Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
94 Publikationen
- 1 (current)
- 2
- 3
- 4
- 5
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12397
Blome, André ; Luttmann, Mario ; Segermann, Jan ; Jekle, Mario ; Frahm, Björn ; Müller, Ulrich: Process optimization in baked goods production using inline sensors and objective product evaluation, 2024
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11605
Trilling-Haasler, Marc ; Tebbe, Jörn ; Lange-Hegermann, Markus ; Schneider, Jan: Yeast filtration with rotating membrane filtration – a new approach for an economical recovery of beer form surplus yeast , 2024
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11608
Trilling-Haasler, Marc ; Jürgensmeier, Simon-Elias ; Schneider, Jan: Influence of osmotic pressure induced yeast particle size on the rheological properties of beer-yeast-suspensions, 2024
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11978
Gossen, Arthur ; Katsch, Linda ; Meyer, Mandy Isabel ; Zimmer, Manuel ; Bator, Martyna ; Darvishi, Masoumeh ; Holst, Christoph-Alexander ; Lohweg, Volker ; u. a.: FoodLifeTimeTracking: Datengetriebene dynamische Haltbarkeitsvorhersage von Erfrischungsgetränken, 2024
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11981
Katsch, Linda ; Gossen, Arthur ; Bator, Martyna ; Schneider, Jan: Shelf life prediction of beverage bases with multivariate accelerated shelf life testing, 2024
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11994
Gossen, Arthur ; Katsch, Linda ; Zimmer, Manuel ; Bator, Martyna ; Lohweg, Volker ; Schneider, Jan: FoodLifeTimeTracking: Use of multimodal information fusion for the realisation of a monitoring device and a life cycle simulator for the investigation and quantification of quality-determining parameters and the shelf life of food and its ingredients, 2024
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11996
Katsch, Linda ; Trilling-Haasler, Marc ; Pein-Hackelbusch, Miriam ; Schneider, Jan: PETauthent – Authentication of PET recyclate for food packaging using data-intensive sensors and machine learning methods, 2024
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12013
Trilling-Haasler, Marc ; Katsch, Linda ; Fahmi, Amir ; Pein-Hackelbusch, Miriam ; Schneider, Jan: Der rPET Gehalt in Flaschen - eine Frage des Glaubens? , 2024
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12021
Segermann, Jan ; Luttmann, Mario ; Blome, André ; Feldt, Sebastian ; Sivanesan, Sujee ; Holst, Christoph-Alexander ; Lohweg, Volker ; Frahm, Björn ; u. a.: Die Rolle von ML-Modellen in der Lebensmitteltechnologie: Eine Fallstudie zur Sauerteigfermentation mit NIR-Spektroskopie, 2024
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12022
Luttmann, Mario ; Blome, André ; Segermann, Jan ; Jekle, Mario ; Frahm, Björn ; Müller, Ulrich: Erkenntnisse zur Nutzung von Photogrammmetrie für die Untersuchung des Bräunungsverhaltens von Weizenbrötchen, 2024
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11537
Katsch, Linda ; Trilling-Haasler, Marc ; Fahmi, Amir ; Pein-Hackelbusch, Miriam ; Schneider, Jan: Determination and prediction of the recycled polyethylene terephthalate content in preforms for the production of beverage bottles, 2024
ELSA
2023 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13015
Wunderlich, Paul ; Pauli, Daniel ; Neumaier, Michael ; Wisser, Stephanie ; Danneel, Hans-Jürgen ; Lohweg, Volker ; Dörksen, Helene: Enhancing Shelf Life Prediction of Fresh Pizza with Regression Models and Low Cost Sensors. In: Foods Bd. 12. Basel, MDPI (2023), Nr. 6
ELSA
| DOI
| WoS
| PubMed | Europe PMC
2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12483
Blome, André ; Luttmann, Mario ; Segermann, Jan ; Jekle, Mario ; Frahm, Björn ; Müller, Ulrich: Vorstellung des Projektes „Teig 4.0“ - Prozessoptimierung im Bereich der industriellen Weizenteigverarbeitung, 2023
ELSA
2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12485
Luttmann, Mario ; Blome, André ; Jekle, Mario ; Frahm, Björn ; Müller, Ulrich: Teig 4.0 - Promotionsthemen, 2023
ELSA
2023 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11546
Trilling-Haasler, Marc ; Katsch, Linda ; Schneider, Jan: PETauthent, 2023
ELSA
2023 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 10787
Tebbe, Jörn ; Pawlik, Thomas ; Trilling-Haasler, Marc ; Löbner, Jannis ; Lange-Hegermann, Markus ; Schneider, Jan ; Jasperneite, J. ; Wisniewski, L. ; Fung Man, K. ; Institute of Electrical and Electronics Engineers (Hrsg.): Holistic optimization of a dynamic cross-flow filtration process towards a cyber-physical system. [Piscataway, NJ] : IEEE, 2023
ELSA
| DOI
2023 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11109
Blome, André ; Luttmann, Mario ; Jekle, Mario ; Frahm, Björn ; Müller, Ulrich: Untersuchung der räumlichen Verteilung von viskoelastischen Kenngrößen während der Weizenteigbereitung, 2023
ELSA
2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11110
Blome, André ; Luttmann, Mario ; Segermann, Jan ; Jekle, Mario ; Frahm, Björn ; Müller, Ulrich: Vorstellung des Projektes „Teig 4.0“ - Prozessoptimierung im Bereich der industriellen Weizenteigverarbeitung, 2023
ELSA
2023 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 10245
Wefing, Patrick ; Schneider, Jan: FAN measurement during mashing. In: Brauwelt international : journal for the brewing and beverage industry Bd. IV. Nürnberg, Hans Carl Verlag (2023), S. 224–227
ELSA
| Download (ext.)
- 1 (current)
- 2
- 3
- 4
- 5