8 Publikationen
    2020 |  Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12787 
    
      B. Becker, M. Dabisch-Ruthe, J. Pfannebecker, Inactivation of Murine Norovirus on Fruit and Vegetable Surfaces by Vapor Phase Hydrogen Peroxide,   Journal of Food Protection . 83 (2020) 45–51.
    
    
ELSA
  
  
   | DOI
  
   | WoS
   | PubMed | Europe PMC
  
  
  
  
    2018 |  Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12989 | 
    
    
      M. Dabisch-Ruthe, M. Weinstock, J. Pfannebecker, B. Becker, Usage of cold hydrogen peroxide vapour for inactivation of murine norovirus on fruit and vegetable surfaces., 2018.
    
    
ELSA
  
  | Dateien verfügbar
  
  
   | DOI
   | Download (ext.)
  
  
  
  
  
  
    2018 |  Konferenz - Abstract | ELSA-ID: 12990 
    
      M. Dabisch-Ruthe, M. Weinstock, J. Pfannebecker, S. Meyer, M. Schwetka, B. Becker, Application of cold nebulized hydrogen peroxide for inactivation of murine norovirus, bacteria and bacteria spores on surfaces in food production., Conventus Congressmanagement & Marketing GmbH , 2018.
    
    
ELSA
  
  | Dateien verfügbar
  
  
   | DOI
  
  
  
  
  
  
  
    2016 |  Monographie | ELSA-ID: 2379 
    
      B. Becker, J. Pfannebecker, Lebensmittelassoziierte Viren - Norovirus , 1st ed., Behr`s Verlag, 2016.
    
    
ELSA
  
  | Dateien verfügbar
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2012 |  Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5350 
    
      J. Pfannebecker, B. Becker, Comparison of a molecular detection system prototype with the DIN EN ISO-methods for the detection of Listeria monocytogenes and Salmonella enteritidis, in: 2012.
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2011 |  Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5324 
    
      J. Pfannebecker, B. Becker, Validierungsstudie eines kulturellen, mikrobiologischen Nachweissystems mit ausgewählten Rohstoffen  (Poster), in:   Fachsymposium Lebensmittelmikrobiologie, Damp (2011), 2011.
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2011 |  Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5340 
    
      J. Pfannebecker, B. Becker, Validierungsstudie eines kulturellen, mikrobiologischen Nachweissystems mit ausgewählten Rohstoffen, in: 2011.
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Suche
Publikationen filtern
Darstellung / Sortierung
Export / Einbettung
8 Publikationen
    2020 |  Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12787 
    
      B. Becker, M. Dabisch-Ruthe, J. Pfannebecker, Inactivation of Murine Norovirus on Fruit and Vegetable Surfaces by Vapor Phase Hydrogen Peroxide,   Journal of Food Protection . 83 (2020) 45–51.
    
    
ELSA
  
  
   | DOI
  
   | WoS
   | PubMed | Europe PMC
  
  
  
  
    2018 |  Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12989 | 
    
    
      M. Dabisch-Ruthe, M. Weinstock, J. Pfannebecker, B. Becker, Usage of cold hydrogen peroxide vapour for inactivation of murine norovirus on fruit and vegetable surfaces., 2018.
    
    
ELSA
  
  | Dateien verfügbar
  
  
   | DOI
   | Download (ext.)
  
  
  
  
  
  
    2018 |  Konferenz - Abstract | ELSA-ID: 12990 
    
      M. Dabisch-Ruthe, M. Weinstock, J. Pfannebecker, S. Meyer, M. Schwetka, B. Becker, Application of cold nebulized hydrogen peroxide for inactivation of murine norovirus, bacteria and bacteria spores on surfaces in food production., Conventus Congressmanagement & Marketing GmbH , 2018.
    
    
ELSA
  
  | Dateien verfügbar
  
  
   | DOI
  
  
  
  
  
  
  
    2016 |  Monographie | ELSA-ID: 2379 
    
      B. Becker, J. Pfannebecker, Lebensmittelassoziierte Viren - Norovirus , 1st ed., Behr`s Verlag, 2016.
    
    
ELSA
  
  | Dateien verfügbar
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2012 |  Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5350 
    
      J. Pfannebecker, B. Becker, Comparison of a molecular detection system prototype with the DIN EN ISO-methods for the detection of Listeria monocytogenes and Salmonella enteritidis, in: 2012.
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2011 |  Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5324 
    
      J. Pfannebecker, B. Becker, Validierungsstudie eines kulturellen, mikrobiologischen Nachweissystems mit ausgewählten Rohstoffen  (Poster), in:   Fachsymposium Lebensmittelmikrobiologie, Damp (2011), 2011.
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2011 |  Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5340 
    
      J. Pfannebecker, B. Becker, Validierungsstudie eines kulturellen, mikrobiologischen Nachweissystems mit ausgewählten Rohstoffen, in: 2011.
    
    
ELSA