactivation of Murine Norovirus on Fruit and Vegetable Surfaces by Vapor Phase Hydrogen Peroxide.   Journal of food protection  83, 45–51.
    
    
ELSA
  
  
   | DOI
  
   | WoS
   | PubMed | Europe PMC
  
  
  
  
    2018 |  Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12989 | 
    
    
      Dabisch-Ruthe M et al. (2018) Usage of Cold Hydrogen Peroxide Vapour for Inactivation of Murine Norovirus on Fruit and Vegetable Surfaces. .
    
    
ELSA
  
  | Dateien verfügbar
  
  
   | DOI
   | Download (ext.)
  
  
  
  
  
  
    2018 |  Konferenz - Abstract | ELSA-ID: 12990 
    
      Dabisch-Ruthe M et al. (2018) Application of Cold Nebulized Hydrogen Peroxide for Inactivation of Murine Norovirus, Bacteria and Bacteria Spores on Surfaces in Food Production. Conventus Congressmanagement & Marketing GmbH .
    
    
ELSA
  
  | Dateien verfügbar
  
  
   | DOI
  
  
  
  
  
  
  
    2016 |  Monographie | ELSA-ID: 2379 
    
      Becker B and Pfannebecker J (2016) Lebensmittelassoziierte Viren - Norovirus , 1st ed. Behr`s Verlag.
    
    
ELSA
  
  | Dateien verfügbar
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2012 |  Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5350 
    
      Pfannebecker J and Becker B (2012) Comparison of a Molecular Detection System Prototype with the DIN EN ISO-Methods for the Detection of Listeria Monocytogenes and Salmonella Enteritidis.
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2011 |  Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5324 
    
      Pfannebecker J and Becker B (2011) Validierungsstudie eines kulturellen, mikrobiologischen Nachweissystems mit ausgewählten Rohstoffen  (Poster).   Fachsymposium Lebensmittelmikrobiologie, Damp (2011).
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2011 |  Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5340 
    
      Pfannebecker J and Becker B (2011) Validierungsstudie Eines Kulturellen, Mikrobiologischen Nachweissystems Mit Ausgewählten Rohstoffen.
    
    
ELSA