7 Publikationen
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12787
Becker, Barbara ; Dabisch-Ruthe, Mareike ; Pfannebecker, Jens: Inactivation of Murine Norovirus on Fruit and Vegetable Surfaces by Vapor Phase Hydrogen Peroxide. In: Journal of food protection Bd. 83. Des Moines, Iowa, IAFP (2020), Nr. 1, S. 45–51
ELSA
| DOI
| WoS
| PubMed | Europe PMC
2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12989 |

Dabisch-Ruthe, Mareike ; Weinstock, Melanie ; Pfannebecker, Jens ; Becker, Barbara: Usage of cold hydrogen peroxide vapour for inactivation of murine norovirus on fruit and vegetable surfaces., 2018
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
| Download (ext.)
2018 | Konferenz - Abstract | ELSA-ID: 12990
Dabisch-Ruthe, Mareike ; Weinstock, Melanie ; Pfannebecker, Jens ; Meyer, Sonja ; Schwetka, Mona ; Becker, Barbara: Application of cold nebulized hydrogen peroxide for inactivation of murine norovirus, bacteria and bacteria spores on surfaces in food production. : Conventus Congressmanagement & Marketing GmbH , 2018
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
2016 | Monographie | ELSA-ID: 2379
Becker, Barbara ; Pfannebecker, Jens: Lebensmittelassoziierte Viren - Norovirus , Lebensmittelassoziierte Viren - Norovirus . 1. Aufl. : Behr`s Verlag, 2016
ELSA
| Dateien verfügbar
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5350
Pfannebecker, Jens ; Becker, Barbara: Comparison of a molecular detection system prototype with the DIN EN ISO-methods for the detection of Listeria monocytogenes and Salmonella enteritidis. In: , 2012
ELSA
2011 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5324
Pfannebecker, Jens ; Becker, Barbara: Validierungsstudie eines kulturellen, mikrobiologischen Nachweissystems mit ausgewählten Rohstoffen (Poster). In: Fachsymposium Lebensmittelmikrobiologie, Damp (2011), 2011
ELSA
2011 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5340
Pfannebecker, Jens ; Becker, Barbara: Validierungsstudie eines kulturellen, mikrobiologischen Nachweissystems mit ausgewählten Rohstoffen. In: , 2011
ELSA
Suche
Publikationen filtern
Darstellung / Sortierung
Export / Einbettung
7 Publikationen
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12787
Becker, Barbara ; Dabisch-Ruthe, Mareike ; Pfannebecker, Jens: Inactivation of Murine Norovirus on Fruit and Vegetable Surfaces by Vapor Phase Hydrogen Peroxide. In: Journal of food protection Bd. 83. Des Moines, Iowa, IAFP (2020), Nr. 1, S. 45–51
ELSA
| DOI
| WoS
| PubMed | Europe PMC
2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12989 |

Dabisch-Ruthe, Mareike ; Weinstock, Melanie ; Pfannebecker, Jens ; Becker, Barbara: Usage of cold hydrogen peroxide vapour for inactivation of murine norovirus on fruit and vegetable surfaces., 2018
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
| Download (ext.)
2018 | Konferenz - Abstract | ELSA-ID: 12990
Dabisch-Ruthe, Mareike ; Weinstock, Melanie ; Pfannebecker, Jens ; Meyer, Sonja ; Schwetka, Mona ; Becker, Barbara: Application of cold nebulized hydrogen peroxide for inactivation of murine norovirus, bacteria and bacteria spores on surfaces in food production. : Conventus Congressmanagement & Marketing GmbH , 2018
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
2016 | Monographie | ELSA-ID: 2379
Becker, Barbara ; Pfannebecker, Jens: Lebensmittelassoziierte Viren - Norovirus , Lebensmittelassoziierte Viren - Norovirus . 1. Aufl. : Behr`s Verlag, 2016
ELSA
| Dateien verfügbar
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5350
Pfannebecker, Jens ; Becker, Barbara: Comparison of a molecular detection system prototype with the DIN EN ISO-methods for the detection of Listeria monocytogenes and Salmonella enteritidis. In: , 2012
ELSA
2011 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5324
Pfannebecker, Jens ; Becker, Barbara: Validierungsstudie eines kulturellen, mikrobiologischen Nachweissystems mit ausgewählten Rohstoffen (Poster). In: Fachsymposium Lebensmittelmikrobiologie, Damp (2011), 2011
ELSA
2011 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5340
Pfannebecker, Jens ; Becker, Barbara: Validierungsstudie eines kulturellen, mikrobiologischen Nachweissystems mit ausgewählten Rohstoffen. In: , 2011
ELSA