20 Publikationen

Alle markieren

[20]
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8404
Wefing, P., Conradi, F., Rämisch, J., Neubauer, P., & Schneider, J. (2022). Machine learning aided free amino nitrogen determination in beer mash with an inline NIR transflectance . Presented at the Berlin Graduate School of Biotechnology 2022, Berlin .
ELSA
 
[19]
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8424
Katsch, L., Conradi, F., Wefing, P., & Schneider, J. (2022). Determination and prediction of the final attenuation and quality parameters in beer with near-infrared spectroscopy. Presented at the 38th EBC Congress, Madrid.
ELSA
 
[18]
2021 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6825
Conradi, F. (2021). Rezyklaterkennung in PET-­Preforms. Presented at the 62. Jahrestagung des Ausschusses für Technik im Verband Deutscher Mineralbrunnen, Hard.
ELSA
 
[17]
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6689
Wefing, P., Conradi, F., Rämisch, J., Neubauer, P., & Schneider, J. (2021). Determination of free amino nitrogen in beer mash with an inline NIR transflectance probe and data evaluation by machine learning algorithms. Brewing Science : The Scientific Organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt Für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas Laboratory in Zurich, of Doemens Wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift Für Brauwissenschaft , 74(September/Oktober), 107–121. https://doi.org/10.23763/BrSc21-10wefing
ELSA | DOI
 
[16]
2021 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6824
Conradi, F. (2021). Recyclate Transparency – Einsatz datenintensiver und inlinefähiger Sensoren zur echtzeitfähigen, stufenübergreifenden Untersuchung von recyceltem PET. Presented at the Professoren-Treff Baumann-Gonser-Stiftung, Köln.
ELSA
 
[15]
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing, P., Conradi, F., Trilling, M., Schuster, R., Gossen, A., & Schneider, J. (2020). Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage. Brauwelt, (15–16), 413–416.
ELSA
 
[14]
2020 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8405
Wefing, P., Conradi, F., & Beckhoff-Bumbke, S. (2020). Closed Loop Systems Engineering. Presented at the owl Maschinenbau - Digitaler Fachkongress, Bielefeld.
ELSA
 
[13]
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Wefing, P., Conradi, F., Trilling, M., Neubauer, P., & Schneider, J. (2020). Approach for modelling the extract formation in continuous conducted “beta-amylase rest” as part of the production of beer mash with targeted sugar content. Biochemical Engineering Journal , 164. https://doi.org/10.1016/j.bej.2020.107765
ELSA | DOI
 
[12]
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5459
Wefing, P., Conradi, F., & Schneider, J. (2019). Industrie 4.0 in der Lebensmittelindustrie – Entwicklung einer „Closed Loop Controlled“ Maischeanlage. Presented at the IFF-Forum, Digitale Vernetzung der Lebens- und Futtermittelindustrie, Braunschweig.
ELSA
 
[11]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5466
Zimmer, M., Conradi, F., Wefing, P., & Schneider, J. (2019). Non-invasive on-line monitoring of the secondary bottle fermentation process using near infrared spectroscopy. Presented at the 37th European Brewery Convention 2019, Antwerpen.
ELSA
 
[10]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5443
Zhang, F., Pinkal, K., Conradi, F., Wefing, P., Schneider, J., & Niggemann, O. (2019). Quality Control of Continuous Wort Production through Production Data Analysis in Latent Space. Presented at the IEEE-ICIT Feb 2019, Melbourne, Australia.
ELSA
 
[9]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5474
Schneider, J., Regtmeier, J., Conradi, F., & Wefing, P. (2019). Das Labor in der Leitung – Smarte Qualitätskontrolle von Lebensmitteln durch innovative Sensortechnik. Presented at the Focustag Food and Farming Technologietrends, Bielefeld.
ELSA
 
[8]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5444
Conradi, F., Wefing, P., & Schneider, J. (2019). Near infrared spectroscopy and mashing – a promising approach for real time inline quality control? Presented at the 37th European Brewery Convention 2019, Antwerpen.
ELSA
 
[7]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5475
Schneider, J., Conradi, F., Wefing, P., Weishaupt, I., Zimmer, M., & Schwarzer, K. (2019). Muss man die Aufheizzonen einer KZE in die PE-Berechnung einbeziehen? Presented at the Montagsreihe des IWD, Cafe Vielfalt, Lemgo.
ELSA
 
[6]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5445
Wefing, P., Conradi, F., & Schneider, J. (2019). Laboratory plant for a Continuous Closed Loop controlled Mashing aided by digital technologies. Presented at the 37th European Brewery Convention 2019, Antwerpen.
ELSA
 
[5]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5457
Schneider, J., Wefing, P., & Conradi, F. (2019). Industry 4.0 and Continuous Mashing. - Design of a „closed loop controlled mashing“ pilot plant . Presented at the TWA VLB Berlin e. V im Rahmen der Internationale Maschinetechnische Arbeitstagung, Rust.
ELSA
 
[4]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5471
Conradi, F., Wefing, P., Zhang, F., & Schneider, J. (2019). Echtzeitqualitätssicherung enzymkatalysierter technologischer Prozesse am Beispiel des Maischens im Rahmen der Bierherstellung. Presented at the 48. Deutscher Lebensmittelchemikertag, Weinheim: WILEY‐VCH. https://doi.org/10.1002/lemi.201951103
ELSA | DOI
 
[3]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5476
Schneider, J., Zimmer, M., Weishaupt, I., Schattenberg, B., Conradi, F., & Schwarzer, K. (2019). Lebensmittelverschwendung – Welchen Beitrag kann die Digitalisierung leisten? . Presented at the Focustag Food and Farming Technologietrends, Bielefeld.
ELSA
 
[2]
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5634
Wefing, P., & Conradi, F. (2018). Industrie 4.0 und Maischen – Aufbau einer Pilotanlage zum closed loop controlled mashing. Presented at the TWA der VLB Berlin e. V., Berlin.
ELSA
 
[1]
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5581
Conradi, F., & Wefing, P. (2017). Innovation in der Brauerei - Konzept einer kontinuierlichen Maischeanalge durch intelligente Vernetzung mit moderner Sensortechnik. Presented at the Studierendenkongress Junge DLG, Lemgo.
ELSA
 

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Export / Einbettung

20 Publikationen

Alle markieren

[20]
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8404
Wefing, P., Conradi, F., Rämisch, J., Neubauer, P., & Schneider, J. (2022). Machine learning aided free amino nitrogen determination in beer mash with an inline NIR transflectance . Presented at the Berlin Graduate School of Biotechnology 2022, Berlin .
ELSA
 
[19]
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8424
Katsch, L., Conradi, F., Wefing, P., & Schneider, J. (2022). Determination and prediction of the final attenuation and quality parameters in beer with near-infrared spectroscopy. Presented at the 38th EBC Congress, Madrid.
ELSA
 
[18]
2021 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6825
Conradi, F. (2021). Rezyklaterkennung in PET-­Preforms. Presented at the 62. Jahrestagung des Ausschusses für Technik im Verband Deutscher Mineralbrunnen, Hard.
ELSA
 
[17]
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6689
Wefing, P., Conradi, F., Rämisch, J., Neubauer, P., & Schneider, J. (2021). Determination of free amino nitrogen in beer mash with an inline NIR transflectance probe and data evaluation by machine learning algorithms. Brewing Science : The Scientific Organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt Für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas Laboratory in Zurich, of Doemens Wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift Für Brauwissenschaft , 74(September/Oktober), 107–121. https://doi.org/10.23763/BrSc21-10wefing
ELSA | DOI
 
[16]
2021 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6824
Conradi, F. (2021). Recyclate Transparency – Einsatz datenintensiver und inlinefähiger Sensoren zur echtzeitfähigen, stufenübergreifenden Untersuchung von recyceltem PET. Presented at the Professoren-Treff Baumann-Gonser-Stiftung, Köln.
ELSA
 
[15]
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing, P., Conradi, F., Trilling, M., Schuster, R., Gossen, A., & Schneider, J. (2020). Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage. Brauwelt, (15–16), 413–416.
ELSA
 
[14]
2020 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8405
Wefing, P., Conradi, F., & Beckhoff-Bumbke, S. (2020). Closed Loop Systems Engineering. Presented at the owl Maschinenbau - Digitaler Fachkongress, Bielefeld.
ELSA
 
[13]
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Wefing, P., Conradi, F., Trilling, M., Neubauer, P., & Schneider, J. (2020). Approach for modelling the extract formation in continuous conducted “beta-amylase rest” as part of the production of beer mash with targeted sugar content. Biochemical Engineering Journal , 164. https://doi.org/10.1016/j.bej.2020.107765
ELSA | DOI
 
[12]
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5459
Wefing, P., Conradi, F., & Schneider, J. (2019). Industrie 4.0 in der Lebensmittelindustrie – Entwicklung einer „Closed Loop Controlled“ Maischeanlage. Presented at the IFF-Forum, Digitale Vernetzung der Lebens- und Futtermittelindustrie, Braunschweig.
ELSA
 
[11]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5466
Zimmer, M., Conradi, F., Wefing, P., & Schneider, J. (2019). Non-invasive on-line monitoring of the secondary bottle fermentation process using near infrared spectroscopy. Presented at the 37th European Brewery Convention 2019, Antwerpen.
ELSA
 
[10]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5443
Zhang, F., Pinkal, K., Conradi, F., Wefing, P., Schneider, J., & Niggemann, O. (2019). Quality Control of Continuous Wort Production through Production Data Analysis in Latent Space. Presented at the IEEE-ICIT Feb 2019, Melbourne, Australia.
ELSA
 
[9]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5474
Schneider, J., Regtmeier, J., Conradi, F., & Wefing, P. (2019). Das Labor in der Leitung – Smarte Qualitätskontrolle von Lebensmitteln durch innovative Sensortechnik. Presented at the Focustag Food and Farming Technologietrends, Bielefeld.
ELSA
 
[8]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5444
Conradi, F., Wefing, P., & Schneider, J. (2019). Near infrared spectroscopy and mashing – a promising approach for real time inline quality control? Presented at the 37th European Brewery Convention 2019, Antwerpen.
ELSA
 
[7]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5475
Schneider, J., Conradi, F., Wefing, P., Weishaupt, I., Zimmer, M., & Schwarzer, K. (2019). Muss man die Aufheizzonen einer KZE in die PE-Berechnung einbeziehen? Presented at the Montagsreihe des IWD, Cafe Vielfalt, Lemgo.
ELSA
 
[6]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5445
Wefing, P., Conradi, F., & Schneider, J. (2019). Laboratory plant for a Continuous Closed Loop controlled Mashing aided by digital technologies. Presented at the 37th European Brewery Convention 2019, Antwerpen.
ELSA
 
[5]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5457
Schneider, J., Wefing, P., & Conradi, F. (2019). Industry 4.0 and Continuous Mashing. - Design of a „closed loop controlled mashing“ pilot plant . Presented at the TWA VLB Berlin e. V im Rahmen der Internationale Maschinetechnische Arbeitstagung, Rust.
ELSA
 
[4]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5471
Conradi, F., Wefing, P., Zhang, F., & Schneider, J. (2019). Echtzeitqualitätssicherung enzymkatalysierter technologischer Prozesse am Beispiel des Maischens im Rahmen der Bierherstellung. Presented at the 48. Deutscher Lebensmittelchemikertag, Weinheim: WILEY‐VCH. https://doi.org/10.1002/lemi.201951103
ELSA | DOI
 
[3]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5476
Schneider, J., Zimmer, M., Weishaupt, I., Schattenberg, B., Conradi, F., & Schwarzer, K. (2019). Lebensmittelverschwendung – Welchen Beitrag kann die Digitalisierung leisten? . Presented at the Focustag Food and Farming Technologietrends, Bielefeld.
ELSA
 
[2]
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5634
Wefing, P., & Conradi, F. (2018). Industrie 4.0 und Maischen – Aufbau einer Pilotanlage zum closed loop controlled mashing. Presented at the TWA der VLB Berlin e. V., Berlin.
ELSA
 
[1]
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5581
Conradi, F., & Wefing, P. (2017). Innovation in der Brauerei - Konzept einer kontinuierlichen Maischeanalge durch intelligente Vernetzung mit moderner Sensortechnik. Presented at the Studierendenkongress Junge DLG, Lemgo.
ELSA
 

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Export / Einbettung