Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

94 Publikationen


2025 | Bericht (Forschung) | ELSA-ID: 13083
Schneider, Jan, and Nele Jantz. Abschlussbericht Projekt Management der Partnerschaft smartFoodTechnologyOWL. Technische Informationsbibliothek, 2025, https://doi.org/10.34657/19115.
ELSA | DOI
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11537
Katsch, Linda, et al. Determination and Prediction of the Recycled Polyethylene Terephthalate Content in Preforms for the Production of Beverage Bottles. 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11605
Trilling-Haasler, Marc, et al. Yeast Filtration with Rotating Membrane Filtration –  a New Approach for an Economical Recovery of Beer Form Surplus Yeast . 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11608
Trilling-Haasler, Marc, et al. Influence of Osmotic Pressure Induced Yeast Particle Size on the Rheological Properties of Beer-Yeast-Suspensions. 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11978
Gossen, Arthur, et al. FoodLifeTimeTracking: Datengetriebene Dynamische Haltbarkeitsvorhersage von Erfrischungsgetränken. 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11981
Katsch, Linda, et al. Shelf Life Prediction of Beverage Bases with Multivariate Accelerated Shelf Life Testing. 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11994
Gossen, Arthur, et al. FoodLifeTimeTracking: Use of Multimodal Information Fusion for the Realisation of a Monitoring Device and a Life Cycle Simulator for the Investigation and Quantification of Quality-Determining Parameters and the Shelf Life of Food and Its Ingredients. 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11996
Katsch, Linda, et al. PETauthent – Authentication of PET Recyclate for Food Packaging Using Data-Intensive Sensors and Machine Learning Methods. 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12013
Trilling-Haasler, Marc, et al. Der rPET Gehalt in Flaschen - eine Frage des Glaubens? . 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12021
Segermann, Jan, et al. Die Rolle von ML-Modellen in der Lebensmitteltechnologie: Eine Fallstudie zur Sauerteigfermentation mit NIR-Spektroskopie. 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12022
Luttmann, Mario, et al. Erkenntnisse zur Nutzung von Photogrammmetrie für die Untersuchung des Bräunungsverhaltens von Weizenbrötchen. 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12397
Blome, André, et al. Process Optimization in Baked Goods Production Using Inline Sensors and Objective Product Evaluation. 2024.
ELSA
 

2023 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11109
Blome, André, et al. Untersuchung der räumlichen Verteilung von viskoelastischen Kenngrößen während der Weizenteigbereitung. 2023.
ELSA
 

2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11110
Blome, André, et al. Vorstellung des Projektes „Teig 4.0“ - Prozessoptimierung im Bereich der industriellen Weizenteigverarbeitung. 2023.
ELSA
 

2023 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11546
Trilling-Haasler, Marc, et al. PETauthent. 2023.
ELSA
 

2023 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 10245
Wefing, Patrick, and Jan Schneider. “FAN Measurement during Mashing.” Brauwelt International : Journal for the Brewing and Beverage Industry , vol. IV, 2023, pp. 224–27.
ELSA | Download (ext.)
 

2023 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 10787
Tebbe, Jörn, et al. “Holistic Optimization of a Dynamic Cross-Flow Filtration Process towards a Cyber-Physical System.” 2023 IEEE 21st International Conference on Industrial Informatics (INDIN), edited by Jürgen Jasperneite et al., IEEE, 2023, pp. 1–7, https://doi.org/10.1109/INDIN51400.2023.10217913.
ELSA | DOI
 

2023 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9697 | OA
Wefing, Patrick, et al. “A Continuous Mashing Plant Controlled by Mean Residence Time.” Journal of The Institute of Brewing, vol. 129, no. 1, 2023, pp. 1–23, https://doi.org/10.58430/jib.v129i1.7.
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12483
Blome, André, et al. Vorstellung des Projektes „Teig 4.0“ - Prozessoptimierung im Bereich der industriellen Weizenteigverarbeitung. 2023.
ELSA
 

2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12485
Luttmann, Mario, et al. Teig 4.0 - Promotionsthemen. 2023.
ELSA
 

Filter und Suchbegriffe

department=DEP1308

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: MLA

Export / Einbettung